bigosonline Wilno 02.02.11, 15:42 Napiszcie moze cos o Wilnie,tam chyba plucie bylo by czynem cywilizowanym ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszka IP: *.icpnet.pl 02.02.11, 16:22 litar ma w garsci ludzi z zarzadu WL i klubu moze i wladze miasta dlatego nikt mu nie podskoczy,wszyscy go beda bronili mimo ze wiedza ze wystawiaja sie na smiesznosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asa Re: Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.11, 16:57 Na śmieszność wystawia wszystkich kibiców Lecha:) Już słyszę te przyśpiewki na waszych wyjazdach np. : Prosimy Was nie plujcie w nas:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziołek_ratusz "szpara lecha" IP: 95.154.230.* 05.02.11, 13:04 eee tam, zaraz w garści. Po prostu poleruje im gałę na zyczenie i tyle. dobry chłopak jest w polerce, bo ma taka specjalność- polerowanie gały. Odpowiedz Link Zgłoś
darek196841 Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszkadza 02.02.11, 16:59 Markowicz jesteś zwykłym śmieciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIASNYANAL Re: Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszka IP: *.washdc.fios.verizon.net 02.02.11, 17:50 Litar powinien zostac aresztowany i poddany badaniom na gruzlice, AIDS, oraz hepatitis C. Z jego wiezienna przeszlosca i historia dziecinstwa, kiedy byl wykorzystywany przez klientow odwiedzajacych meline prowadzona przez jego matke- prawdopodobnie jest nosicielem tych chorob. Ludzie opluci przez Litara powinni byc natychmiast otoczeni opieka medyczna ! Odpowiedz Link Zgłoś
kret_w_butach Re: Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszka 02.02.11, 18:35 Na gruźlicę i tę resztę to powinni Michnika przebadać Odpowiedz Link Zgłoś
www.piotr.26 Re: Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszka 02.02.11, 18:50 Wladze Lecha,wlodarze Poznania popieraja wybryki swego kibola.proponuje ogolno Polski bojkot stadionu.druzyny oraz meczy ktore beda odbywac sie na Euro 2012 nie kupowac biletow niech gadzina oplowa sie sama. Odpowiedz Link Zgłoś
kret_w_butach Re: Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszka 02.02.11, 19:07 hehe, bojkotuj, bojkotuj, cymbale :) i tak bojkotujesz wirtuozie własnego fleta, bo na mecze nie chodzisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
rockville Re: Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszka 02.02.11, 19:15 kret_w_butach napisał: > hehe, bojkotuj, bojkotuj, cymbale :) i tak bojkotujesz wirtuozie własnego fleta > , bo na mecze nie chodzisz :) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejny absolwent liceum integracyjnego z elementami profilowanymi ! Odpowiedz Link Zgłoś
www.piotr.26 Re: Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszka 02.02.11, 19:19 Kret w dupie byles i gowno wiesz fleta idupe lizesz litarowi i jego podobnym ze wstydu schowaj sie gleboko pod ziemie.Wpraw sobie jedynki bo plujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12 Re: Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszka IP: *.impan.gov.pl 02.02.11, 18:41 A może ci ludzie byli nasłani przez wyborczą?Wiadomo że ta gazeta nie lubi tego co robią kibice Lecha .Szczególnie patriotycznych imprez jak hołd powstańcom wielkopolskim. Odpowiedz Link Zgłoś
rockville Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszkadza 02.02.11, 18:51 Czy WL nie moze zastapic tego osilka Litara tym absolwentem gimnazjum profilowanego z elementami integracyjnymi o pseudnimie Rolnik ? ROLNIK NA PREZESA WIARY LECHA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszka IP: *.icpnet.pl 02.02.11, 19:39 A może ten policjant, który na Piątkowie strzelał do złodzieja telefonu komórkowego? Odpowiedz Link Zgłoś
lucas1977 Wiara Lecha jest OK 02.02.11, 20:47 Ja nie bronię tego człowieka, tylko Wiary Lecha i kibiców Lecha w ogóle. Idiotycznie dziecinne są skróty myślowe większości tu piszących. Litar obraził i opluł niewinnie kibicującą rodzinę na WSK. (Godne pogardy zachowanie malutkiego człowieczka) Reakcja: Nie będę chodził na mecze póki ta tłuszcza się pojawia. Nie zabiorę tam synów. W ogóle nie będę oglądać piłki. Zrównać stadion z ziemią. Podobny przykład tego typu toku myślowego: Gerber dodaje mięso mechanicznie obrabiane do słoiczków dla niemowląt. Reakcja: Nie będę kupował słoiczków Gerbera. W ogóle nie będę kupował Gerbera. Nie będę w ogóle kupować gotowej żywności dla niemowląt. Nie będę karmić niemowląt. W ogóle. Nie będę mieć niemowląt. W ogóle i ani ani. Ksiądz zgwałcił 13 latka. Po pijanemu. Reakcja: Mój syn nie będzie księdzem. Mój syn nie będzie ministrantem. Mój syn nie będzie chodził do kościoła dopóki ta tłuszcza tam będzie siedziała. Zrównać z ziemią ten kościół. W ogóle wszystkie kościoły wystrzelić w kosmos. Itd. Itp. Bezmózgie plucie na organizację tylko dlatego, że jest wśród niej człowiek, który zachował się niegodnie. Inna sprawa, że to ile Litar zrobił fajnego dla Poznania i kibicowania w Poznaniu nikt nie wie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
www.piotr.26 Re: Wiara Lecha jest OK 02.02.11, 20:56 Wladze klubu.Wiary Lecha co robia w obronie kibica,popieraja bandytyzm -tok myslenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: versum Re: Wiara Lecha jest OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 21:20 Nagonka trwa w najlepsze. Trzeba po bolszewicku zniszczyć jakakolwiek ostoję niezależną od jedynej słusznej linii par....Gazety. Już chyba z 10 namolnych wątków powstało, pełna mobilizacja. Nie dajmy się oszukać, tak naprawdę nie wiemy co się wydarzyło, krążą tylko jakieś opowieści, urban legend, a może to typowa prowokacja ? Ja popieram samoorganizację w formie wiary lecha, choć kibicem nie jestem. To jest rzecz społecznie pozytywna. Nikt temu nie może zaprzeczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
www.piotr.26 Re: Wiara Lecha jest OK 02.02.11, 21:29 Organizacja (spoleczna)mafia co wlasny statut ma w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: versum Re: Wiara Lecha jest OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 21:36 Skąd ta troska ? Jesteś w tej organizacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lydia Azjatycka piotr 26 co tam w agorowej dupie IP: *.internetia.net.pl 04.02.11, 18:52 piotrek co tam Odpowiedz Link Zgłoś
rockville Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszkadza 02.02.11, 20:57 Litar i Grobelny powinni zostac aresztowani i skazani na dlugoletnie wiezienie, a majatki ich i ich rodzin skonfiskowane i oddane mieszkancom Poznania . Na czele WL powinien zostac ROLNIK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
body1 Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszkadza 03.02.11, 12:42 Wystarczy wejśc na forum WL i poczytać teksty ( pedały , cioty ,obok Bóg , honor rodzina, śmieci , gó... etc) Poziom wypowiedzi co niektórych członków WL jest żenujący , ale czego można się spodziewadź po przedstawicielach organizacji , która popiera i wspiera przestepców i to jawnie. Litar na zdjęciach z p.Olafem szefem bojówki zamieszanym w narkotyki etc. Litar wystawia zaświadczenie zfauszowane Guciowi zamieszanym w Bóg wie ile spraw. Przecież to są jaja prezes stowarzyszenia robi sobie foty z bandytami a nastepnie z Grobelnym . Mam nadzieję ,że GW dalej będzie robic "dobra robotę" Stop bandziorom stadionowym w "białych kołnierzykach" to sa nadal bandziory i tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
ssdd1975b Re: Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszka 03.02.11, 16:24 a ja czekam co zrobi PZPN - dzisiaj ma Literek dyscyplinarna pogawedke z nimi...- mam nadzieje ze Ci panowie maja jaja i potrafia temu kmiotkowi dowalic jakas mila kare (oczywiscie powinni tez wywalic go z jakichkolwiek funkcji jakie on tam ma - cos chyba z Kibicami), a Literek-pudelek no coz z checia chcialbym go spotkac i nawet pozwolilbym mu napluc sobie w twarz - tylko ze wtedy nie wiem czy on by to przezyl... :) WL - dopoki nie zrobicie porzadku z gosciem to niestety ale bedziecie posmiewiskiem calej Polski - a nie wspomne juz o przyspiewkach stadionowych wychwalajacych super lame literka i was wszystkich... :) BTW nie jestem z Wawy, a z Bialegostoku (Jaga chyba wam dupe kilka razy juz skopala :) - tzn w meczach bo nawet nie interesuje mnie to czy w realu kibole jagi kumpluja sie z wami czy tez nie... ale pamietajcie ze na stadionach wiekszosc to normalni kibice a i w spoleczenstwie 99.99% nie akceptuje takich zachowan jakie sa na nagraniu - i nie istotne jest czy oplul tylko faceta, czy faceta i kobiete - po prostu ludzie wynosza nauke z domu ze plucie na kogokolwiek nie przystoi...Jezeli u was w domach to norma i jest akcpetowane to naprawde ale to naprawde wspolczuje wam... Pozdrowienia dla reszty Poznaniakow (lubie wasze miasto, choc niestety nie za czesto bywam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy chetnie sie frajerku z Toba spotkam IP: *.internetia.net.pl 04.02.11, 18:49 i bede plul na Ciebie jak super slut. Pasuje napinaczu,kiedy tylko chcesz stane przy Twoim ryju zgadzajacym sie z Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
www.piotr.26 Re: chetnie sie frajerku z Toba spotkam 04.02.11, 19:01 W PLUCIU JESTESCIE znajomy MISTRZAMI,A JAK W POLYKANIU, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziołek _ratusz stowarzyszenie pedałów "szpara lecha" IP: 95.154.230.* 05.02.11, 12:53 stara ku... do jebania to kolejorz lech z poznania! klub miętkich siusiaków umoczonych w interesy ze szmatławymi kibolami i na kibolskim pasku chodzacy Odpowiedz Link Zgłoś
colway Krzysztof Markowicz ps Litar jest na ciebie wyrok! 10.03.11, 00:20 Krzysztof Markowicz ps Litar to znany Poznański meski pedofil lubiący malych chłopców ! W śród kolegów zgrywa kozaka i ukrywa sie pod przykrywka kibica a w rzeczywistości poluje na klatkach i pod podstawówkami na małych chłopców stad na pluł na kobiete bo do nich nie ma szacunku. Chodzą też słuchy na osiedlu że ojciec robil mu to samo codziennie rano i wieczorem posuwal go w dupcie. Czasem posuwają sie tez razem z tym typkiem w szarych dresach stojacym obok niego i tym trzecim zgrana grupka pedofilów Nieoficjalnie wiem że na śmiecia jest już wyrok dlatego od dłuższego czasu nie wychodzi z domu bez obstawy... taki kozak Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Tego pseudo-mecenasa; 12.05.11, 14:01 Również bym oskarżył gdyż jest winien zatajenia prawdy o tym bandycie handlującym kiełbasą lewą wódą i prochami. Odpowiedz Link Zgłoś