Gość: moniaaa IP: 85.110.224.* 27.05.09, 11:20 Czy ktoś wie coś o tym biurze? Jakieś opinie? Jade do Alanii w czerwcu i szukam biura w ktorym mozna by wykupic fajne wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Biuro Bonbini-Pacho Tours --- opinia IP: 85.110.228.* 30.05.09, 11:25 sumienni + szczerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Biuro Bonbini-Pacho Tours --- opinia IP: 78.162.14.* 06.06.09, 12:46 Serdecznie ich polecam!!! Wycieczki (kapadocja, rafting) bardzo udane :) Pozdrowienia dla Hariet i super Oktaja. Odpowiedz Link Zgłoś
yildizlar Re: Biuro Bonbini-Pacho Tours --- opinia 09.06.09, 11:51 Hariet - buziaki :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belian z Ibelinu Ja bym na Twoim miejscu uważał i poczytał nieco IP: 194.42.116.* 09.06.09, 14:37 opinii na forum. Dlatego, że często opinie piszą klakierzy i koleżkowie z tych lub tych biur. Najczęściej nie używają polskich znaków i pczęsto powtarza się to samo IP. Co do wycieczek, nie zawsze cena idzie w parze z jakością. Nie namawiam oczywiście na wycieczki od rezydenta, sam byłem z Jolcią. Sugeruję jednak poszperanie na forum oraz pytanie o całkowitę cenę wyjazdu, program i za co płacę sam. W ubiegły roku Pacho, np. do Kapadocji wychodziło najtaniej. Po czym, jak poszliśmy osobiście, nie pijąc tej legendarnej jabłkowej herbatki, która jest kopią rozpuszczalnej herbatki, którą kiedyś rozdawało RMF FM, okazało się po podliczeniach, że Jolcia podaje RZECZYWSTĄ cenę. Lena z Pacho niestety nie. Osobiście nie lubię "cwaniaczków" co niby pokazują najniższe ceny a przy kasie okazuje się, że wziąłem produkt z innej półki i płacę więcej. Także sugeruję ostrożność przy zakupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biriki nachalny spam! IP: 85.104.45.* 10.06.09, 08:52 Porownajcie sobie IP pierwszych dwoch wpisow ;) Brak inteligencji zle o was swiadczy, Bonbini!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markus Re: nachalny spam! IP: 95.160.230.* 11.06.09, 17:44 Jakie tak naprawdę ma znaczenie z jakiego numeru IP się pisze? Mi zdarzyło się np przyjść do biura aby pochwalić jakąś wycieczke z której właśnie wróciłem i zostać wtedy poproszonym o napisanie czegoś pozytywnego na forum. Pisałem to prosto z komputera który stał u nich w biurze = czyli z tego samego IP co oni a jednak nie jako biuro ale jako rzeczywisty klient. Zresztą sam kolega "biriki" patrząc na jego IP jest prawdopodobnie niedalekim sąsiadem Bonbini [tureckie IP], może konkurencja? A jeśli chodzi o wycieczke do Kapadocji, z której akurat korzystałem z wyżej omawianego biura nie moge powiedzieć żeby cokolwiek mnie zawiodło. Zostałem rzetelnie poinformowany o tym co jest a co nie jest zawarte w cenie wycieczki. O możliwości wykupenia nocy tureckiej - gorąco polecam!- czy dodatkowych obiadow. A jabłkowa herbatka bardzo mi smakowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biriki Re: nachalny spam! IP: 85.104.45.* 11.06.09, 20:00 Tak, kolega biriki tez pisze z Turcji i dlatego nie zadaje glupich pytan o biuro z Alanyi, a w nastepnym poscie nie poleca sam siebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś