Dodaj do ulubionych

kowianeczko-why?

31.05.05, 10:58
zastanawiam sie nad twoim zachowaniem i naprawde nie rozumiem. niech ten wpis
bedzie osobista proba zrozumienia kowianeczki (moze piszac slowa sam uslysze
odpowiedz).
ktos bardzo celnie wyrazil opinie odnoszaca sie do potrzeby kontynuowania lub
zaniechania kontaktow. jesli czyjas obecnosc, sposob myslenia, polityczne
poglady (wlasnie wiadomek mowi, ze premier Francji zlozy dzisiaj dymisje,
Schoeder tez zlozyl- a jednak ludzie honoru, nie robie z geby cholewy) oraz
system ogolnoludzkich wartosci tak daleko odbiega od twoich, ze nie ma
punktow stycznych to po jaka cholere uparcie wchodzisz w miejsce, ktore
napawa cie obrzydzeniem?! masohizm? wyzsza uzytecznosc spoleczna (lamy gazety
wyborczej a nie jakies forum na obrzezach netu)? utopijna chec uzdrowienia
ludzi, ktorzy nie chca zmian i zadnych zmian nie podejma utyskujac
jednoczesnie na swoj los? czy ty juz naprawde zwariowalas i odnosisz wrazenie
w tym zasra-nym wirtualnym swiecie, ze jestes matka teresa?! co cie obchodzi,
ze ktos pie-doli bez sensu i skladu, co cie obchodzi, ze kto wyzywa kogos od
gn.oja lub gnoj-owki skoro sami zainteresowani okreslaja taki styl
komunikacji za poprawny i absolutnie wlasciwy?! o co ciebie, kuwra to
wszystko obchodzi?!!! wyjasnij mi prosze, bo czytam jeszcze raz co zapisalem
i ni c.hu.ja nie rozumiem.

lupuli
Obserwuj wątek
    • kowianeczka Re: kowianeczko-why? 31.05.05, 11:03
      Pozastanawiam sie chwile z Toba, moze zrozumiem i ja. Ale bez oklamywania
      siebie, OK?

Zawodowowo zajmuje sie promowaniem Polski i lezy mi na sercu przeciwstawianie
      sie osobom, ktore Polske szkaluja, obrazaja. Wiem, maz smieje sie ze mnie,
      zwlaszcza po ostatniej aktywnosci zwiazanej z obchodami 60-lecia zakonczenia II
      WS. Ale czy to jest warunek synekwanowy mojej tutaj obecnosci..?

kowianeczka
      • lupuli Re: kowianeczko-why? 31.05.05, 11:07
        rozumiem twojego meza, pewnie jest bezpanstwowcem?

a moze twoje zachowanie to nie patriotyzm tylko nacjonalizm polaczony z obsesja?
        czy nie sadzisz, ze polacy (hydraulicy i cala reszta) dadza sobie rade i "twoja
        walka" nie jest konieczna? ba! nawet zbedna, bo nic konstruktywnego nie wnosi?
        a moze sie myle? czy cokolwiek tobie wnosi, czy cie ubogaca, czy zmusza do
        myslenia, do zmiany kierunku ideologicznego, czy znajdujesz aspiracje w
        uczucieu ciekawosci mysli drugiego czlowieka?

odpowiedz, wciaz bladze,

lupuli
        • kowianeczka Re: kowianeczko-why? 31.05.05, 11:11

Czy chcesz powiedziec, ze jesli nie wycofam sie z forum przez nastepne 20 lat
          bede pisac te same, nieproduktywne kawalki, z ktorych nic dla nikogo (ze uzyje
          potrojnego przeczenia )nie wynika? poczucie traconego i straconego czasu?

kowianeczka
          • lupuli Re: kowianeczko-why? 31.05.05, 11:21
            to co bylo nie wroci i nawet "straconego czasu" nie nalezy zalowac. pytanie
            tylko, czy przy posiadaniu swiadomosci "czasu traconego" nie szkoda go marnowac
            i trwonic? to twoj czas, ktory mozesz przeznaczyc wciaz na te sama walke, ale
            tam gdzie moze miec sens i mozna dostrzec efekty.
            zastanow sie na spokojnie. rozejrzyj sie, na ulicy znajdziesz co najmniej kilka
            osob potrzebujacych rzeczywistej pomocy, jesli dasz im 10 zlotych zrobisz
            wiecej niz piszac na forum GW ( rownowaznik impulsow netowych).
            nie tak dawno zapytalem znajomych (nowe zrodlo infromacji dla mnie) co sadza o
            polskich listach dyskusyjnych. wysmiali mnie i polecili nie czytac, a juz bron
            boze nie pisywac. glupio mi bylo jak cholera. rozumiesz mnie jest wstyd, ze
            czytuje i pisuje na forum gw. wstydze sie siebie, bo ich komentarze byly jak
            obelga pod adresem kogos, kto wysiaduje w tanim barze smierdzacych papierosami,
            rzygowina i moczem, pijacym tanie wino i zachywcajacym sie wszelkimi
            okolicznosciami przyrody i wyjatkowoscia proponowanej tam jakosci.
            (telefonuje)

lupuli

lupuli

lupuli
            • kowianeczka Re: kowianeczko-why? 31.05.05, 11:29

Zaiste niewiele plusow, natomiast wiele minusow. No wlasnie, chyba przewaza
              szale jeden argument, ktory innym uczestnikom forum wyda sie kompletnie
              niezrozumialy, a ktory staje sie z kazda chwila decydujacy. Bedac uczestniczka
              forum GW przez kilka lat stracilam ciekawosc dla cudzych pogladow. Nie
              przychodza nowi uczestnicy, czytuje tylko po raz tysieczny wypowiedz tego
              samego uczestnika obleczonego w nowy nick. Nie ma we mnie juz ciekawosci dla
              cudzej mysli, ale nie oznacza to, ze nie ma we mnie w ogole ciekawosci, Jest,
              spotykam nowych ludzi, interesuja mnie ich poglady, prowadze dyskusje,zaskakuja
              mnie, ucze sie nowych rzeczy, ich swiatopoglad, zyciowa postawa motywuja mnie
              do dzialania i myslenia. A tu? To tak jakby przytoczyc zdanie starego
              czlowieka "bo nie na tym lez padole (vide forum) nie spotka mnie juz nic nowego"

A zatem calkowity brak merytorycznych argumentow dlaczego tu przychodze?

kowianeczka
              • lupuli Re: kowianeczko-why? 31.05.05, 11:31
                no wlasnie, kowianeczko... no wlasnie.

i co zrobisz teraz z uzyskana przed chwila wiedza?

zastanow sie, ja musze isc.

klaniam sie,
                lupuli (b.o)
                • kowianeczka Re: kowianeczko-why? 31.05.05, 11:35

10 zlotych...

to jeden kurczak, bochenek chleba, mleko, maslo i 6 jajek.

kowianeczka
                  • lupuli kowianeczko czy moge zadac Ci pytanie? 31.05.05, 12:07
                    • kowianeczka Re: kowianeczko czy moge zadac Ci pytanie? 31.05.05, 12:09

Wiem o co chcesz zapytac, dokladnie o to samo chcialam zapytac Mario2 :)))

kowianeczka
                      • lupuli Re: kowianeczko czy moge zadac Ci pytanie? 31.05.05, 12:14
                        skoro wiesz o co ja ciebie chcialem zapytac i nawet znasz odpowiedz, to po
                        pytac?
                        lupuli
                        • kowianeczka Re: kowianeczko czy moge zadac Ci pytanie? 31.05.05, 12:20

Swoja droga lupuli, ale zrobili Ci kiedys wode z mozgu. Nieprawdopodobne.

kowianeczka
                          • kowianeczka brzydka, stara i glupia 31.05.05, 12:25

Moja matka. Tez sobie wspolczuje.

kowianeczka
                            • lupuli Re: brzydka, stara i glupia 31.05.05, 12:27
                              czy nie powtarzalem setki razy, nie ruszaj gowna nie bedzie smierdziec?

oj, ty to nigdy nie nauczysz sie:))))

zapytam wiec, jak nastroj w dzisiejsze wczesne popoludnie?

lupuli
                              • kowianeczka Re: brzydka, stara i glupia 31.05.05, 12:28

Tradycyjnie, mowilam juz " mnie stara nic nowego juz nie spotka" :)))))

kowianeczka
                                • kowianeczka Re: brzydka, stara i glupia 31.05.05, 12:32

Poza tym znasz przyslowie o belce w oku wlasnym i zdble w innym? :))))

Stawiam 20 nickow do jednego, co Ty na to :DDD

kowianeczka
                                  • lupuli Re: brzydka, stara i glupia 31.05.05, 12:33
                                    kowianeczka napisała:

>
                                    > Poza tym znasz przyslowie o belce w oku wlasnym i zdble w innym? :))))
                                    >
                                    > Stawiam 20 nickow do jednego, co Ty na to :DDD
                                    >
                                    > kowianeczka

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa to co innego!
                                    25?

lupuli :)))
                                    • kowianeczka - 31.05.05, 12:37

spoko! tylko 20 :))))))))))))

kowianeczka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka