pati888888 19.01.09, 10:57 Pisze artykuł o Walentynkach Pomózcie!! Jak będziecie spedzac Walentynki lub jak chcielibyście spędzic??? Wspólny wypad do spa, nauka masazu? trochę oklepane... prosze pomozcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_mimimi Re: Jak spędzic Walentyki 19.01.09, 17:16 oklepane to jest kino i kolacja, ale myślę że klasyczne rozwiązania mają swoje duże plusy :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosmar2 Re: Jak spędzic Walentyki 20.01.09, 00:35 ja chcialabym zabrac kogos na spacer i pokazac mu to.... www.ilovemilka.pl/vFEBC8 ale na to potrzebuje Waszych glosow :) z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
torquemada007 Re: Jak spędzic Walentyki 20.01.09, 02:02 mój sposób w tym roku - wypad do Paryża na sobotę i niedzielę. Akurat jest dobre połączenie - po 7 wylot z Warszawy. Trzeba tylko mieć nadzieję na dobrą pogodę i nie przejmować się przewodnikiem, tylko chodzić/jeździć i chłonąć klimat miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Tak samo jak 20.01.09, 18:51 13 lutego. Obudzę się, wstanę, oddam mocz, zdefekuję, umyję się, zjem śniadanie... A potem, w czerwcu, będę obchodził święto Kupały, a nie jakieś debilne amerykańskie święto. Pewnie dlatego, że jestem Polakiem, a nie Amerykaninem Pólnocnym. Odpowiedz Link Zgłoś
monia_2009_2 Re: Jak spędzic Walentyki 20.01.09, 22:31 może wynająć jakiś pokój w hotelu i spędzić ten czas wyłącznie we dwoje?albo wyjechać w jakieś romantyczne miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś