Dodaj do ulubionych

SURAL RESORT hotel

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 09:59
był ktoś w Sural Resort (koło side) i wie jak to wygląda w realu,
nie jest to hotel sieciowy i podobno Niemcy piszą o nim b. źle, choć
w naszych katalogach wygląda imponująco?
Obserwuj wątek
    • grazynanowa Re: SURAL RESORT hotel 18.03.09, 12:06
      O Sural Resort byl watek , tez sie wypowiedalam ,w oparciu o opinie
      na Holidaycheck.de i programu w niemieckiej TV .Zaintrygowal mnie
      jednak ten temat i wybralam sie osobiscie do tego hotelu(przejezdzam
      tamtedy czesto) jestem pozytywnie zaskoczona:) co prawda nie
      korzystalam z posilkow ,ale optycznie nic do zarzucenia ,plaza
      rowniez ladna:)
      • Gość: km Re: SURAL RESORT hotel IP: *.astral.lodz.pl 18.03.09, 14:44
        mieliśmy jechać do tego hotelu w najbliższe wakacje ale okazało się, że
        "odwołano" tam polskie animacje dla dzieci. Zmieniliśmy na Kretę.
        Z tego co mi zaprzyjaźniona pani w biurze mówiła (była osobiście) podobno
        super. Blisko ładna plaza, super jedzenie, fajne baseny i ogólnie godny polecenia.
        • Gość: WO Re: SURAL RESORT hotel IP: *.chello.pl 20.03.09, 17:40
          dziękuję, po tych opiniach chyba się zdecyduję
          • Gość: Kasia Re: SURAL RESORT hotel IP: 213.199.253.* 03.08.09, 09:38
            Byłam w Sural Resort Hotel na wakacjach od 15 do 22 lipca 2009.
            Opinie niektórych Niemców na Holidaychecku są zdecydowanie
            przesadzone.
            Hotel naprawdę super (pomijając to, że jest duży-co z pewnych powodów
            może być zaletą; np jeśli chodzi o wielkość basenów).
            Bardzo dobra i urozmaicona kuchnia! (Np w Egipcie w 5gwiazdkowym
            hotelu było gorzej). Bardzo duża i czysta plaża, łagodne zejście do
            wody. baseny duże, do tego zjeżdżalnie dla dzieciaków. Naprawdę warto
            się tam wybrać. POLECAM!
            P.S.
            Jakby ktoś był zainteresowany, to mogę przesłać fotki na maila...
            • Gość: ewa Re: SURAL RESORT hotel IP: *.glubczyce.vectranet.pl 07.08.09, 17:20
              Witaj kasiu ja jestem zainteresowana zdjeciami bo rownie\z sie tam wybieram
              aczkolwiek do sural garden ale to hyba to
              moj e mail ewadobrowolska@vp.pl
              • grazynanowa Re: SURAL RESORT hotel 13.08.09, 12:58
                Sural Garden , Sural Resort i Sural Saray mimo ,ze polozone w tej
                samej miejscowosci (Colakli), naleza do tego samego wlasciciela,to
                stanowia trzy odrebne hotele ,rozniace sie polozeniem i kategoria.
            • Gość: gosia Re: SURAL RESORT hotel IP: *.centertel.pl 28.11.09, 12:09
              witam,wybieramy się tam latem i szukam opinii więc bardzo chętnie skorzystam z
              fotek jeśli mozna na e-maila: warsztat5@wp.pl WIELKIE DZIĘKI
              • Gość: nata Re: SURAL RESORT hotel IP: *.toya.net.pl 03.12.09, 22:50
                jestesmy zdecydowani jechać tam 23.06.2010 z 7-letnią córką ze
                Scanem... cena jest stosunkowo atrakcyjna, mam nadzieję, że w tym
                roku ich animacje też dopiszą... ktoś jeszcze się wybiera?
                • maluchy_2007 Re: SURAL RESORT hotel 30.12.09, 12:43
                  Ja się wybieram... Co prawda do jutra muszę podjąć decyzję czy Sural
                  resort, czy Lyra (Tui).
                  Moe ktoś wie jak jest w Sural resort z mini barem??? - płatny?/ Jak
                  często uzupełniany?
                  • Gość: ina Re: SURAL RESORT hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 09:26
                    My wybieramy się do Lyra w czerwcu. Ponoć barek w Lyra uzupełniany jest codziennie.
                    • Gość: daria Re: SURAL RESORT hotel IP: *.toya.net.pl 11.01.10, 18:07
                      pani w biurze bardzo polecała ten hotel, wybieramy się tam przełom
                      czerwca/lipca, opinie z ostatniego roku są bardzo dobre
                • Gość: Małgosia Re: SURAL RESORT hotel IP: 213.192.66.* 02.02.10, 15:07
                  Ja się również tam wybieram z rodziną od 16 do 30 czerwca b.r. Mamy
                  2,5 letnią córeczkę i 7 letniego synka. W skan holiday specjalnie mi
                  sprawdzali, czy będzie działał tam w tym czasie club fan scan z
                  polską animacją - twierdzą, że tak :)
                  Chętnie obejrzałabym zdjęcia, jesli ktos moze przysłać:
                  malgosia.stasiak1@wp.pl
                  • ifadg Re: SURAL RESORT hotel 24.03.10, 14:48
                    Ja też jadę tam z dziećmi 9 i 3 lata w czerwcu od 23-30.06.20101 ze
                    Scana.
                    • Gość: nica Re: SURAL RESORT hotel IP: *.acn.waw.pl 16.08.10, 22:52
                      Byłam w tym hotelu w sierpniu 2010, wrażenia średnie.
                      Plusy: piękne baseny, blisko do plaży, fajny palmowy ogród, w pokojach w miarę
                      czysto, ręczniki codziennie wymieniane. Nie mieliśmy problemów z leżakami,
                      obsługa bardzo miła.
                      Minu: jedzenia było dużo ale nie miało ono smaku, po kilku dniach mieliśmy dość
                      jedzenia i problemy żołądkowe. W okolicy nie ma nic ciekawego.
                      Polecam dla rodzin z dziećmi nie szukających rozrywek.
                      • jovanka5 Re: SURAL RESORT hotel 19.08.10, 19:50
                        potwierdzam, właśnie tu jestem. Sniadania monotonne, obiady i kolacje też
                        dość nudne, ale jest sporo, więc mozna coś znaleźć. Plaża super, bez
                        problemu z leżakami, przy basenach oczywiscie zajęte od switu, często
                        puste. Obiady przy plaży bardezo skromne (2 danka), ręczniki plażowe
                        trzeba wymieniać w określonych godzinach. O naprawę lampki w pokoju
                        prosiliśmy juz 3 razy, także przez rezydentkę - na razie bezskutecznie
                        (cóz, minęły dopiero 4 dni...). Animacji niewiele, klubik scanbo tez
                        niemrawy. "Atrakcja" to bazerek na głównej ulicy, no i można pojechac
                        pozwiedzać Side czy Manavgat (wodospady). Przydaje się znajomość ni
                        emieckiego i rosyjskiego, bo te dwie nacje królują i w tych językach
                        najłatwiej się dogadać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka