Gość: mam-dosc IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 10:45 Znajdzcie sobie jeden watek i piszcie do woli.Oczy mnie bola od was!!!!!! Dziekuje!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: Boski i jego fani 17.03.05, 10:46 Gość portalu: mam-dosc napisał(a): > Znajdzcie sobie jeden watek i piszcie do woli.Oczy mnie bola od was!!!!!! > > Dziekuje!!!!!! idz do lekarza od oczu:)))))))) ps. wielbicielka boskiego nie jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam-dosc Re: Boski i jego fani IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 10:50 Nie chodzi o to czy jestes fanka w sensie pozytywnym czy nie.Prosze was zlitujcie sie, so jeden watek o Boskim tym glupszy. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamyproblem Re: Boski i jego fani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 10:48 Jest nadzieja, że wywalą to całe towarzystwo na osobne forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Boski i jego fani 17.03.05, 10:50 Gość portalu: mamyproblem napisał(a): > Jest nadzieja, że wywalą to całe towarzystwo na osobne forum:) chyba cie pogielo zlotko. i pisz pod swoim nickiem, chyba ze az tak strach po portkach ci lata i dupa trzesie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Z Germani nadane! Kasica albo beatch1 17.03.05, 10:48 stawiam jednak na kasice bo to ona padła z kretesem w dysuksji nt. adopcji przez homoseksualstów dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamyproblem Re: Z Germani nadane! Kasica albo beatch1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 10:52 Dlaczego uważasz, że to nie mój nick??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Z Germani nadane! Kasica albo beatch1 17.03.05, 10:55 Gość portalu: mamyproblem napisał(a): > Dlaczego uważasz, że to nie mój nick??????????????? bo nie widuje takiego na forum, a jestem tu codziennie. zatem trzesiesz dupa? czy pokazesz sie w swoim stalym ubranku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam-dosc Re: Z Germani nadane! Kasica albo beatch1 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 10:52 Boski, nie zadna Kasica ani cos innego tylko wlasnie ja.I nie dorabiaj do tego wlasnych ideologii.Niedobrze mi jak czytam cokolwiek co z boskim do czynienia ma lub cala jego kompania... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 10:55 napisz cos sensownego i w taki sposób udowodnij swoje racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam-dosc Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 10:59 Boski wystarczy sie po forum rozejrzec.Nie rozumiem tylko czemu oni z Toba dyskutuja. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:00 bo oni widzą ze mam racje i nie wiedza jak poprzec włąsne tezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam-dosc Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 11:02 Boski ja do Ciebie nic nie mam, do innych tez nie...Ale na milosc boska dajcie sobie na luz. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:06 Gość portalu: mam-dosc napisał(a): > Boski ja do Ciebie nic nie mam, do innych tez nie...Ale na milosc boska dajcie > sobie na luz. a kim Ty jestees, zeby nas instruowac z kim mamy gadac i o czym? Ty daj sobie na luz i czytaj wybrane watki, ktore Cie interesuja. chyba kazdy tak powinien robic, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam-dosc Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 11:09 Pimpek jestem uzytkowniczka tego forum tak samo jak i ty.Moze troche szacunku dla innych, nie jestescie pepkiem swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:10 Gość portalu: mam-dosc napisał(a): > Pimpek jestem uzytkowniczka tego forum tak samo jak i ty.Moze troche szacunku > dla innych, nie jestescie pepkiem swiata. to dlaczego nas nie szanujesz, ty pępku świata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam-dosc Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 11:18 Lena z tego co wiem pisze do was w kulturalny i nie prowokatorski sposob.I nie dam sie tez przez ciebie ani innych zprowokac. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:20 Gość portalu: mam-dosc napisał(a): > Lena z tego co wiem pisze do was w kulturalny i nie prowokatorski sposob.I nie > dam sie tez przez ciebie ani innych zprowokac. nie skarbie, ja nie chcę cię prowokować.Nie rozumiem tylko po co ty tworzysz prowokacje tego typu (czytaj:zakładając taki wątek). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam-dosc Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 11:30 Pomijajac to ze nie jestem twoim skarbem to ty jeszcze porzadnej prowokacji nie widzialas ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:31 Gość portalu: mam-dosc napisał(a): > Pomijajac to ze nie jestem twoim skarbem to ty jeszcze porzadnej prowokacji nie > > widzialas ;-) no to dawaj.już się nie mogę doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:11 Ale za to jest pimpkiem świata :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:13 Gość portalu: mam-dosc napisał(a): > Pimpek jestem uzytkowniczka tego forum tak samo jak i ty.Moze troche szacunku > dla innych, nie jestescie pepkiem swiata. przylacz sie do zabawy zamiast gledzic. jesli nie chcesz to Twoj problem, nie tych, ktorzy sie dobrze bawia. jedni wola smecic i narzekac, drudzy po prostu zyja a twoj szacunek gdzie? w lesie.moj poszedl za Twoim.moze razem wroca? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:02 Gość portalu: mam-dosc napisał(a): > Boski wystarczy sie po forum rozejrzec.Nie rozumiem tylko czemu oni z Toba > dyskutuja. no własnie!po co z nim dyskutujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:04 lena to jest kasica! wscikła na mnie za to ze mam inne zdanie od niej. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:04 pieprzysz bzdury dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anne Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? IP: 217.153.84.* 17.03.05, 11:18 Nie tylko on, kopov coś też w kiepskiej formie, to pewnie ta gwałtowna zmiana pogody:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:19 nie poiperze głupot a mam własne zdanie. Nie okłamuj sie tez na siłe ze to nie kasica bo to na 100% ona, poprostu pokłucilismy sie i bawi sie w takie pisanie ze dlaczego wy ze mną dyskutujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:20 jezuuuu, sory, ale nie mam dzisiaj do ciebie zdrowia.Już się wqrwiłam! Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:23 no to nie miej ale ja nie bede zmieniał pogladów bo kasica tak chce, niech ona zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam-dosc Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 11:04 Prowadze z nim normalna wymiane zdan!koniec!kropka! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:05 no to po jaką cholerę czepiasz się forumowiczów prowadzących z nim wymianę zdań skoro sam/a to robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:06 Bo to jedyny sposób ściągnięcia uwagi innych, który przyszedł do tego małego rozumku :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: oczywiscie! to nowy sposob jak mnie ponizyć? 17.03.05, 11:07 pietrek666 napisał: > Bo to jedyny sposób ściągnięcia uwagi innych, który przyszedł do tego małego > rozumku :DDD pewnie, że tak.Próbuję mu/jej to uświadomić, ale nie wiem czy zrozumie :) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Z Germani nadane! Kasica albo beatch1 17.03.05, 10:59 Ale po cholere zakladasz kolejny watek z boskim w tytule, choc od boskiego w tytule robi ci sie niedobrze. Nie moglas sie dopisac do ktoregos z juz istniejacych watkow? Uwazasz, ze ktokolwiek wezmie sobie do serca twoje problemy z oczami i rozkazujacy ton? Twoje dzialania stoja w jawnej sprzecznosci z trescia Twoich wypowiedzi przez co jestes zupelnie niewiarygodna i nie sposob traktowac cie powaznie. Dziekuje !!!!!!! (z siedmioma wykrzyknikami, rzecz jasna) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Z Germani nadane! Kasica albo beatch1 17.03.05, 11:02 renia to kasica która nie moze przezyć ze ja nie akceptuje adopcji dzieci przez homoseksualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Boski i jego fani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 10:53 jak masz dośc to nie wchodz w takie watki,wyszukaj sobie cos dla siebie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Boski i jego fani 17.03.05, 10:55 Gość portalu: mm napisał(a): > jak masz dośc to nie wchodz w takie watki,wyszukaj sobie cos dla siebie:-) ale te trole, co zmienily teraz specjalnie nicka nic same nie pisza;) nie zakladaja watkow, no chyba ze w stylu" czy moj chlopak mnie szanuje":), albo "jak dobrze zrobic mu loda":D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam-dosc Re: Boski i jego fani IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 11:13 Pimpek masz ty jakies kompleksy? Pisze bardzo rzadko na tym forum wiec nie potrzebuje stalego nicka.Do Boskiego i tej calej chmary tych co sie za nim uganiaja i tych co go nie lubia , zostancie na tym watku jak macie idiotyczne pytania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Boski i jego fani IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 10:55 To jest dosc czasochlonne...Potrzeba by tu bylo sita ktory to przesiewa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam-dosc Re: Boski i jego fani IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 10:58 sorry za pozyczenie nicka;-) nie wiem jak to sie stalo...;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamyproblem Re: Boski i jego fani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:00 No i macieproblem ze mną....DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Boski i jego fani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:12 to nie jest czasochłonne,jak tu posiedzisz to sama zobaczysz /sam?/ Odpowiedz Link Zgłoś