felisiti1 22.09.14, 21:35 Jakie chciałybyście mieć wieczory panieńskie (lub w jakich fajnych uczestniczyłyście) i co chciałybyście dostać? Pomóżcie. ps.Striptiz odpada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reggi34 Re: Wieczór panieński 06.10.14, 22:37 Ja dostałam od moich koleżanek fajną, seksowną bieliznę. Według mnie fajny pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
bozenakrakuska Re: Wieczór panieński 10.10.14, 13:04 Moja swiadkowa zrobila mi super niespodzianke, bo razem z 3 naszyi koleżankami wynajely na weekend pokoj w takim hotelu, przez sobote i niedziele siedialysmy w jacuzi i saunie, pilysmy wino, siedzialysmy w ogródku, jadlysmy obiady w restauracji, sniadanie było do pokoju? magia!!! mozesz sobie tu obczaic foty stamtad; www.dwabratanki.pl/spa.html A czemu pytasz? Musisz cos zorganizować? Odpowiedz Link Zgłoś
morusek987 Re: Wieczór panieński 12.10.14, 20:52 opcja ze Spa jest bardzo dobra, już dwa razy bylam na takim panieńskim – w Spa w Nałęczowie i w Hotelu Lidia w Darłowie, gdzie też mają Spa i sporo fajnych zabiegów w ofercie Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadermiblog Re: Wieczór panieński 21.10.14, 20:49 myślę, że wieczór tematyczny :) np. hawajski :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszekwol Re: Wieczór panieński 22.02.15, 20:20 Masaż dla panny młodej i kolezanek w Spa lub np.Artmassage Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
magiker Re: Wieczór panieński 23.02.15, 09:56 A co lubi przyszła panna młoda? Jeśli ma jakąś pasję to wtedy jest najmniejszy problem bo wieczór może być w klimacie, który by jej odpowiadał, do tego tort tematyczny, zaprzyjaźnione koleżanki i powinno być sympatycznie :). Odpowiedz Link Zgłoś