olenka_01 14.07.08, 19:20 prosze o opinie o tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kala_ Re: Hotel Blue Sky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 10:42 Byłam w Blue Sky w Alanyi jakieś dwa tygodnie temu :) Z jakiego biura jedziesz? Może powiem najpierw o obsłudze: bardzo mili ludzie, szczególnie kelnerzy;), pyszne jedzenie, pokoje też nawet ładne, choć spodziewałam się czegoś lepszego. Do plaży jest baaaardzo blisko, minuta i jesteś na miejscu;)Jeśli zostawisz sprzątaczce napiwek będzie wszystko sprzatać i bęzie zostawiać ładnie pościelone łóżka (złoży pościel w kształcie muszli;)) Jeżeli masz jescze jakies konkretne pytania to mój mail: Klaudia_c28@wp.pl Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Blue Sky IP: *.static.213-200-219-9.cybernet.ch 16.07.08, 11:36 Hej, No byłam tam, jest ok, moglo byc lepiej ale nie narzekam. Jak chcesz poczytac sobie wiecej opini o tym hotelu to wejdz tu www.holidaycheck.pl/hotel-oceny+hoteli_Hotel+Blue+Sky-ch_hb-hid_35966.html Udanego uropu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kala_ Re: Hotel Blue Sky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 21:28 Olenka_01 kiedy jedziesz do Turcji i z jakiego biura? Pozdro;) Odpowiedz Link Zgłoś
dominika0016 Re: Hotel Blue Sky 12.06.13, 21:33 Hej. Byłam w hotelu Blue Sky i przestrzegam przed jednym recepcjonistą dziewczyny! Nazywa się Berker Egilmez. Nie wiem czy wszystkie dziewczyny tak podrywa, ale mnie się mu udało...jeśli któraś z was go zna, bądź też ma jakieś doswiadczenia proszę o podzielenie się:) Odpowiedz Link Zgłoś
metintour Re: Hotel Blue Sky 15.06.13, 11:58 Hotel znajduje się blisko naszego biura wycieczek fakultatywnych, więc klienci do nas przychodzą i z ich opinii wynika że nia ma na co generalnie narzekać. Jednogłośnie wszyscy zachwalają jedzenie i bardzo miłą obsługę. Nie brakuje tu polskiego towarzystwa -hotel ma dobre opinie więc biura podróży w Polsce chętnie go sprzedają. Hotel jest przy samej promenadzie, idąc w prawo traficie do centrum (ok 3km) w lewo do nas (900m), więc jakbyście mieli jakieś kłopoty zapraszamy do nas www.metintour.pl Odpowiedz Link Zgłoś