Dodaj do ulubionych

Turcja z Itaka?

IP: 217.153.94.* 23.07.07, 09:59
Czy jest ok?
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: Turcja z Itaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 10:37
      a ty nie umiesz czytać, przecież tu są całe strony na ten temat
      • Gość: Kabe Re: Turcja z Itaka? IP: 83.19.38.* 05.08.07, 18:35
        W zeszłym roku byłem w Oludeniz i było OK.Hotel dokładne jak w katalogu.
        Rezydent też był dobry. Z wycieczkami radzę się zastanowić. Fakt, że są droższe,
        ale, jak ktoś nie mówi biegle po angielsku to kłopot.
    • Gość: mala.j. Re: Turcja z Itaka? IP: *.bph.pl 24.07.07, 12:43
      Ja byłam z Itaką w tym roku i jestem zadowolona, ale chyba należę do wyjątków,
      bo forum aż roi się od złych opinii
    • and-solar Re: Turcja z Itaka? 24.07.07, 12:49
      rezydentki zostawiają wiele do życzenia , koszty wycieczek bardzo zawyżone i
      nie scisłości z katalogiem np klimatyzacja itp
    • Gość: Ewa5 Re: Turcja z Itaka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:32
      ja jestem zadowolona z wyjazdu z itaką, dwa tygodnie w sun club side, wszystko
      tak jak w katalogu, z itaką na miejscu nie mialam do czynienia nie było takiej
      potrzeby tyle tylko co na lotnisku, wycieczek nie ma sensu wykupywać z itaki-
      szkoda przepłacać
    • witchcraft2 Re: Turcja z Itaka? 29.07.07, 11:06
      ja byłam w tamtym roku z Itaką w Kemer z Greenwood Hotel! bez zastrzeżeń, i
      rezydentka była fajna i hotel ok! juz kilka razy byłam z itaka na roznych
      wyjazdach!Q nigdy nie zawiedli!
    • Gość: Ola Re: Turcja z Itaka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 11:26
      Ja byłam w tym roku z Itaką i nie mogę na nic narzekać, ale oczywiście sa osoby
      którym zawsze mało i wymagają nie wiadomo czego....
    • nati_28 Re: Turcja z Itaka? 29.07.07, 12:00
      Ja jestem bardzo zadowolona.
    • Gość: wojtek Re: Turcja z Itaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 17:06
      wszystko super! hotel club side coast
      • Gość: ilka Re: Turcja z Itaka? IP: *.net-partner.pl 05.08.07, 15:26
        Wróciłam 1.08 z greenwood resort i byliśmy z Itaki........powiem tylko tyle, że
        do tej pory wyjeżdżaliśmy z Neckermanna i naprawdę dobry rezydent to nie jest
        kwestia biura tylko konkretnie człowieka i jego podejścia do pracy. Ciesze się
        że tym razem nie trafiliśmy na rezydentkę taką jak dwa lata temu z Neckermanna.
        Widzieliśmy ją jedynie na lotnisku przez moment i na pierwszym spotkaniu
        organizacyjnym, na którym nakrzyczała na nas,że za psie pieniądze zawracamy jej
        głowę i była bezczelna na maxa a potem się obraziła i tyle ja widzieliśmy :-).
        Na szczęście teraz rezydentka była bardzo miła i od razu w autobusie wyjaśniła
        nam realia pobytu w Turcji - na co mamy uważać, gdzie się zwrócic o pomoc,
        jakie są ceny itd.. Wrażenie zrobiła bardzo miłe. Tak więc widzicie, że to nie
        jest kwestia biura, bo i super niemieckie biuro dało plamę na całej linii jesli
        chodzi o opiekę. Acha.....jesli chodzi np. o wycieczki z biura, to każdy kto
        był kiedykolwiek za granica wie, że najdroższe są te wykupowane u rezydenta i
        to jakieś 3 razy, ale za to gwarantują polskiego przewodnika, co przy
        wycieczkach "edukacujnych" ma ogromne znaczenie. Pozdrawiam.
        • Gość: Kr Re: Turcja z Itaka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 08:19
          fotoforum.gazeta.pl/3,0,737157,2,2.html
          nie jedźcie tam w 4 osoby !!!!
          • Gość: Petros Re: Turcja z Itaka? IP: *.vigo.com.pl 06.08.07, 10:14
            W zeszły poniedziałek wróciłem z Oludeniz, Hotel Green Forest. Co do hotelu to,
            w katalogu Itaki są 4* ja daje max 3,5*. Na rezydentki nie dam powiedzieć złego
            słowa, profesionalna obsługa.
            Wycieczki, jak ktoś nie zna angielskiego to lepiej nie brać z biur lokalnych.
            Są wycieczki (np. Dailan, Efez) gdzie przewodnik dużo mówi.
            Ceny z Itali są wyższe ale coś za coś.
    • vivyan Re: Turcja z Itaka? 08.08.07, 17:47
      Właśnie wróciłam z Greenwood Resort w Goynuk (niedaleko Kemer),
      byliśmy z Itaki, bez zastrzeżeń.
      • Gość: Edyta Re: Turcja z Itaka? IP: 195.90.102.* 08.08.07, 18:38
        Ponewaz Twoj hotel byl obok Kemer - moze wiesz cos na temat Simena
        HV (obecnie to Simena Sun Club) w miejscowosci Camyuva?
        z góry dziękuje za info
    • Gość: sunflower111 Re: Turcja z Itaka? IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.07, 20:34
      Rok temu bylam w Oludeniz. Wszytsko bylo ok. Hotel zgodny z opisem w katalogu.
      Rezydentka bardzo mila i pomocna mimo,że miala pod opieką turystow w kilku hotelach.
      Rozwiązanie problemow natychmiastowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka