oliwka-9 07.07.09, 23:22 Czy ktoś z was może coś więcej napisać hotelu Litera Ecmeler? A może koś z was jedzie 13.07.09 w to miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: litera ecmeler - turcja IP: *.ip.netia.com.pl 09.07.09, 11:26 Witam, możesz przeczytac moją rozległą opinię na portalu oceniacz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka-9 Re: litera ecmeler - turcja 09.07.09, 21:27 Przeczytałam Twoją opinię na temat tego hotelu,no i....... jestem przerażona!!!!! Aż strach się bać tam jechać, zwłaszcza że tam z 4- letnim dzieckiem. A biuro Itaka tak zachwalało ten hotel! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: litera ecmeler - turcja IP: *.ip.netia.com.pl 10.07.09, 09:09 Witam, nie ma co się bać, chodziło mi tylko o to żeby ludzie za tą samą cenę wybrali lepszy o wiele hotel, dla dzieci jest na prawdę zero atrakcji ale jeździ trochę dzieci i jakoś żyją, jest super jedzenie więc to ma duże znaczenie dla dziecka takiego małego, my zaczęlismy jeździć jak nasz miał 5 lat i wiem co oznacza kiepskie jedzenie dla takiego malucha, najważniejsze że jest pogoda i piękna okolica ...może coś się polepszy, jak ludzie będą tak się skarżyć do rezydentki jak u nas to może w końcu coś się polepszy , i tak wywalczylismy bezpłatną plażę, hotel jest b. skromny ale czysty, są po prostu za tą cenę o wiele fajniejsze, mi też pani z biura podróży powiedziała że klienci są zadowoleni z tegop hotelu, ja nie byłam , może inni byli ale myslę że na prawdę nieliczni, po raz pierwszy i ostatni pojechałam do hotelu o którym nie było żadnych opinii w internecie, Pozdrawiam, Monika Sekuła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: litera ecmeler - turcja IP: *.xdsl.centertel.pl 10.07.09, 21:24 Jeśli możesz zamienić na inny hotel , zrób to .Jeśli nie to nie daj się zameldować w drugim budynku. My mieliśmy pokój w drugim budynku na 5 piętrze - koszmar!! Odpowiedz Link Zgłoś