studentka222 11.09.07, 19:54 Czy ktoś może mi coś powiedziec o tym hotelu i o samym Didim?z góy dziekuję za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sosna82 Re: didim-hotel Baccara 18.09.07, 11:43 Cześć! Nie znam tego hotelu bo byłam w innym w Atac, bardzo fajny a przede wszystkim obsługa. natomiast jeśli chodzi o Didim to bardzo przytulne miasteczko, właśnie mam na świeżo wrażenia bo niedawno wróciłam, najładniej jest przy plaży Altinkum, bardzo długa promenada, mnóstwo atrakcji jak ktoś lubi rozrywkę. Jest luna park, niedaleko jest świątynia Apollona, Aqua Park, restauracje, sklepiki, jachty którymi można wypłynąć na wycieczkę. Promenada tętni życiem:))a Kiedy sie wybierasz jesli mozna wiedzieć?? Aha mam wrażenie że to miejsce jest opanowane prze Brytyjczyków - ale sa nieszkodliwi;)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tomcaturk Re: didim-hotel Baccara 30.03.08, 18:56 Hoteli niewiem ale tam nie jest duzo turistuw,idz alanya-side-kemer-fethiye-bodrum :) Odpowiedz Link Zgłoś