famai 11.09.07, 15:54 Witam Wszystkich! Czy ktoś już był w hotelu Onemli Hisar w Bitez. Spóźniłam się z zakupem Feye Pinara i wybrałam z dostępnych ten hotel, nie wiem czy nie będę żałować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
famai Re: Onemli Hisar - Bitez 11.09.07, 16:45 Naprawdę nikt jeszcze nie był w tym hotelu??? Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Onemli Hisar - Bitez 11.09.07, 16:48 Tu masz do poczytania :) www.wakacje.pl/hotele/turcja/onemli-hisar-8214.html Odpowiedz Link Zgłoś
famai Re: Onemli Hisar - Bitez 12.09.07, 01:26 Tak... dzięki, ale chodziło mi o bardziej rozbudowane opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Onemli Hisar - Bitez IP: *.cst.tpsa.pl 27.09.07, 15:45 warunki w pokojach kiepskie, jedzenia i picia duzo nie dasz rady wszystkiego zjesc, ale malo urozmaicone, w smaku takie sobie, troche wszedzie lekki brudek, bardzo tani hotel, bardzo blisko do plazy, obsluga bardzo mila, ale raczej nieprofesjonalna, hotel bardzo tani i warunki adekwatne do ceny Odpowiedz Link Zgłoś