Dodaj do ulubionych

Marmaris i okolice

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 20:51
Co jest ciekawego i wartego zobaczenia w okolicach Marmaris czego nie
obejmuja tzw wycieczki fakultatywne.
Obserwuj wątek
    • Gość: Remik Re: Marmaris i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 22:15
      Ja równiez będę wdzięczny za rekomendacje. Piszcie!
    • Gość: ania:) Re: Marmaris i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 11:56
      jest duzo ciekawych miejsc,gdzie mozna samemu dotrzec np, dolmuszem:) ja niestety nie wybaralm sie na takie zwiedzanie,ale znajomi zwiedzali sobie na wlasna reke okolice Marmaris i byli zachwyceni:) ja polecam rejs po 7wyspach,cudownie mozna spedzic jeden dzien oraz wycieczke na Rodos samemu:)

pozdrawiam Ania
      • Gość: teodor241 Re: Marmaris i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 06:48
        dzieki i czekam na inne opinie bo wyjazd tuz tuz
      • Gość: nosek Re: do Ani IP: *.eranet.pl 08.08.07, 08:21
        Czy ten rejs jest w kierunku Fethyie? A mozna popłynąc w iinym
        kierunku? np Gokova
        • Gość: ania:) Re: do Ani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 12:32
          wiesz co nie wiem,bo się nie orietowałam, przy promenadzie są stateczki oferujące wycieczki to może u nich coś by się znalazło ale także w centrum miasta jest port więc może tam też byłaby możliwośc ale nie wiem bo nie byłam tym zainteresowana

pozdrawiam Ania:)
          • Gość: teodor241 Re: do Ani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 14:43
            A ile placilas za bilet na rodos i z powrotem
            • Gość: ania w. Re: do Ani IP: *.gdynia.mm.pl 08.08.07, 15:08
              wycieczka na Rodos z biura ulicznego 40 euro (oczywiście to jest
              tylko statek, nie ma żadnego prZewodnika - na Rodos musisz sobie
              zorganizować samemu czas)- podobno nie warto indywidualnie (drożej) -
              ja nie byłam
              • Gość: ania w. Re: do Ani IP: *.gdynia.mm.pl 08.08.07, 15:12
                jedyny fakultet na jakim byłam to Daylan (15 euro/os)- statkiem nie
                autokarem - polecam sympatyczny relaks
                • Gość: teodor241 Re: do Ani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 21:39
                  dzieki
                  • Gość: ania:) Re: do Ani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 22:35
                    apłacilam 37euro za 2 osoby lecz do tego trezba doliczyc takse 15 euro za osobe!oczywiscie jechalm z biura lokalnego,bo nezzym sie nie rozni ta wycieczke,jest jeden katamaran i tu i tu nie ma przewodnika wiec omzan samemu stwierdzic co lepiej:) ale polecam Rodos

ANia
                    • Gość: teodor241 Re: do Ani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 23:12
                      dzieki za informacje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka