Gość: iwa1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 13:03 Czy ktoś wybiera się do Golden Age od 10 lipca wylot z Katowic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madix1 Re: golden age IP: 81.219.244.* 04.06.08, 13:57 Ja będę tam 3-17.07:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa1 Re: golden age IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 14:37 To mamy szansę spotkać się na miejscu,z jakiego biura lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa1 Re: golden age IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 22:05 Pytam o biuro bo interesuje mnie czy dostałeś/aś dopłatę paliwową.Ja też lecę z Itaki i w tym roku wysokość dopłaty mnie zagięła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madix1 Re: golden age IP: 81.219.244.* 04.06.08, 22:43 Dostałam - 480 zł (3 os.) I równie mocno irytuje mnie fakt, że lecimy ponoć liniami AirItaly, w których maksymalny ciężar bagażu to 15 kg:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa1 Re: golden age IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 23:06 Nie wiem jeszcze jakimi liniami lecimy,ale 15 kg to koszmar,nie spakuje się!A wracając do dopłaty,to już mam pewność że tą kwotą pokrywają szumnie nazwaną promocję-rabat za wczesną rezerwacje.Wlał,wylał rezerwuj w styczniu dostaniesz parę groszy upustu a w maju to dopłacisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: golden age IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 16:59 też tam jadę 3-17 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: golden age IP: 193.59.95.* 05.06.08, 08:44 Ja też mam dopłatę paliwową, ale z tego co wiem ma ją większość biur. Na mojej rezerwacji mam cały czas linie Sun Express. Lecę tak jak Wy do Bodrum- golden age Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madix1 Re: golden age IP: 81.219.244.* 05.06.08, 18:03 Ja będę prawdopodobnie w sobotę w biurze Itaki, więc już spisuję pytania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: golden age IP: 80.48.4.* 05.06.08, 21:21 o to prosimy o trochę faktów z wizyty w Itace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa1 Re: golden age IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 22:15 Madix1 odezwij się po wizycie w Itace,ciekawa jestem wszelkich nowinek.Nadal nie znam lini jakimi lecę podano mi jedynie wstępnie godzinę wylotu na 6.40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: golden age IP: 193.59.95.* 06.06.08, 07:04 Iwa1 sprawdź czy nie masz lini podanych na umowie. Ja mam- obok godzin wylotu są odpowiedznie symbole oznaczające linie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madix1 Re: golden age IP: 81.219.244.* 06.06.08, 07:16 Odezwę się, a jakże:) Sprawdzałam lot i wychodzi, że to Sun Express. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madix1 Re: golden age IP: 81.219.244.* 07.06.08, 14:59 Linie Sun Express, bagaż 20 kg, podręczny 5 kg (na stronie linii jest 6 kg), brak cateringu na pokładzie (można wziąć jedzenie tylko oryginalnie zapakowane) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa1 Re: golden age IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 20:26 Dzięki za informacje Madix1 ja jak się dowiem czegoś ciekawego to też się podzielę nowinkami.Na jakie wycieczki zamierzacie się wybrać na miejscu i czy myśleliście o tym czy zamawiać je u rezydenta czy na mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
basiamikolaj Re: golden age 07.06.08, 20:55 o dobrze wiedziec, ja lece juz za 5 dni! wycieczki odpadaja bo za male dziecko, bede sie byczyc na miejscu ale mam stres przed lotem !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa1 Re: golden age IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 21:58 Jeżeli lecisz do Golden Age to proszę podziel się na forum wrażeniami z pobytu w tym hotelu,zawsze to razniej jak się wie czego można się spodziewać,tym bardziej,że ja nie mam mieszkać w budynku głównym tylko w tych mniejszych domkach,dlatego zerknij jak one wyglądają i czy da się te 2 tyg przeżyć.5 dni to już masz gorący okres przygotowań,a lotem się nie stresuj będzie ok.Życzę przyjemnego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madix1 Re: golden age IP: 81.219.244.* 08.06.08, 08:14 I ja mam prośbę: oprócz wrażeń cenna będzie tez wiadomość o sklepie z artykułami dla dzieci:) Szczególnie z pampersami. Przed chwilą ważyłam paczkę "4" - 2,4 kg:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madix1 Re: golden age IP: 81.219.244.* 08.06.08, 08:11 Wycieczkami zainteresuję się na miejscu (jedną mamy w cenie wczasów). Mam 3-letniego brzdąca, więc przydługie wyprawy odpadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa1 Re: golden age IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 22:53 Wyliczyłam,że basiamikolaj powinni dzisiaj wrócić z wczasów,jeżeli zajrzycie na to forum to odezwijcie się.Piszcie jak spędziliście urlop w Golden Age. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: golden age IP: 193.59.95.* 27.06.08, 12:09 o tak basiamikołaj koniecznie zajrzyjcie. czekaja wszyscy, którzy dopiero będą w golden..cenna każda opinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugarte Re: golden age IP: *.gorzow.mm.pl 27.06.08, 22:43 Dzisiaj wróciliśmy z Golden. Pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: golden age IP: 80.48.4.* 27.06.08, 23:02 Hej ugarte- opowiadaj. Wszystko po kolei. Jak hotel, bodrum i wrazenia po turcji egejskiej.Jakie hotel ma atrakcje (min sportowe), jakie jedzonko, co dla dzieci. Wszystko. No i jak ogólnie z Itaką- lot, transfer...czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: golden age IP: 80.48.4.* 27.06.08, 23:02 Hej ugarte- opowiadaj. Wszystko po kolei. Jak hotel, bodrum i wrazenia po turcji egejskiej.Jakie hotel ma atrakcje (min sportowe), jakie jedzonko, co dla dzieci. Wszystko. No i jak ogólnie z Itaką- lot, transfer...czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugarte Re: golden age IP: *.gorzow.mm.pl 27.06.08, 23:25 Hotel wg nas bardzo OK! Bodrum - chyba jednak rozczarowanie. Turcja Egejska - bardzo ładne krajobrazy ( klimaty południowo-chorwackie ). Sport - gratis tenis ( wieczorem płatne oświetlenie ) + mini golf. Sporty wodne - płatne ( drogo ). Jedzonko OK! Dla dzieci..? Byliśmy z czterolatkiem... Animacje po niemiecku i rosyjsku. Musisz sama zapewnić dziecku zabawę. Plac zabaw, dwa brodziki, w tym jeden ze zjeżdzalnią. Itaka... Rezydenci nastawieni na branie. Transfer z przygodami. kierowca pomylił hotele. Zawiózł nas do GOLDEN Dream. Pół godziny do tyłu ale o 4 rano to dużo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: golden age IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 07:11 Mam pytania: 1. Czy jest duża różnica w jakości pomiędzy częścią hotelową a klubową? 2. Czy w pobliżu hotelu jest jakaś firma ucząca nurkowania i jazdy na skuterach wodnych? 3. Czy w pobliżu jest bankomat? 4. Jaki fakultety polecacie, czy jest tam jakaś firma turecka robiąca wycieczki taniej niż u rezydentów. Z góry dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugarte Re: golden age IP: *.gorzow.mm.pl 28.06.08, 09:20 Nie byliśmy w części klubowej ale po rozmowach z ludźmi mieszkającymi tam wynika, że warunki są lepsze niż w hotelowej (większe pokoje, cisza, mniej osób w budynku). W tej części zwykle przebywają rodziny z niemowlakami. Na terenie hotelu jest tylko jedna wypożyczalnia sprzętu (skutery wodne). Nie ma możliwości "przyuczenia". Nie wiemy o żadnej szkole nurkowania w pobliżu. W okolicach hotelu nie ma warunków do nurkowania. Bankomat jest w Yalikavak - 20 minut pieszo, bądź 4 min. dolmuszem. Polecamy : DALYAN, REJS PO ZATOKACH (możliwość nurkowania), RODOS, EFEZ (jeśli jedziecie bez dzieci - byłem sam ), PAMUKKALE (nie byliśmy - 4 godziny jazdy autokarem w jedną stronę, czterolatek nie wytrzyma; inni polecają). Taniej jest w biurach tureckich np.w Yalikavak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa1 Re: golden age IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 09:42 Witaj ugarte,dzięki że się odezwałeś,z tego co piszesz to hotel raczej ok,ja będe w części klubowej więc tym bardziej cieszy mnie że tam też nie jest najgorzej,ale mnie ciągle nurtuje pytanie o leżaki i parasole na plaży,bo ze zdjęć widać,że jest ich niewiele,więc jak to wygląda trzeba być wczesnym rankiem żeby zająć miejsce,czy jest raczej spokojnie i nie będę się smażyć w pełnym słońcy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugarte Re: golden age IP: *.gorzow.mm.pl 28.06.08, 09:57 Smażyć się i tak będziesz. W 1 tyg. temperatury 28 -32 st., w 2 tyg. - 40 - 42 st. Z leżakami - to zależy. Ja szedłem ok 9.00 i kładłem ręczniki. Natomiast co do materacy; radzę chłopakowi od materacy dać 5 euro to zmieni nastawienie do Ciebie i zawsze przyniesie. Parasole - wyślij męża o 9.00. Zarezerwuje leżaki i parasol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa1 Re: golden age IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 11:01 Dzięki ugarte,upały mi nie straszne-lubię gorzej z poparzeniami,będę walczyć o parasole. Odpowiedz Link Zgłoś
jo.paz Re: golden age 21.08.08, 20:40 Mam pyta nie do osób,kt były w hotelu Golden Age:czy dostęp do internetu jest mózliwy poprzez sieć bezprzewodową wi-fi(z własnego komputera),czy trzeba korzystać z hotelowych komputerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malacz Re: golden age IP: *.xdsl.centertel.pl 28.12.08, 21:09 mam zamiar się wybrać tam w czerwcu i mam pytanie odnośnie wycieczek chodzi mi o ceny i o biura podróży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: golden age IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 09:19 wybieram sie ale wylot z krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: golden age IP: 193.59.95.* 08.07.08, 14:05 Ja już 31 lipca lecę...Czekam niecierpliwie...ktoś jeszcze w tym terminie (z Wa-wy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotel Re: golden age IP: *.gprs.plus.pl 08.07.08, 22:52 ja jade z dziewczyna - dzis kupione w itace :) mam nadzieje ze bedzie super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: golden age IP: *.cnb.com.pl 09.07.08, 17:13 Witam, ja także lecę z wawy 31.07. gg 1464533 może sie spotkamy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja67 Re: golden age 10.07.08, 08:29 ja też tam będe lecz dopiero wylot mam 18.09, czy ktoś z Poznnia też się wybiera w tym terminie?????Pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oktawian Re: golden age IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 19:06 Ja lecę do tego hotelu trochę prędzej 28.08.z Warszawy, kto jeszcze leci w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś