27.03.15, 22:29
od pewnego czasu przesladuje mnie pewien pan. Wyraznie dalam mu znac ze mnie nie interesuje.Dziś przyszedl kolejny sms po dłuższym czasie spokoju
Czego on ode mnie chce
9 kielichów
3 miecze
kochankowie
i wszystko jasne. Chce miło ze mną spędzic czas i wcale nie na stopie kolezenskiej. 3 miecze mogą znaczyc ze czuje sie zraniony moim odrzuceniem?
Czy mi da spokoj
6 mieczy
9 kielichów
4 buławy
Tak da mi spokoj jak znajdzie sobie inny obiekt( 6 mieczy)?
Jak myslicie?

Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: stalking? 28.03.15, 17:36
      Czuje się zraniony tym,że odrzuciłaś jego zaloty. Myślę, że chciałby żebyś zwróciła na niego uwagę.
      6 mieczy to jakaś droga, czyli tak jak by w końcu miał dać Ci spokój i skupić się na swoim zadowoleniu (9 kielichów) i szukać gdzie indziej znajomości (4 buławy).
      • sonka66 Re: stalking? 28.03.15, 18:01
        Mam taka nadzieję ze to sie skonczy , balam sie juz wychodzic z domu .Wiedzial o kazdym moim kroku. Żeby tylko sie sprawdziło
        • huit8 Re: stalking? 28.03.15, 20:34
          9 kielichów może przedtsawiać tego mężczyznę: zaściankowy, tradycjonalista, niezbyt tolerancyjna osoba. Ważna jest dla niego tradycyjna rodzina z mężczyzną jako głową rodziny, taki paradoks macho. Bardzo zraniłaś jego dumę(3 mieczy) i on nie może się z tym pogodzić. Chce być z Tobą, tworzyć związek.

Jednak da Ci spokój. Wmówi sobie prawdopodobnie że nie jesteś go warta (9 kielichów- zadowolenie- przecież to nie jego wina, on jest taki cudowny) i znajdzie inną kobietę, prawdopodobnie razem zamieszkają (4 buławy).

Wszystko dobrze się skończy. Nie martw się.

• sonka66 Re: stalking? 29.03.15, 11:02
            haha trafnie go okresliłas huit. Dokladnie taki jest smile Do tego bogaty i uwaza ze wszystko mozna kupic.
            • huit8 Re: stalking? 29.03.15, 15:12
              To też by pasowało bo 9 to bogactwo, tylko nie ma z kim się nim cieszyć. Siedzi pośród swoich dóbr i myśli jaki to jest zajebisty.
    • coill Re: stalking? 02.04.15, 15:31
      sonka66 napisała:

> od pewnego czasu przesladuje mnie pewien pan. Wyraznie dalam mu znac ze mnie ni
      > e interesuje.Dziś przyszedl kolejny sms po dłuższym czasie spokoju
      > Czego on ode mnie chce
      > 9 kielichów
      > 3 miecze
      > kochankowie
      poza tym co piszesz, chce seksu.

> Czy mi da spokoj
      > 6 mieczy
      > 9 kielichów
      > 4 buławy
      oddali się, ale co jakiś czas będzie chciał przypominać o sobie,ale jakoś na luzie bez wymuszania.

Jak go nie chcesz i się obawiasz - to najlepiej nie odpiusuj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka