Gość: KASIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 14:11 Czy wie ktoś jakie samoloty latają z Krakowa do Antalyi lini Sky Airlines Chodzi mi czy są to boeingi czy inne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g.grzegorz1 Re: Pytanie o Sky Airlines 02.07.09, 14:43 Ja wczoraj wróciłem z Alanyi lecąc właśnie liniami SKY Airlines. W obie strony leciałem AIRBUS A321-231. Oczywiście leciałem z Krakowa. Oba loty bardzo spokojne, bez turbulencji. Podczas lotu jest posiłek. www.skyairlines.net/en/Fleet.asp?go=list A tutaj masz flotę SKY ja leciałem błękitnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Pytanie o Sky Airlines IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 15:20 dziękI czy leciałeś z triady ? Ja mam lot do Antalyi o 8,30 a powrót o koło 5 rano . Ostatnio niewiele dobrego słyszało się o airbasach dlatego pytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belian z Ibelinu Re: Pytanie o Sky Airlines IP: 194.42.116.* 02.07.09, 16:37 w uboegłym roku leciałem dwa razy Boeingami na trasie Antalya - Łódź. Raz różowym, drugi raz czarnym. Jeden z nich, chyba ten różowy to była "ciasna" porażka. Co do Airbusów to nie ma co się bać. Wszystko zależy od serwisowania. Nie słyszałem by SHY miało jakieś problemy. Pozdro. Lecę do Turcji w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś
g.grzegorz1 Re: Pytanie o Sky Airlines 02.07.09, 17:22 do Kasi Nie leciałem z Triady ale też o 8,30. Jest to lot czarterowy i lecą nim rożne firmy min Triada. A Airbus, którym leciałem był w bdb stanie. A powrót jest faktycznie na 7.15 w Krakowie, a wylot o 5.45 ich czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
mcneo Re: Pytanie o Sky Airlines 09.07.09, 23:47 Witam... W środę (15/VII/2009) lecę to Alanyi właśnie tymi liniami (BP Triada). Nie znam jeszcze konkretnie godziny wylotu (są dwa loty: KTW 23:45 AYT 03:30 SHY 388 oraz KTW 00:50 AYT 04:35 SHY 326). Myślę, że polecę tym wcześniejszym i będzie to Boeing, bo AirBusy coś ostatnio spdają :P . P.S. Czy w Sky AirLines miesjsa są numerowane i czy dają miejca obok siebie? Pozdro... MC_NEO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietrek Re: Pytanie o Sky Airlines IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 07:37 Miejsca są numerowane i przy odprawie bagażowej musisz poprosić o miejsca obok siebie i np. przy oknie. Sky chyba ma tylko Airbusy. Odpowiedz Link Zgłoś
5katia Re: Pytanie o Sky Airlines 10.07.09, 07:54 Ja niedawno wróciłam z Alany...z Katowic i do Katowic leciałam tymi liniami.W obie strony były Airbusy- nowe, czyste bez zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldik2008 Re: Pytanie o Sky Airlines IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.09, 11:24 Witaj. Ja również lecę 15 lipca z Triady ale z Bydgoszczy. W którym hotelu macie wykupiony pobyt ? Odpowiedz Link Zgłoś
mcneo Re: Pytanie o Sky Airlines 11.07.09, 13:45 Witam... Hotel Artemis Princess www2.triada.pl/prezentacja.php?SID=&AKCJA=HOTEL&IdTurnusu=2545647 Pozdro... MC_NEO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek2234 Re: Pytanie o Sky Airlines IP: 95.175.10.* 10.07.09, 13:56 Ja też lecę z Łodzi w sierpniu, do jakiego hotelu lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.pepik Re: Pytanie o Sky Airlines 10.07.09, 10:11 Ja też leciałem tymi liniami z Katowic do Antalyi i potwierdzam Airbusy 321, czyste i głównie punktualne, z małym posilkiem na pokladzie (kanapka z serem lub szynką i picie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodulek Re: Pytanie o Sky Airlines IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 11:57 piszecie o poczestunku na pokladzie kanapka i picie, a jakies napoje alkoholowe w cenie tez sa przewidziane? jak z odprawa w katowicach? spokojnie czy na sprawdzaja dokladnie? Odpowiedz Link Zgłoś
a-d-m Re: Sky Airlines 10.07.09, 13:31 Lecieliśmy 24.06 i 08.07 tymi liniami z Poznania - Triada. Nie mamy żadnych zastrzeżeń, lot spokojny, bardzo punktualny, jest posiłek ale proszę nie pisać bzdur na forum. Wystarczy wejść na stronę Sky Airiles i przeczytać np. średnia wieku wszystkich samolotów to ok. 13 lat. Airbusy napewno nie są nowe bo zielony i żółty mają po 18 lat a czerwony ma lat 12. Linie posiadają w sumie 12 samolotów z czego chyba 3-4 airbusy a reszta to boeingi. Są dwa nowe samoloty, ale one lataja głównie do i z Niemiec z turystami GTI do Belek np. do hotelu Adam@Eve. Itd., itd. Dodaje lecieliśmy, 17 letnimi boeingami /Gold i Milky Way/ i było wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.a Re: Sky Airlines IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 18:34 uważam że 7 letni samolot to jest nowy a taki właśnie lata z Krakowa symbol TC-SKL kolor błękitny Airbus A321-231 pierwszy lot tego samolotu 24.01 2002 Odpowiedz Link Zgłoś
a-d-m Re: Sky Airlines 10.07.09, 19:09 Problem w tym, że nie ma żadnej pewności, że danego dnia w Krakowie pojawi się konkretny samolot. To kolejna nieprawda. Dziwne po co te nieprawdy sie wypisuje, żeby zmniejszyć swój strach przed lotem? Może lepiej zmienić środek lokomocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: Sky Airlines IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 13:22 PALNIJ SIĘ W ŁEB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GDN-AYT Re: Sky Airlines IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.07.09, 20:54 oj bzdury to ty gadasz. nowy samolot lata również z gdańska w każda środę. i ciekawe w jaki sposób miałby wozić turystów tylko do adam i eva w belek... szczególnie że samolot leci do antalyi i lecą nim wszyscy na danym rejsie do różnych hoteli. Pewności co do konkretnego samolotu nie ma nigdy, zawsze może zdarzyć się jakiś maintance check lub biuro GTI które jest pośrednio właścicielem SKY zadecyduje, że dana maszyna z daną ilością miejsc jest im potrzebna na innym porcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.s Re: Sky Airlines IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 13:22 głupoty to wy piszecie dzwoniłem , pytałem i wiem że w dniu w którym lecę jest taki samolot więc nie pieprzyć tu głupot mądrale Jak wszystko wiecie to podajcie symbol samolotu który leciał z Gdańska itp Chodzi o oznaczenia Sky Airlines np. TC-SKL,TC-SKB, Odpowiedz Link Zgłoś
ania7928 Re: Sky Airlines 11.07.09, 18:46 Ja leciałam z Bydgoszczy nowiutkim boingem 737-900 fioletowym, z maja 2009 r., więc nie jest prawdą stwierdzenie że nowe to tylko z Niemiec. Z powrotem było trochę gorzej, bo leciał złoty ale lądowanie bezbłędne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katharin Re: Sky Airlines 12.07.09, 10:41 My z Poznania lecieliśmy lotem SHY 311 i nie narzekamy,to ten złoty,może i starszy ale obsługa i przelot bezbłędny. Odpowiedz Link Zgłoś