Dodaj do ulubionych

Hotel Happy Dreams Beach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 22:53
Czy ktoś zna ten hotel? Opcja all inclusive.
Obserwuj wątek
    • Gość: turczynka Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: *.mikemi.net 30.06.07, 12:35
      Jeśli możesz to poszukaj innego hotelu. Chyba że lubisz małe kameralne hotele.
      All insclusive jak na Turcje bardzo skromne. plusem duży basen jak na taki mały
      hotel. Nie ma zjeżdżalni jak podawały niektóre biura. Na animacje też się nie
      nastawiajcie. Jeśli podróżujesz z dziecmi to zdecydowanie poszukaj innego
      hotelu, bo nie beda miały co tutaj robic.W razie pytań służe pomocą.
      • Gość: prl Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: 195.164.254.* 04.07.07, 13:45
        Dzieki za informacje. Już wykupiłem, więc muszę jechać. Basen mi pasuje,
        zjeżdżalnie i animacje nie sa potrzebne. Cisza i spokój tez ok. Planuje
        odpocząć - basen, plaża i wycieczki. Mam pytania: jak wygląda plaża - piasek,
        kamienie? dostępność leżaków i parasoli (na basenie też)? jakie wycieczki
        polecasz? Mam ochote na rafting i Kapadocje. W zeszłym roku byłem w Marmaris,
        więc Efez, Pamukale i Dalyman(?) zaliczyłem.
        • Gość: turczynka Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: *.mikemi.net 04.07.07, 17:20
          Plaża piaszczysto - żwirowa.W wodzie w niektórych miejscach kamienie.Z leżakami
          i parasolami nie było problemów.Zdecydowanie wybierz się na rafting i
          Kapadocje - warto. Ja w tym roku zaliczyłam Myre - Dymre - Kekowe, piękne
          widoki, myśle że warto pojechac. No i polecam jeśli nie byłeś wybrac się
          dolmuszem do Alanyi. Myśle, że hotel się rozkręci i anmiacje już będą. Życze
          udanego wypoczynku. W razie dalszych pytań służe pomocą.
          • Gość: prl Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: 195.164.254.* 06.07.07, 08:34
            Powiedz mi jeszcze proszę jaki jest hotel - czy regularnie sprzątają czy też
            czekaja na kasę, jak otoczenie hotelu i czy w pokojach są lodówki? I gdzie
            najlepiej kupić wycieczki - polski przewodnik, dobry program zwiedzania itd?
            • Gość: turczynka Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: *.mikemi.net 06.07.07, 09:34
              W hotelu pokoje są sprzątane codziennie i wcale nie trzeba było dawac kasy żeby
              to robili. W pokojach są małe lodówki. Do centrum i na bazar( który jest w
              każdą środe) jest bardzo blisko. Ja kupowałam wycieczke od biura z którym
              jechałam na wczasy bo była zbliżona cenowo do miejscowych biur. Byłam z Wezyrem
              pilotka (Kasia) miała dużą wiedze i sprawiła że atmosfera wycieczki była
              niezapomniana. Poczytaj sobie na forum o miejscowych biurach z Alanii i sam
              zadecyduj bo opinie o nich są różne. PS. Uwaga na komary, najlepiej zabrac cos
              przeciwko tym owadom żeby miec na miejscu spokój. Pozdrawiam
              • Gość: prl Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: 195.164.254.* 06.07.07, 11:09
                Dziękuję Ci bardzo za informacje. Tez jadę z Wezyrem. Wylot 13.07. Jak wrócę
                podziele sie wrażeniami. Miłych wakacji
                • Gość: renata727 Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 18:49
                  witam ja też wybieram się do tego hotelu.jedziemy z 10-ltnim synem.Ty też
                  będziesz z dzieciakiem,w jakim wieku?Pozdrawiam ,z pozytywnym
                  nastawieniem,Renata.Lecimy 11.07 z Krakowa
                  • Gość: prl Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 23:43
                    hej,
                    Nasze dzieci już z nami nie chcą jeździc, nawet do Turcji:)
                    Wyjazd z w-wy 13.07 Do zobaczenia!
                    • Gość: ada Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: *.crowley.pl 08.07.07, 17:49
                      ja też jadę z Wezyrem ale 11.07.07
    • Gość: prl Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 18:31
      Wezyr wyciął niezły numer! Na 3 dni przed wyjazdem wycofał ten hotel!!!
      Wybór dali prosty - albo bierzemy co zostało z ofert albo "bezkosztowo" (sic!)
      możemy wycofac się z umowy. Ciekawe czy działa to w obydwie strony?
      • Gość: shadow Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: *.chello.pl 10.07.07, 14:15
        no pięknie. ale ogólnie go wycofał??
        ja się miałam wybierać 22ego sierpnia...
        • Gość: prl Re: Hotel Happy Dreams Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:18
          Chyba tak, lepiej sprawdź, póki jest na co zamienic
          powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka