Gość: WO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 09:59 był ktoś w Sural Resort (koło side) i wie jak to wygląda w realu, nie jest to hotel sieciowy i podobno Niemcy piszą o nim b. źle, choć w naszych katalogach wygląda imponująco? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazynanowa Re: SURAL RESORT hotel 18.03.09, 12:06 O Sural Resort byl watek , tez sie wypowiedalam ,w oparciu o opinie na Holidaycheck.de i programu w niemieckiej TV .Zaintrygowal mnie jednak ten temat i wybralam sie osobiscie do tego hotelu(przejezdzam tamtedy czesto) jestem pozytywnie zaskoczona:) co prawda nie korzystalam z posilkow ,ale optycznie nic do zarzucenia ,plaza rowniez ladna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: SURAL RESORT hotel IP: *.astral.lodz.pl 18.03.09, 14:44 mieliśmy jechać do tego hotelu w najbliższe wakacje ale okazało się, że "odwołano" tam polskie animacje dla dzieci. Zmieniliśmy na Kretę. Z tego co mi zaprzyjaźniona pani w biurze mówiła (była osobiście) podobno super. Blisko ładna plaza, super jedzenie, fajne baseny i ogólnie godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WO Re: SURAL RESORT hotel IP: *.chello.pl 20.03.09, 17:40 dziękuję, po tych opiniach chyba się zdecyduję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: SURAL RESORT hotel IP: 213.199.253.* 03.08.09, 09:38 Byłam w Sural Resort Hotel na wakacjach od 15 do 22 lipca 2009. Opinie niektórych Niemców na Holidaychecku są zdecydowanie przesadzone. Hotel naprawdę super (pomijając to, że jest duży-co z pewnych powodów może być zaletą; np jeśli chodzi o wielkość basenów). Bardzo dobra i urozmaicona kuchnia! (Np w Egipcie w 5gwiazdkowym hotelu było gorzej). Bardzo duża i czysta plaża, łagodne zejście do wody. baseny duże, do tego zjeżdżalnie dla dzieciaków. Naprawdę warto się tam wybrać. POLECAM! P.S. Jakby ktoś był zainteresowany, to mogę przesłać fotki na maila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: SURAL RESORT hotel IP: *.glubczyce.vectranet.pl 07.08.09, 17:20 Witaj kasiu ja jestem zainteresowana zdjeciami bo rownie\z sie tam wybieram aczkolwiek do sural garden ale to hyba to moj e mail ewadobrowolska@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: SURAL RESORT hotel 13.08.09, 12:58 Sural Garden , Sural Resort i Sural Saray mimo ,ze polozone w tej samej miejscowosci (Colakli), naleza do tego samego wlasciciela,to stanowia trzy odrebne hotele ,rozniace sie polozeniem i kategoria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: SURAL RESORT hotel IP: *.centertel.pl 28.11.09, 12:09 witam,wybieramy się tam latem i szukam opinii więc bardzo chętnie skorzystam z fotek jeśli mozna na e-maila: warsztat5@wp.pl WIELKIE DZIĘKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: SURAL RESORT hotel IP: *.toya.net.pl 03.12.09, 22:50 jestesmy zdecydowani jechać tam 23.06.2010 z 7-letnią córką ze Scanem... cena jest stosunkowo atrakcyjna, mam nadzieję, że w tym roku ich animacje też dopiszą... ktoś jeszcze się wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
maluchy_2007 Re: SURAL RESORT hotel 30.12.09, 12:43 Ja się wybieram... Co prawda do jutra muszę podjąć decyzję czy Sural resort, czy Lyra (Tui). Moe ktoś wie jak jest w Sural resort z mini barem??? - płatny?/ Jak często uzupełniany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: SURAL RESORT hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 09:26 My wybieramy się do Lyra w czerwcu. Ponoć barek w Lyra uzupełniany jest codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: SURAL RESORT hotel IP: *.toya.net.pl 11.01.10, 18:07 pani w biurze bardzo polecała ten hotel, wybieramy się tam przełom czerwca/lipca, opinie z ostatniego roku są bardzo dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: SURAL RESORT hotel IP: 213.192.66.* 02.02.10, 15:07 Ja się również tam wybieram z rodziną od 16 do 30 czerwca b.r. Mamy 2,5 letnią córeczkę i 7 letniego synka. W skan holiday specjalnie mi sprawdzali, czy będzie działał tam w tym czasie club fan scan z polską animacją - twierdzą, że tak :) Chętnie obejrzałabym zdjęcia, jesli ktos moze przysłać: malgosia.stasiak1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ifadg Re: SURAL RESORT hotel 24.03.10, 14:48 Ja też jadę tam z dziećmi 9 i 3 lata w czerwcu od 23-30.06.20101 ze Scana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nica Re: SURAL RESORT hotel IP: *.acn.waw.pl 16.08.10, 22:52 Byłam w tym hotelu w sierpniu 2010, wrażenia średnie. Plusy: piękne baseny, blisko do plaży, fajny palmowy ogród, w pokojach w miarę czysto, ręczniki codziennie wymieniane. Nie mieliśmy problemów z leżakami, obsługa bardzo miła. Minu: jedzenia było dużo ale nie miało ono smaku, po kilku dniach mieliśmy dość jedzenia i problemy żołądkowe. W okolicy nie ma nic ciekawego. Polecam dla rodzin z dziećmi nie szukających rozrywek. Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka5 Re: SURAL RESORT hotel 19.08.10, 19:50 potwierdzam, właśnie tu jestem. Sniadania monotonne, obiady i kolacje też dość nudne, ale jest sporo, więc mozna coś znaleźć. Plaża super, bez problemu z leżakami, przy basenach oczywiscie zajęte od switu, często puste. Obiady przy plaży bardezo skromne (2 danka), ręczniki plażowe trzeba wymieniać w określonych godzinach. O naprawę lampki w pokoju prosiliśmy juz 3 razy, także przez rezydentkę - na razie bezskutecznie (cóz, minęły dopiero 4 dni...). Animacji niewiele, klubik scanbo tez niemrawy. "Atrakcja" to bazerek na głównej ulicy, no i można pojechac pozwiedzać Side czy Manavgat (wodospady). Przydaje się znajomość ni emieckiego i rosyjskiego, bo te dwie nacje królują i w tych językach najłatwiej się dogadać. Odpowiedz Link Zgłoś