Dodaj do ulubionych

Gwałciciel

IP: *.icpnet.pl 26.02.04, 09:59
Przeczytałam Wasz artykuł w dzisiejszym wydaniu. Mam pytanie. Czy policja
rozważała opcję, że tym gwałcicielem może być student? Pierwszy gwałt był w
czerwcu, kolejny zgłoszony w październiku... Gwałciciel nie jest stąd czym
się chwali ofiarom. Może trzeba się i nad tym zastanowić. Niektórzy studenci
wyglądają na starszych niż są w rzeczywistosci...
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzys To jest dobre i na miejscu pytanie . IP: *.dialup.sprint-canada.net 27.02.04, 02:25
      Policja nie moze koncentrowac sie na okreslonej kategorii .
      Na procesie kanadyjskiego wampira Bernardo i Homolki najbardziej utkwilo mi w
      pamieci pierwsze wrazenie jakie odnioslem wchodzac do sali lekko spozniony i
      siadajac w lawie dla dziennikarzy.
      Bernardo juz siedzial ,kilka minut pozniej zobaczylem zeznajaca jako
      swiadek ,przywieziona z wiezienia Homolke .On mial wtedy niecale 30 , a ona 25
      lat. Siedzialem moze metr od najgrozniejszego przestepcy w historii Kanady ,
      Bernardo mogl czuc moj oddech na swoim karku .Przypomne , ze ten wampir razem z
      zona porywali mlode kilkunastoletnie dziewczyny ,ktore torturowali i gwalcili ,
      zabijajac dopiero po kilkkunastu dniach od porwania . Sam Bernardo jeszcze ,
      jako kawaler , napadal i gwalcil wielokrotnie w dzielnicy Toronto :
      Scarborough ,
      w ktorej sie urodzil i wychowal , chociaz w czasie popelniania przestepstw juz
      nie mieszkal .Mordowac zaczal juz po slubie i do tego razem z zona .
      W kazdym razie na sali sadowej zarowno Bernardo i jego zona wydali mi sie
      osobami o najprzyjemniejszej powierzchownosci ze wszystkich obecnych .Bernardo
      mial ponad 180 cm. wzrostu ,ladne blond wlosy z mocnymi lokami opadajacymi na
      czolo , przyjemna ,budzaca zaufanie twarz , jego maniery w Sadzie rowniez byly
      bez zarzutu .Homolka rowniez byla odarzona uroda , do tego jeszcze zachowywala
      sie z gracja a'la Hepburn (znana aktorka "Wakacje w Rzymie ").Miedzy Homolka a
      adwokatem Bernardo toczyla sie wojna (adwokat staral sie udowodnic ,ze to sama
      Homolka mordowala , a Bernardo tylko gwalcil ).Mozna to bylo udowodnic ,tylko
      adwokat poprostu nie dorastal do inteligencji Homolki i w czasie ich krzyzowej
      walki publicznosc sie wstydzila, ze w Kanadzie maja tak glupiego mecenasa .
      Swoja droga wyniki badan psychologicznych pokazaly ,ze Homolka zdala test na
      inetligiencje na 148 punktow , na tyle punktow zdaja w Kanadzie fizycy jadrowi
      i dowodcy lodzi podwodnych .
      Dodam jeszcze ,ze sam Bernardo byl ekonomista po wyzszych studiach i pracowal
      jako ksiegowy przez jakis czas.

W czerwcu ubieglego roku niedaleko ,od mojego domu ,zaginela 10 letnia
      dziewczynka .Szla z domu 300 metrow by odprowadzic kolezanke tuz po 18
      godzinie .
      Wracajac wsiakla jak w kamfore , dwie godziny pozniej policja oglosila tzw.
      amber alarm , taki alrm ogloszono dopiero po raz drugi w historii Kanady .
      Niestety juz rano nastepnego dnia znaleziono pocwiartowane zwloki dziecka
      wrzucone w kilku torbach obciazonych ciezarkami do Jeziora Ontario .
      Policja oglosila ,ze w promieniu 200 metrow od domu dzieczynki mieszka ponad
      100 boczencow po odbytych karach wiezienia .Policja kazala dac sline do badam
      DNA wszystkim mezczyznom zamieszkalym na trasie lub okolicy spaceru dziewczynki
      (kilkaset osob ,policja chodzila osobiscie do kazdego domu i mieszkania ) o
      podejrzanych ,bowiem byli notowanymi przestepcami seksualnymi i mogli miec
      zrozumiale powody , ze tak powiem , pozamerytoryczne .
      Trzec nigdy nie byl notowany , ani karany i jego odmowa mogla oznaczac tylko
      jedno : on byl morderca dziecka.Trzyeziestokilkuletni mezczyzna , od dwoch lat
      mieszkajacy samotnie po rozstaniu sie z przyjacilka , z ktora mieszkal pare
      lat . Zatrudniony na pelnym etacie programistakomputerowy , urodzony w
      Montrealu , tzw. francuz z Quebeku (francuska prowincja Kanady ).
      W Toronto mamy bardzo dobrego komendanta policji , nazywa sie Fantino , mowi
      biegle po wlosku ,francusku i angielsku , zaslynal dwadziescia lat temu z
      tego ,ze udalo mu sie zlikwidowac gang bardzo wplywowych kanadyjskich
      pederastow i pedofilii , proponuje poznanskiej policji skontaktowac sie z panem
      Fantino , niedlugo przechodzi na emeryture(chyba wiosna tego roku ) wyborach
      robia w Knadzie jakies porzadki i chyba bedzie rewanz pedalow .
      Pan Fantino po mistrzowsku i bezwzglednie zabezpieczal spotkanie mlodziezy z
      Ojcem Swiety w Toronto .Kazdego rozdajaceg kondony (bylo sporo takich
      prowokatorow ) kazal aresztowac , a tzw . liberalmnej krytyce
      odpowiadal : "pomoim trupie pozwole deprawowac mlodziez ".
      • Gość: Krzys Re: To jest dobre i na miejscu pytanie . IP: *.dialup.sprint-canada.net 27.02.04, 02:33
        W moim watku ucielo sie jedno zdanie .
        Wyjasnie ,ze morderce 10 letniej dziwczynki zlapano w ten sposob ,ze z kiluset
        mezczyzn tylko trzech odmowilo podania swojej sliny do badania na DNA , tylko
        jeden z nich nie byl karany , i jego omowa mogla znaczyc tylko jedno : to on
        byl morderca . Badanie DNA to oczywiscie potwierdzilo w 100 procentach .
        Przepraszam za sporo bledow w poprzednim poscie .
        • Gość: Krzys Re: To jest dobre i na miejscu pytanie . IP: *.dialup.sprint-canada.net 27.02.04, 02:43
          Jeszcze jeden szczegol :

po odmowie tego gagatka,policja nie mogla go automatycznie zatrzymac ,
          sledzili go kilka dni 24 godziny na dobe i zdobyli jego niedopalek papierosa ,
          z toreb ze zwlokami dziecka mieli jego kawalki wlosow , wystarczylo porownac
          DNA i wydac nakaz aresztowania .
    • Gość: riada Re: Gwałciciel IP: 62.29.137.* 27.02.04, 09:51
      Wczoraj byłam na policji. Rok temu mniej więcej o tej porze zauważyłąm na
      przystanku koło Agromy obnażonego mężczyznę. Natychmiast uciekłam, mimo, ze
      wołał za mną, że nic mi nie zrobi. Bardzo prawdopodobne, że miałam ogromne
      szczęście. Natomiast przedwczoraj widziałam na przystanku mężczyznę, na rondzie
      Rataje, który mnie obserwował, potem wysiadł na tym samym przystanku - ale
      podbiegłam do ludzi przede mną. Z tego co wiem, wiele gwałtów miało miejsce na
      trasie 5. To byli raczej różni mężczyźni, pierwszy raczej młodzy i tu się
      zgodzę mógł być studentem, takim niechlujnym, ten ostatni miał 3-dniowy zarost
      i wyglądał całkiem przyzwoicie. Tak więc radzę wszystkim dziewczynom
      obserwować, co się dookoła dzieje. A jeśli chodzi o sugestię, że to student, to
      przeceież w okolicy są akademiki polibudy, a gwałciceil musi dobrze znać te
      tereny. I kupcie gaz!
      • riada Re: Gwałciciel 27.02.04, 10:57
        proponuję przejrzeć bazę danych studentów.
        • Gość: Henryk Jakby Siwicka tam mieszkala to zlapano by zbokola IP: *.icpnet.pl 27.02.04, 13:20
    • Gość: delfin Re: Gwałciciel IP: *.man.bydgoszcz.pl 27.02.04, 13:46
      a może gwałciciel chce aby okrzyknięto go mianem studenta. Nie zdradzałby że nie jest z Poznania i nie robiłby tego w miejscach gdzie codziennie przechodzi czy też
      przebywa . Wydaje mi się że osoby które tego dokonują są osobami skrytymi i zamkniętymi w sobie i mają wszystko dokładnie zaplanowane, dlatego tak trudno ich
      dorwać. Z drugiej strony pozostaje problem nastolatek które po zachodzie zmroku nadal przemieszczają się w kuszących ciuszkach. Skoro policja nie daje sobie
      rady z gwałcicielem to moze my zwrócimy uwagę tym nastolatką że należy ubrać mniej prowokująco, ponieważ źle sie to moze skończyć.
      • suza Re: Gwałciciel 27.02.04, 14:21
        >> nastolatek które po zachodzie zmroku nadal przemieszczają się w kuszących
        ciuszkach. Skoro policja nie daje sobie rady z gwałcicielem to moze my zwrócimy
        uwagę tym nastolatką że należy ubrać mniej prowokująco>>

Przeczytaj uwaznie wczorajszy artykul. Gwalcicielowi jest wszystko jedno,
        atakuje podobno i starsze kobiety i nie gwalci w "tradycyjny" sposob tylko
        zmusza do oralnego.
        • riada Re: Gwałciciel 27.02.04, 14:53
          z tego co wiem, dokonuje już teraz normalnych gwałtów, nie mówiąc o podejrzeniu
          morderstwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka