moniczka2209 22.06.08, 22:25 co ma zrobić chłopak, który potrzebuje seksu a dziewczyna chce czekac z tym do slubu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perelka34 Re: seks przed slubem 22.06.08, 22:49 Lepiej z tym nie czekaj do ślubu bo może pójść z inna do łóżka dobrze radzę . Odpowiedz Link Zgłoś
karto.felek Re: seks przed slubem 19.07.08, 18:45 jak ma iść z inną do łóżka to lepiej z nim nie wiązać przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
mala.m1 Re: seks przed slubem 22.06.08, 23:12 kochana - ja mysle, ze jesli mu zalezy i kocha to powinien zrozumiec i poczekac... seks po slubie ..dlugo oczekiwany moze miec swoj urok:) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: seks przed slubem 22.06.08, 23:34 Nie kupuje sie kota w worku - niestety Odpowiedz Link Zgłoś
asia0212 Re: seks przed slubem 22.06.08, 23:48 > Nie kupuje sie kota w worku - niestety Równie dobrze ludziom może być w łóżku super, a po czasie: -on zdradzi -ona zdradzi -oprócz seksu nic ich nie będzie łączyć Kto powiedział,że seks jest najważniejszy w małżeństwie? Szacunek,zaufanie,dialog-z tymi cechami można trwać we dwoje długie lata. Seks wiadomo, po kilku latach staje się mniej ważny,monotonny. Chłopak powinien poczekać, zapewne lata się masturbował jak większość facetów więc i do ślubu wytrwa jak kocha szczerze:) Nie jesteśmy przecież zwierzątkami. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: seks przed slubem 23.06.08, 16:33 > kochana - ja mysle, ze jesli mu zalezy i kocha to powinien zrozumiec > i poczekac... seks po slubie ..dlugo oczekiwany moze miec swoj urok:) Kochana - ja myślę że jeśli jej zależy to powinna zrozumieć i nie czekać z seksem... seks... może mieć swój urok niezależnie od stanu cywilnego. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: seks przed slubem 23.06.08, 17:09 Ale po co te ceregiele, sex to sex . Po co sobie go odmawiać, tylko dlatego że ktoś kiedyś sobie wymyślił celibat przed ślubem? bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
gory_szalenstwa Re: seks przed slubem 23.06.08, 19:38 moniczka2209 napisała: > co ma zrobić chłopak, który potrzebuje seksu a dziewczyna chce czekac z tym do > slubu? Zmienić dziewczynę. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka2008 Re: seks przed slubem 16.07.08, 19:06 nie bierz kota w worku:) Moim zdaniem seks jest bardzo ważny w związku. A co będzie jeśli on ci nie będzie odpowiadał w łóżku? Potem będzie zbyt późno, żeby coś zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
alunia78 Re: seks przed slubem 23.06.08, 20:58 zależy na czym bardziej mu zależy na seksie czy na dziewczynie?Jak na dziewczynie to uszanuje jej zasady a jak na seksie znajdzie inną Odpowiedz Link Zgłoś
ona-o-nim-o-sobie Re: seks przed slubem 02.07.08, 18:53 W zwiazku trzeba miec podobne poglądy na seks. Przynajmniej podobne. Napaleniec i zimna dziewica jakos średnio mi do siebie pasują ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pocketgirl90 Re: seks przed slubem 04.07.08, 11:25 jeśli napiera to w diabły z nim. "nie kupuje się kota w worku" - jak można w tej sytuacji coś takiego napisać.? ludzi, których nie satysfakcjonuje współżycie powinni się nad tym starać.. nowe pozycje, więcej uwagi, pytania i ROZMOWY CO KTO LUBI, A CZEGO NIE CIERPI. To jest PRAWDZIWY SEKS i się udaje. Tylko czasami za bardzo wstydzimy się o tym mówić, NIESTETY. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanowazz Re: seks przed slubem 06.07.08, 00:50 poważnie przemyśleć dalszy związek z taką osobą. Nie chodzi o samo utrzymywanie celibatu - jeśli oboje wierzą w zasadność utrzymywania takiego stanu, to okej, wszystko przed nimi. Ale jeśli on chce, a ona nie, to po co się męczyć? Poza tym, ważne jest to jakie przesłanki kierują osobą która nie chce się kochać. Jeśli to religia - nie można tu ingerować w czyjeś przekonania, lepiej odejść. Jeśli to drastyczne przeżycia z dzieciństwa, typu molestowanie czy gwałt - można pomóc takiej dziewczynie, wesprzeć ją, zaprowadzić na terapię. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_1981 Re: seks przed slubem 08.07.08, 12:50 moniczka2209 napisała: > co ma zrobić chłopak, który potrzebuje seksu a dziewczyna chce czekac z tym do > slubu? hmmm ... :) przypomina mi się moja historia. Jak poznałam swojego męża miałam wtedy 17 lat. Byłam dziewicą. Dużo rozmawialiśmy o seksie i zawsze uparcie mówiłam mu, że z seksem chcę poczekać do ślubu ... ale tak bardzo go kochałam, że nie wytrzymałam :) I to ja zaczęłam go przekonywać i kusić, że może już to zrobimy. On z początku opierała się ale udało mi się go skusić :) Po prawie 8 miesiącach bycia z sobą był nasz "pierwszy raz" - do dnia dzisiejszego nie żałuję tego, że zrezygnowałam z tego czekania PO ślubie. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Chłopak ma znaleźć inną dziewczynę. 08.07.08, 21:20 A dziewczyna innego chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
jano0244 Re: Chłopak ma znaleźć inną dziewczynę. 23.07.08, 14:14 Jeżeli jednej ze stron zależy, aby było PO ślubie, druga powinna to uszanować. Nauki cierpliwości przedmałżeńskiej nigdy za wiele. To się przydaje na wiele lat. Swoją drogą pamiętam, że my mieliśmy zamiar poczekać do ślubu, ale trochę nam zabrakło i zaczęliśmy wcześniej. Ale to była nasza wspólna spontaniczna decyzja. Mieliśmy wówczas po 23-25 lat i dobrze już wiedzieliśmy, czego oczekujemy od życia i siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
yulek_cezar Re: seks przed slubem 03.08.08, 00:03 Proste: woskować marchewkę, żeby nie wyjść z wprawy. Dodatkowo może zbić niemca po kasku, naostrzyć pinokia albo trochę pojeździć golfem. Jest tyle zajmujących rzeczy którymi młody samiec może wypełniać sobie bezsenne noce. Odpowiedz Link Zgłoś