mitkak1 16.12.07, 11:37 Wybieram się z Itaką na wczasy do Turcji z j,5 rocznym dzieckiem, proszę podajcie sprawdzony hotel najlepiej 5* dla małżeństwa z małym dzieckiem, niealoko od morza i z all inclusive. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka77 Lykia World 17.12.07, 00:20 nie ma opcji all inclusive ale full board plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.biel Re: Lykia World IP: *.chello.pl 17.12.07, 10:36 Itaka też ma w swojej ofercie ten hotel: www.itaka.pl/strony/2/i/1861.php?SEARCH_HOTEL[wyloty]=WAW&SEARCH_HOTEL[pokoje]=DBL&SEARCH_HOTEL[wyzywienie]=V& Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r_hojdus Re: Lykia World IP: *.i24h.pl 17.12.07, 10:53 Wszystko fajne poza ceną. Ja płacę dokładnie przez pół a mój hotel też ma 5*. Ale jak kogoś stać, to czemu nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Lykia World IP: *.gdynia.mm.pl 17.12.07, 11:18 5* nie równe jest 5* i dlatego różnice w cenie (przeważnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biomj Re: Lykia World IP: *.biology.univ.gda.pl 17.12.07, 15:06 chyba, ze pokoje sa o roznych standardach, bo przeciez mowa jest o tym samym hotelu (Lykia World). ja podpowiem hotel Majesty Tuana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Lykia World IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.07, 14:13 Lykia obiektywnie nie ma standardu 5*. Ile daja miejscowi albo biura podróży - to ich wewnętrzna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Lykia World 18.12.07, 19:52 Residence ma 5* a Village 4*.Aczkolwiek są różne typy pokoi.Ja miałam double large land side w części Village ponieważ Residence ma tylko double. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: proszę o namiary sprawdzonego hotelu 5 * IP: *.streamcn.pl 18.12.07, 21:32 Ja wybralam Joy Pegasos World bo ta międzynarodowa sieć hoteli gwarantuje jakość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: proszę o namiary sprawdzonego hotelu 5 * IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.07, 08:02 Mój prywatny ranking hoteli w Turcji (we wszystkich niżej - byłam): 1. Cornelia de Lux 2. Joy Kiris World 3. Adam i Ewa 4. Lykia World 5. Perissia Biorąc pod uwagę nie tylko hotel ale tzw. całokształt tj. morze, plaże, teren hotelowy itp. moja kolejność byłaby nieco inna (okolice Belek mają dla mnie nieciekawą plaże/morze). Poza tym każdy ma indywidualne upodobania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kata Re: proszę o namiary sprawdzonego hotelu 5 * IP: *.dh-hfc.datazug.ch 19.12.07, 10:35 Lykia World i Hillside Beach. Lykia to prawdziwa "wioska" z mnostwem restauracji, basenami, nawet malym parkiem dla dzieci z karuzelami. Hillside to wg niektorych "snobistyczny" hotel gdzie bogaci turcy tez spedzaja urlop. ja bym polecala lykia world- o wiele wiecej rzeczy na terenie hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziga Re: proszę o namiary sprawdzonego hotelu 5 * IP: *.mikolow.net 19.12.07, 17:19 Polecam hotel ALBA RESORT-Side, ma go Itaka w super cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipik Re: proszę o namiary sprawdzonego hotelu 5 * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 18:36 Bardzo dobry hotel musi kosztować dużo albo bardzo dużo. Więc z super cenami bym uważał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcena Re: proszę o namiary sprawdzonego hotelu 5 * IP: *.piaseczno.robbo.pl 20.12.07, 16:50 Sidera spedzilismy tam cudowne dwa tyg . pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikkka Re: proszę o namiary sprawdzonego hotelu 5 * IP: *.icpnet.pl 21.12.07, 19:32 ja tez Marzenko spedzilam tam przecudne 2 tyg,ale narazie zadne biuro nie ma tego hotelu w swojej ofercie:(( Ja chce do SIDERY!!! Odpowiedz Link Zgłoś