mika401 05.08.07, 14:14 Proszę o opinię na temat hotelu, lecę z katowic , czy jest ktoś na forum kto wybiera się w tym terminie jako singiel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basia Re: side hotel Kervan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 14:01 ale w jakim terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agha Re: side hotel Kervan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 21:37 Lecę z 8 na 9 z Katowic razem z Przyjaciółką. Chętnie Cie poznam :) Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
mika401 Re: side hotel Kervan 06.08.07, 22:21 ja lecę tydzień póżniej , szkoda pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sara_smt Re: side hotel Kervan 07.08.07, 17:51 Ja też lecę sama 15 sierpnia z Poznania, napiszę na priv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: side hotel Kervan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 13:24 Ja jadę do Kervan-u, ale z Krakowa i z mężem i dzieckiem. Może nie będziemy bardzo uciążliwi. Spotkamy się na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agha Re: side hotel Kervan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 19:15 Basiu, kiedy lecisz? miło znać ja juz na walizkach :) miło by było znać kogos jeszcze aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: side hotel Kervan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 10:24 cześć podaj mi adres mailowy to wyślę Ci to co "wykopałam" o tym hotelu i o okolicy. spotkamy się na miejscu, bo my wylatujemy z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: side hotel Kervan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 09:04 my wylatujemy z Katowic też 15-tego i też do Kervanu. Lecę z mężem córką 4 latka i drugą 1.5 roku. Hotel został mi polecony przez szefa, który wrócił jakieś 3 tegodnie temu. Miło, czysto, wszędzie blisko a i jedzenie sprawdzone pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: side hotel Kervan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 10:34 To naliczyłam nas już 11 osób (z różnych lotnisk) do zobaczenia na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: side hotel Kervan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 11:33 no to fajnie hi hi do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: side hotel Kervan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 11:34 wylatujecie 15-tego? To Ty wyjeżdżasz z dzieckiem? W jakim wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: side hotel Kervan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 11:57 ja 15 z Krakowa To my z dzieckiem (7 latek, którego wszędzie pełno, mam nadzieję że dogada się z 4 latką) jak się zdążyłam zorientować pozostali to młodzież bez zobowiązań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: side hotel Kervan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 12:16 jak ma na imię synek? Moja czterolatka to Agatka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: side hotel Kervan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 12:30 Mój syn ma na imię Oskar i nie da się go nie zauważyć (ma głowę pełną zwariowanych pomysłów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: side hotel Kervan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 12:33 cieszę się, że będzie nas tam więcej... mam już instruktaż co gdzie jest i gdzie warto pójść, gdzie plaże itd... do zobaczenia w czwartek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: side hotel Kervan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 12:37 Fajnie że coś takiego masz, ja pierwszy raz jadę do Turcji i mam tylko to co znalazłam na forum do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: side hotel Kervan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 12:38 masz może gg? mój numer 4777709. Lecimy na dwa tygodnie, też pierwszy raz do Turcji a informacje mam od szefa, który niedawno był w tym hotelu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: side hotel Kervan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 16:59 Musiałam trochę popracować...:) możesz pisać na maila barbee@poczta.fm (gg już tak dawno nie używałam, że nawet nie wiem jak się do niego dokopać, czy wogóle mąż go nie usunął) To już mój drugi wyjazd na tych wakacjach - niestety tylko tydzień pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jolasz3 Re: side hotel Kervan 15.08.07, 11:08 witam:) to ja mam pytanie czy jakaś singielka będzie tam lecie 5 września, od czasu do czasu przydaje sie towarzystwo...miałam obiekcje co do tego hotelu ale widzę, że już ktoś ten hotel polecił to jakieś pocieszenie czy macie tam tylko zapewnione śniadania i obiadokolacje? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek22344 Re: side hotel Kervan 15.08.07, 15:26 Dzisiaj wróciłem z "Kervana", klienci opinie mieli różne. Wg mnie jak na hotel 3*** nie można się spodziewać niczego nadzwyczajnego. Dla mnie największym minusem była duża odległość od morza (nie jest to 300 ani nawet 500 m chyba że lotem). Niektórzy narzekali na jedzenie (smaczne ale monotonne zwłaszcza śniadania), mnie smakowało. Ogólnie ok, ale następnym razem wybrałbym inny. Jak macie pytania to piszcie, ewentualnie gg 8271291. Odpowiedz Link Zgłoś