Gość: kasia IP: *.aster.pl 27.03.08, 11:21 jakw tytule? Hotel Leftoonia w Belek czy Riva Bella w Side? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elfik Re: Pilne- gdzie fajniej Side czy Belak IP: 212.75.118.* 27.03.08, 11:31 Byłam w Letoonia Resort w Belek i polecam z czystym sumieniem. Po prostu rewelacja! Wszystko super - plaża, baseny, jedzenie, pokoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Pilne- gdzie fajniej Side czy Belak IP: *.aster.pl 27.03.08, 16:10 właśnie wykupiłam, też mi się podobał:-)))) mam nadzieję, ze jeszcze ktoś tam pojedzie i nie będziemy tylkow towarzystwie zza wschodniej granicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Pilne- gdzie fajniej Side czy Belak IP: *.aster.pl 27.03.08, 16:11 Elfik, a orientujesz się jakie tam są dostawki? Bo biuro nie potrafiło mi udzielić takiej odpowiedzi. Wstawiają normalne łóżko czy polówkę? Te łożka w pokoju są ogromne, ale lepiej byłoby mieć oddzielne dla 3 osoby:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Pilne- gdzie fajniej Side czy Belak 27.03.08, 16:14 Gość portalu: elfik napisał(a): > Byłam w Letoonia Resort w Belek i polecam z czystym sumieniem. Po prostu > rewelacja! Wszystko super - plaża, baseny, jedzenie, pokoje. Niby prawda,ale jak dla mnie pustawo.No chyba że ktoś uwielbia ciszę i spokój.Side bardziej gwarne i interesujące,bo sam hotel to nie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Pilne- gdzie fajniej Side czy Belak IP: *.aster.pl 27.03.08, 18:22 oj przyda się ten spokój:-))) Gwar i miasto to ja mam w domu. A poza tym w Belek jest zielono. Do Side mozna dojechać raz, przecież to jest około 30 km, podobnie jak do Antalyi. Natomaist z tego co czytałam, to w tym hotelu Leftoonia sa i rowery wodne i kajaki i nauka windserfingu dla dorosłych i dzieci, więc liczę na udany urlop:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona23 Re: Pilne- gdzie fajniej Side czy Belak IP: *.gdynia.mm.pl 27.03.08, 18:33 My też się zastanawialiśmy, ale jednak Side, hotel b. nlisko starego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Pilne- gdzie fajniej Side czy Belak IP: *.aster.pl 27.03.08, 19:52 a ja mam już dosć ruin:-)))) ile można kurcze nie, no byłam już w Turcji i widziałam cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Pilne- gdzie fajniej Side czy Belak IP: *.aster.pl 27.03.08, 20:34 juz zobaczyłam ruiny:-)))))) www.youtube.com/watch?v=HJj2r1fk_9o&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona23 Re: Pilne- gdzie fajniej Side czy Belak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 08:29 :-) Skoro tak KASIU to dokonałaś słusznego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Pilne- gdzie fajniej Side czy Belak IP: *.aster.pl 28.03.08, 08:38 a powiecie coś więcej o tym hotelu Leftoonia? Wybrałam go dzięki opiniom na wakacje.pl i holidaycheck. Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia do elfik:-) IP: *.aster.pl 28.03.08, 21:12 Elfik, powiedz mi proszę jak tam wygląda sytuacja z tymi bungalowami i pokojami w budynku. Bo jak oglądam zdjecia, to jest to jakieś kosmicznie wielki hotel i nie chciałabym wylądować pod płotem:-) Schudnąć owszem, ale biegać 2 km w jedną stronę i potem w drugą, to już nie na moje siły:-))) Podpowiedz coś, czy trzeba dać coś w paszporcie, zeby być gdzieś bliżej lub w samym budynku, jak tam się to załatwia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfik Re: do elfik:-) IP: *.chello.pl 29.03.08, 11:28 teren hotelu jest rozległy, ale nie są to jakieś kilometrowe dystanse. Najbardziej centralnie jest położony budynek główny i z niego wszędzie jest blisko, ja mieszkałam w bungalowie i nie narzekałam na odległości. Na terenie są różne alejki (w recepcji dostajesz mapkę terenu) i trzeba sobie wybrać najbardziej dogodną trasę na baseny czy na plażę. Bungalowy położone są w przepięknym ogrodzie. Nie dawałam nic w recepcji, bo miałam z góry zarezerwowany pokój w bungalowie (tak chciałam), bo jest spokojniej i nie słychać muzyki z dyskoteki. Pokoje w budynku głównym są podobne jak w bungalowach. Na plażę przechodzi się przez most zwodzony, bo teren hotelu jest oddzielony od plaży rzeką, która ze dwa razy dziennie przepływa statek i wtedy most jest podoszony. Jeżeli chodzi o dostawki to jest to pojedynczy tapczan, na którym spokojnie może spać nawet osoba dorosła. Schudnąć się raczej nie da, bo jedzenia jest mnóstwo przez cały dzień, a jeszcze dochodzi piwo, drinki itp. Są też najrozmaitsze zajęcia sportowe, konkursy i na basenach i na plaży. Wszystko w cenie, nawet bilard czy sauna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: do elfik:-) IP: *.aster.pl 29.03.08, 14:21 Dzięki, znalazłam filmik na Youtube z tego hotelu i już się orientuję. Ja chyba też mieszkam w bungalowach, tak mi się wydaje, ale pewności nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: do elfik:-) IP: *.aster.pl 29.03.08, 14:22 a miałam się jeszcze zapytać o ręczniki. Rozumiem, ze nie muszę ich zabierać, są na miejscu przy basenach czy na plaży? Jakieś znośne? Dzięki za info o łożku dodatkowym, bo w biurze było zero informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfik Re: do elfik:-) IP: *.chello.pl 30.03.08, 16:30 Ręczniki wydawane są bezpłatnie na podstawie karty, którą dostajesz na recepcji przy przyjeździe (na tyle osób ile jest w pokoju). Codziennie rano ręczniki są czyste i w bardzo dobrym stanie. Po zejściu z plaży czy basenu i zwrocie ręczników dostajesz z powrotem kartę i następnego dnia bierzesz nowe i tak codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: do elfik:-) IP: *.aster.pl 30.03.08, 17:37 No to fajnie, ze nie musze dźwigać jeszcze ręczników:-) I ostatnie chyba pytanie. Fajniej mieszkać w tych bungalowach na piętrze czy na parterze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfik Re: do elfik:-) IP: 212.75.118.* 31.03.08, 09:49 Ja mieszkałam na piętrze, więc trudno mi powiedzieć jak jest na parterze. Różnica polega na tym,że na piętrze jest balkon, a na parterze taras, no i na piętro trzeba wejść po schodach, a to może być utrudnienie dla osób starszych lub bardzo małych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: do elfik:-) IP: *.aster.pl 31.03.08, 11:21 Chodzi mi o to, czy na dole są jakieś doatkowe leżaki, oświetlenie, zeby posiedzieć przy tym tarasie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia filmik z hotelu IP: *.aster.pl 29.03.08, 14:34 www.youtube.com/watch?v=qf37_SBFDe4 i jeszcze widok z góry www.youtube.com/watch?v=OZtUmwLaVNM Odpowiedz Link Zgłoś