Dodaj do ulubionych

"Utopia" w Kargicak rejon Alanya

IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.08, 20:03
Zastanawiam się, czy pojechać do "Utopii" ?! Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: robek Re: "Utopia" w Kargicak rejon Alanya IP: *.skynet.net.pl 14.03.08, 18:31
      hej,
      jade tam w ciemno,
      jedyny problemik to bar przy basenie platny, a reszta bez zarzutu
      • roza.2 Re: "Utopia" w Kargicak rejon Alanya 30.03.08, 09:11
        Hej!! Byliscie na stronie tej utopi???? www.utopiaworld.com.tr Hotel
        wyglada na niesamowicie luksusowy!!! zobaczcie koniecznie i sami
        ocencie! moze ktos tam był?bo tez sie nad nim zastanawiam ale nic
        nie moge znaleźć!!! cena STRASZNIE niska- alfastar w maju ok 1500!!!!
        (sezon ok 1900) musi tam byc jakis haczyk...moze to jakies
        odludzie???? proszę o opinie!!!!
        • Gość: Domi Re: "Utopia" w Kargicak rejon Alanya IP: *.gliwice.pik-net.pl 01.04.08, 09:11
          Ja tm jade w czerwcu.czytałam sporo o tym hotelu.Na razie wyglada
          super.A jezeli chodzi o ten płatny bar to jest on parku wodnym a
          nie przy normlnym basenie hotelowym(przynajmniej ja tak mam w
          ofercie, a jade z TUI).jAK BEDZIECIE MIEC JESZCZE JKIES INFORMACJE,
          TO DAJCIE ZNAC.
          • roza.2 Re: "Utopia" w Kargicak rejon Alanya 02.04.08, 08:46
            My wybieramy się w pażdzierniku tak więc proszę o opinie po
            powrocie!! a czy wiesz coś o tej miejscowości?
            • roza.2 Re: "Utopia" w Kargicak rejon Alanya 02.04.08, 08:53
              i jeszcze jedno! z jakim biurem lecisz?? Alfa Star?
            • marioz67 Re: "Utopia" w Kargicak rejon Alanya 02.04.08, 09:17
              Pod wskazanym linkiem jest pare opinii (j. angielski) na temat
              Utopii ... . Być może będą przydatne.
              www.tripadvisor.de/Hotel_Review-g297961-d677125-Reviews-Utopia_World_Hotel-Alanya.html
              • roza.2 Re: "Utopia" w Kargicak rejon Alanya 03.04.08, 07:49
                przeczytałam te opinie,no w sumie niewiele wad wytykają Ci
                turyści,ale jednak ten hotel jest z dala od miasta,tak jak sie
                obawiałam...
                Może ktoś poleci jakiś hotel bliżej cywilizacji,najlepiej w Side bo
                tam podobną są piaszczyste plaże no i to niedaleko od lotniska a my
                jedziemy z małym dzieckiem...
                • Gość: fasolka Re: "Utopia" w Kargicak rejon Alanya IP: *.cust.tele2.pl 06.04.08, 00:52
                  W zeszlym roku mialam okzje przejezdzac kolo tego hotelu. Oczywiscie
                  jest luksusowy, ale polozony na kompletnym odludziu, jakis 25km na
                  wschod od alanii... Do tego polozony jest na dosc wysokim wzgorzu,
                  wiec sadze ze dojscie do plazy jest bardzo kiepskie. Ja sama nie
                  wybralabym sie tam, za ta sama kase wolalabym mniejszy hotel w
                  Alanyi z wieloma atrakcjami wokol. Pozdrawiam
                  • roza.2 Re: "Utopia" w Kargicak rejon Alanya 07.04.08, 12:07
                    dzięki za info, zgadzam się,jeśli jest tak daleko to nie ma
                    sensu.... lepiej jednak bliżej centrum,sklepów,
                    cywilizacji,pozdrawiam!
                    • Gość: robek Re: "Utopia" w Kargicak rejon Alanya IP: *.skynet.net.pl 12.04.08, 22:23
                      no coz to ja bede pierwszy lece tam 30.04
                      opowiem wam jak wroce
                      • Gość: MSCMAX Re: "Utopia" w Kargicak rejon Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 17:40
                        a ja własnie dzisiaj wróciłam z gorącej Turcji..uważam,że polożenie
                        hotelu jest cudowne..na skarpie, z której rozciąga się przepiękny
                        widok na pełne morze i masywy górskie...mieszkałam z moim kochanym
                        mężczyzną nie w hotelu lecz w willi otoczonj laskiem
                        iglastym.zejście do morza jest ekstremalne ale w tym cały urok.
                        wokół hotelu rozciągają się plantacje bananowców. jest to
                        ekskluzywny hotel położony z dala od zgiełku ulicznych handlarzy..do
                        miasta można dojechac tradycyjnie(busem) ale niesamowitym przeżyciem
                        jest jazda wzdłuż wybrzeża skuterem wypożyczonym w hotelu...można
                        popląsac po uliczkach Alanyi..zobaczyć jak mieszkają tubylcy..jestem
                        • Gość: MSCMAX Re: "Utopia" w Kargicak rejon Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 18:58
                          jestem pod wrażeniem tego hotelu...przede wszystkim powstal z myślą
                          o ludziach lubiących luksus i kntakt z przyrodą...można również
                          wypożyczyż samochód terenowy i przeprawić się przez
                          góry ...niezapomniane przeżycie..jadąc przez wsie górskie gdzie
                          mieszkają sami turkowie...życzę miłych wrażeń.
                          • Gość: TakiJeden Re: "Utopia" w Kargicak rejon Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 21:46
                            No prosze, to w Turcji mieszkaja sami Turkowie? Myslalem, ze tam
                            zyja Eskimosi!
                            • mscmax Re: "Utopia" w Kargicak rejon Alanya 25.04.08, 16:56
                              NO PROSZĘ JAK MAŁO WIESZ....
                            • mscmax Re: "Utopia" w Kargicak rejon Alanya 25.04.08, 17:03
                              POZA TYM NIE ESKIMOSI TYLKO INUICI...POCZYTAJ TROCHĘ...
    • Gość: Ela Re: "Utopia" w Kargicak rejon Alanya IP: *.ibd.gtsenergis.pl 25.04.08, 13:42
      Wszystkich ktorzy maja jakiekolwiek obawy doradzam spokoj ....Hotel jest
      naprawde odjazdowy. Na plaze kursuja busy o pelnej godzienie (10-17), tak samo
      mozliwy powrot - wcale nie trzeba sie wspinac :))
      Jedzonko bardzo urozmaicone, mnostwo ziol do kazdego posilku, przepyszne desery
      wszystko godne 5*:))
      Barki w pokojach do dyspozycji gosci, w cenie. Nawet dwukrotnie drink control
      sie pojawil coby uzupelnic zapasy:))
      Jesli chodzi o zakwaterowanie w domkach to tam rowniez kursuja dolmusze
      dowozace gosci na posilki...przy takim bogatym menu zalecam jednak ruch :))
      Bardzo bardzo sympatyczny pobyt. Super wspomnienia
      Przemila obsluga, na miejscu oczywiscie disco, ale organizuja rowniez wyjazdy
      na lokalne disco do Alanyi, swietny zespol animatorów
      Naprawde polecam :))
      • Gość: robek Re: "Utopia" w Kargicak rejon Alanya IP: *.skynet.net.pl 27.04.08, 19:05
        Ela, a mozesz powiedziec jak to tam jest z tzw. wybranymi alkoholami?
        czy sa tam tylko te perfumowane ala alkohole?
        thx
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka