marheffa303 05.12.05, 16:01 Hej ! Dziewczyny przygladalyscie sie kiedys jak tancza murzynki? Maja swietne ruchy... Czy myslicie ze mozna sie ich "wyuczyc"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosmiczny1 Maleńczuk też ma te kocie ruchy ;))) 05.12.05, 16:05 ...jak rusza biodrem ;))) Ja też takie miewam, ale o tym szaaa... Polla4 może się dowie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Maleńczuk też ma te kocie ruchy ;))) 05.12.05, 16:17 biodrem to rusza wielki Dave Gahan, szacunek dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Maleńczuk też ma te kocie ruchy ;))) 05.12.05, 16:20 a co do tańca, myślę, że trzeba to mieć we krwi inaczej będzie sztucznie Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: murzynski taniec:) 10.12.05, 12:41 czy ja wiem.... za bardzo trzęsą tyłkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikta2 Re: murzynski taniec:) 10.12.05, 12:56 nie wiem ,czy można się ich wyuczyć ale nie tylko murzynki tak tańczą... mi też to całkiem nieźle wychodzi :-p ale to chyba zasługa kobiecej figury (w wolnym tłumaczeniu czytaj-szerokiego tyłka i szczupłej talii). Pewnie dziewczynom tzw. "tyczkom" jest trudniej tak tańczyć (bez urazy) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marheffa303 Re: murzynski taniec:) 18.12.05, 13:12 Hehe... Ja tez mam duza dupe:p tzn. w porownaniu do talii... Bo tak ogolnie to jestem szczupla... Ale mam czym wywijac. Masz racje, lepiej wychodzi to paniom z "kobieca" figurka:):):) Ale to nie tylko od figury zalezy... Ciekawe czy samemu mozna sie wyuczyc tych ruchow:P Odpowiedz Link Zgłoś
nikta2 Re: murzynski taniec:) 19.12.05, 12:28 hahaha kobiece tyłeczki górą!!!! lepiej mieć nieco większą pupe niż być wieszakiem !! ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
niunia2808 Re: murzynski taniec:) 29.12.05, 20:48 jasne ze ogladam ich ruchy i czesto wykorzystuje w swoim tancu gdyz sa bardzo podniecajace dla facetow.sprawdzone w sondzie miedzy kolegami!!!!nie wiem czy sie mozna ich wyuczyc ale mysle ze jesli ma sie troche wiecej wyczucia rytmu to mozna potrenowac te kocie ruchy...ja mam to chyba od malego bo zawsze lubilam tanczyc takze nie potrafie ci dokladnie odpowiedziec na twoje pytanie.. ale powiem jedno WARTO UMIEC SIE TAK PORUSZAC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marheffa303 Re: murzynski taniec:) 30.12.05, 10:00 Ruchy sa rzeczywiscie suuper:):):) Ja tez nie mam wiekszych problemow z kreceniem pupoa (i zwroceniem tym samym uwagi mezczyzn), ale do takiej Beyonce to mi duuuzo brakuje;/ Poza tym, tak jak juz wczesniej kolezanka zauwazyla - trzeba miec czym krecic! To jest prawda, wystarczy popatrzec na tyleczki dziewczyn "z teledyskow"... To na pewno nie to samo co "dupy z wybiegow" :P Odpowiedz Link Zgłoś
kurka.mala Re: murzynski taniec:) 31.12.05, 00:48 Uwielbiam tańczyć, od zawsze moim marzeniem było umieć fajnie tańczyć, tak żeby przykuć uwagę wszystkich, miałam nawet poukładane w głowie jakbym chciała się ruszać na konkretną okazję, niestety w praktyce nigdy mi to nie wychodziło, ba wyglądałam nawet śmiesznie miotając się na parkiecie. Ale tak gdzieś od ok roku zauważyłam, inni tez zauważyli, że jakoś mi to zaczęło wychodzić, zaczęło się od pewnej ostro zakrapianej 18-stki :)) kiedy to moja kuzynka spytała mnie gdzie się tak nauczyłam tańczyć, czy na jakimś kursie byłam etc. Normalnie cała promieniałam, zwłaszcza, że jestem bardzo nieśmiała i z trudem mi wychodzi cokolwiek spontanicznego kiedy patzrą ludzie, a tu takie efekty (no moze troszke pomogl alko :))) Co prawda czuje ze dluga droga przede mną, ale idzie mi coraz lepiej, czuje sie cudownie tanczac, tylko wtedy zapominam o otaczajacym mnie swiecie, w tancu moge uwoplnic swoje wnetzre, tylko tak umiem sie otworzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Bez kompleksow 31.12.05, 09:36 Murzynki ruszaja sie cudnie!:) Przede wszystkim naturalnie,odwaznie i BEZ KOMPLEKSOW,ktore nie jedna z nas by miala posiadajac "troszke" ich cialka;) Uwielbiam patrzec na ich ruchy. Szczegolnie polecam filmy Blaxplotaition z lat 70,mozna sie sporo nadziwic:) Odpowiedz Link Zgłoś