taka_jedna_ona 09.09.06, 14:20 co o tym myslicie.... ja sobie mam zamiar takowy zrobić:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: kolczyk w brodzie- opinie 09.09.06, 21:08 Akurat w brodzie mi się nie podoba (a sama kolczyków mam całkiem sporo) Odpowiedz Link Zgłoś
donzab81 Re: kolczyk w brodzie- opinie 19.09.06, 19:02 Ja mam od pieciu lat -jest super ,przynajmniej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
takijeden1983 Re: kolczyk w brodzie- opinie 01.10.06, 23:25 Fatalny pomysł - nie podobaja mi siew ogóle kolczyki poza uszami. I to najlepiej w ilości nie większej niż 2 Odpowiedz Link Zgłoś
haneczka04 Re: kolczyk w brodzie- opinie 11.10.06, 11:24 Osobiscie bardzo mi sie to podoba ale sama bym sobie nie zrobila.. balabym sie hehe;):P Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka78 Re: kolczyk w brodzie- opinie 11.10.06, 12:59 Nigdy mi się to nie podobało (podobnie jak w brwi, nosie itd wszystkie wyglądają wstrętnie) Odpowiedz Link Zgłoś
msdynamite87 Re: kolczyk w brodzie- opinie 11.10.06, 13:10 kolczyk w brodzie jak i w nosie zdecydowanie nie... w brwi tak ale u mezczyzny natomiast w jezyku mi sie b podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
nan88 Re: kolczyk w brodzie- opinie 13.12.06, 18:44 Nie lubię. Mało kobiece :) (ale u facetów też nie lubię). Ale najbardziej to nie znoszę w języku, fuj :) Kolczyki u kobiety tylko w uszach (w ilości nie za dużej), ewentualnie w pępku. U faceta - ucho lub brew. Inne opcje mi się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
tequila22 Re: kolczyk w brodzie- opinie 14.12.06, 22:33 ja sama mam w pępku i jest super, ale łuk, nos , broda to beznadzieja dla mnie u kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
zyczliwy0 Re: kolczyk w brodzie- opinie 19.12.06, 21:26 Najwazniejsze, ze Tobie sie podoba.To Twoje zycie i mozezs robic to na co masz ochote. Odpowiedz Link Zgłoś
natka110 Re: kolczyk w brodzie- opinie 25.12.06, 16:24 Mam w pepku i jezykum na twarzy nie moglam z racji pracy, a teraz juz mnie az tak nie kreca. Akle u innych mi sie podoba,zne zeby nie miec ich za duzo, bo bedziesz pipczec w bramkach nalotniskach:) mi kazali 3 dni temu na lotniku nawert buty zdjac, z kolczykami w dziwnych miejscach bylby problem... Odpowiedz Link Zgłoś
sexydronio Re: kolczyk w brodzie- opinie 22.01.07, 19:32 A ja kolczyki lubię :) I popieram. Tylko nie wsadzaj za dużych kuleczek, max 3mm. Sama mam w brodzie i nad górną wargą i bardzo się podobają, nie tylko mnie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś