Dodaj do ulubionych

Boski i jego fani

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 10:45
Znajdzcie sobie jeden watek i piszcie do woli.Oczy mnie bola od was!!!!!!

Dziekuje!!!!!!
Obserwuj wątek
    • pimpek_sadelko Re: Boski i jego fani 17.03.05, 10:46
      Gość portalu: mam-dosc napisał(a):

> Znajdzcie sobie jeden watek i piszcie do woli.Oczy mnie bola od was!!!!!!
      >
      > Dziekuje!!!!!!
      idz do lekarza od oczu:))))))))
      ps. wielbicielka boskiego nie jestem;)
      • Gość: mam-dosc Re: Boski i jego fani IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 10:50
        Nie chodzi o to czy jestes fanka w sensie pozytywnym czy nie.Prosze was
        zlitujcie sie, so jeden watek o Boskim tym glupszy.
        Dziekuje
        • pietrek666 Jaki Pan taki kram :DDD 17.03.05, 11:02

• Gość: mamyproblem Re: Boski i jego fani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 10:48
      Jest nadzieja, że wywalą to całe towarzystwo na osobne forum:)
      • pimpek_sadelko Re: Boski i jego fani 17.03.05, 10:50
        Gość portalu: mamyproblem napisał(a):

> Jest nadzieja, że wywalą to całe towarzystwo na osobne forum:)

chyba cie pogielo zlotko. i pisz pod swoim nickiem, chyba ze az tak strach po
        portkach ci lata i dupa trzesie?:)
    • boski.zawodowiec Z Germani nadane! Kasica albo beatch1 17.03.05, 10:48
      stawiam jednak na kasice bo to ona padła z kretesem w dysuksji nt. adopcji
      przez homoseksualstów dzieci.
      • Gość: mamyproblem Re: Z Germani nadane! Kasica albo beatch1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 10:52
        Dlaczego uważasz, że to nie mój nick???????????????
        • pimpek_sadelko Re: Z Germani nadane! Kasica albo beatch1 17.03.05, 10:55
          Gość portalu: mamyproblem napisał(a):

> Dlaczego uważasz, że to nie mój nick???????????????

bo nie widuje takiego na forum, a jestem tu codziennie. zatem trzesiesz dupa?
          czy pokazesz sie w swoim stalym ubranku?
      • Gość: mam-dosc Re: Z Germani nadane! Kasica albo beatch1 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 10:52
        Boski, nie zadna Kasica ani cos innego tylko wlasnie ja.I nie dorabiaj do tego
        wlasnych ideologii.Niedobrze mi jak czytam cokolwiek co z boskim do czynienia
        ma lub cala jego kompania...
        • boski.zawodowiec oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 10:55
          napisz cos sensownego i w taki sposób udowodnij swoje racje.
          • Gość: mam-dosc Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 10:59
            Boski wystarczy sie po forum rozejrzec.Nie rozumiem tylko czemu oni z Toba
            dyskutuja.
            • boski.zawodowiec Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:00
              bo oni widzą ze mam racje i nie wiedza jak poprzec włąsne tezy.
              • Gość: mam-dosc Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 11:02
                Boski ja do Ciebie nic nie mam, do innych tez nie...Ale na milosc boska dajcie
                sobie na luz.
                • pimpek_sadelko Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:06

> Boski ja do Ciebie nic nie mam, do innych tez nie...Ale na milosc boska
                  dajcie
                  > sobie na luz.
                  a kim Ty jestees, zeby nas instruowac z kim mamy gadac i o czym?
                  Ty daj sobie na luz i czytaj wybrane watki, ktore Cie interesuja. chyba kazdy
                  tak powinien robic, nie?
                  • Gość: mam-dosc Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 11:09
                    Pimpek jestem uzytkowniczka tego forum tak samo jak i ty.Moze troche szacunku
                    dla innych, nie jestescie pepkiem swiata.
                    • lena_zet Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:10

> Pimpek jestem uzytkowniczka tego forum tak samo jak i ty.Moze troche szacunku
                      > dla innych, nie jestescie pepkiem swiata.

to dlaczego nas nie szanujesz, ty pępku świata?
                      • Gość: mam-dosc Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 11:18
                        Lena z tego co wiem pisze do was w kulturalny i nie prowokatorski sposob.I nie
                        dam sie tez przez ciebie ani innych zprowokac.
                        • lena_zet Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:20

> Lena z tego co wiem pisze do was w kulturalny i nie prowokatorski sposob.I
                          nie
                          > dam sie tez przez ciebie ani innych zprowokac.

nie skarbie, ja nie chcę cię prowokować.Nie rozumiem tylko po co ty tworzysz
                          prowokacje tego typu (czytaj:zakładając taki wątek).
                          • Gość: mam-dosc Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 11:30
                            Pomijajac to ze nie jestem twoim skarbem to ty jeszcze porzadnej prowokacji nie
                            widzialas ;-)
                            • lena_zet Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:31

> Pomijajac to ze nie jestem twoim skarbem to ty jeszcze porzadnej prowokacji
                              nie
                              >
                              > widzialas ;-)

no to dawaj.już się nie mogę doczekać.
                    • pietrek666 Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:11
                      Ale za to jest pimpkiem świata :DDD
                    • pimpek_sadelko Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:13

> Pimpek jestem uzytkowniczka tego forum tak samo jak i ty.Moze troche szacunku
                      > dla innych, nie jestescie pepkiem swiata.

przylacz sie do zabawy zamiast gledzic. jesli nie chcesz to Twoj problem, nie
                      tych, ktorzy sie dobrze bawia.
                      jedni wola smecic i narzekac, drudzy po prostu zyja
                      a twoj szacunek gdzie? w lesie.moj poszedl za Twoim.moze razem wroca?
            • lena_zet Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:02

> Boski wystarczy sie po forum rozejrzec.Nie rozumiem tylko czemu oni z Toba
              > dyskutuja.

no własnie!po co z nim dyskutujesz?
              • boski.zawodowiec Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:04
                lena to jest kasica! wscikła na mnie za to ze mam inne zdanie od niej.
                • lena_zet Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:04
                  pieprzysz bzdury dzisiaj.
                  • Gość: Anne Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? IP: 217.153.84.* 17.03.05, 11:18
                    Nie tylko on, kopov coś też w kiepskiej formie, to pewnie ta gwałtowna zmiana
                    pogody:)
                  • boski.zawodowiec Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:19
                    nie poiperze głupot a mam własne zdanie.
                    Nie okłamuj sie tez na siłe ze to nie kasica bo to na 100% ona, poprostu
                    pokłucilismy sie i bawi sie w takie pisanie ze dlaczego wy ze mną dyskutujecie?
                    • lena_zet Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:20
                      jezuuuu, sory, ale nie mam dzisiaj do ciebie zdrowia.Już się wqrwiłam!
                      • boski.zawodowiec Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:23
                        no to nie miej ale ja nie bede zmieniał pogladów bo kasica tak chce, niech ona
                        zmieni.
              • Gość: mam-dosc Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 11:04
                Prowadze z nim normalna wymiane zdan!koniec!kropka!
                • lena_zet Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:05
                  no to po jaką cholerę czepiasz się forumowiczów prowadzących z nim wymianę zdań
                  skoro sam/a to robisz?
                  • pietrek666 Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:06
                    Bo to jedyny sposób ściągnięcia uwagi innych, który przyszedł do tego małego
                    rozumku :DDD
                    • lena_zet Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:07
                      pietrek666 napisał:

> Bo to jedyny sposób ściągnięcia uwagi innych, który przyszedł do tego małego
                      > rozumku :DDD

pewnie, że tak.Próbuję mu/jej to uświadomić, ale nie wiem czy zrozumie :)
        • reniatoja Re: Z Germani nadane! Kasica albo beatch1 17.03.05, 10:59
          Ale po cholere zakladasz kolejny watek z boskim w tytule, choc od boskiego w
          tytule robi ci sie niedobrze. Nie moglas sie dopisac do ktoregos z juz
          istniejacych watkow? Uwazasz, ze ktokolwiek wezmie sobie do serca twoje
          problemy z oczami i rozkazujacy ton? Twoje dzialania stoja w jawnej
          sprzecznosci z trescia Twoich wypowiedzi przez co jestes zupelnie niewiarygodna
          i nie sposob traktowac cie powaznie. Dziekuje !!!!!!! (z siedmioma
          wykrzyknikami, rzecz jasna)
          • boski.zawodowiec Re: Z Germani nadane! Kasica albo beatch1 17.03.05, 11:02
            renia to kasica która nie moze przezyć ze ja nie akceptuje adopcji dzieci przez
            homoseksualistów.
    • Gość: mm Re: Boski i jego fani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 10:53
      jak masz dośc to nie wchodz w takie watki,wyszukaj sobie cos dla siebie:-)
      • pimpek_sadelko Re: Boski i jego fani 17.03.05, 10:55
        Gość portalu: mm napisał(a):

> jak masz dośc to nie wchodz w takie watki,wyszukaj sobie cos dla siebie:-)

ale te trole, co zmienily teraz specjalnie nicka nic same nie pisza;)
        nie zakladaja watkow, no chyba ze w stylu" czy moj chlopak mnie szanuje":),
        albo "jak dobrze zrobic mu loda":D
        • Gość: mam-dosc Re: Boski i jego fani IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 11:13
          Pimpek masz ty jakies kompleksy?
          Pisze bardzo rzadko na tym forum wiec nie potrzebuje stalego nicka.Do Boskiego
          i tej calej chmary tych co sie za nim uganiaja i tych co go nie lubia ,
          zostancie na tym watku jak macie idiotyczne pytania!
      • Gość: mm Re: Boski i jego fani IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 10:55
        To jest dosc czasochlonne...Potrzeba by tu bylo sita ktory to przesiewa ;-)
        • Gość: mam-dosc Re: Boski i jego fani IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 10:58
          sorry za pozyczenie nicka;-)
          nie wiem jak to sie stalo...;-(
        • Gość: mamyproblem Re: Boski i jego fani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:00
          No i macieproblem ze mną....DDDDDDDDD
        • Gość: mm Re: Boski i jego fani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:12
          to nie jest czasochłonne,jak tu posiedzisz to sama zobaczysz /sam?/
    • ja.nie.moge Re: Boski i jego fani 27.06.05, 22:40
      odwal się od niego!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka