Dodaj do ulubionych

Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszkadza

• bigosonline Wilno 02.02.11, 15:42
      Napiszcie moze cos o Wilnie,tam chyba plucie bylo by czynem cywilizowanym ;))
    • Gość: koko Re: Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszka IP: *.icpnet.pl 02.02.11, 16:22
      litar ma w garsci ludzi z zarzadu WL i klubu moze i wladze miasta dlatego nikt mu nie podskoczy,wszyscy go beda bronili mimo ze wiedza ze wystawiaja sie na smiesznosc
      • Gość: Asa Re: Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.11, 16:57
        Na śmieszność wystawia wszystkich kibiców Lecha:) Już słyszę te przyśpiewki na waszych wyjazdach np. : Prosimy Was nie plujcie w nas:)))
      • Gość: koziołek_ratusz "szpara lecha" IP: 95.154.230.* 05.02.11, 13:04
        eee tam, zaraz w garści.
        Po prostu poleruje im gałę na zyczenie i tyle.
        dobry chłopak jest w polerce, bo ma taka specjalność- polerowanie gały.
    • darek196841 Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszkadza 02.02.11, 16:59
      Markowicz jesteś zwykłym śmieciem.
      • Gość: CIASNYANAL Re: Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszka IP: *.washdc.fios.verizon.net 02.02.11, 17:50
        Litar powinien zostac aresztowany i poddany badaniom na gruzlice, AIDS, oraz hepatitis C. Z jego wiezienna przeszlosca i historia dziecinstwa, kiedy byl wykorzystywany przez klientow odwiedzajacych meline prowadzona przez jego matke- prawdopodobnie jest nosicielem tych chorob. Ludzie opluci przez Litara powinni byc natychmiast otoczeni opieka medyczna !
        • kret_w_butach Re: Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszka 02.02.11, 18:35
          Na gruźlicę i tę resztę to powinni Michnika przebadać
          • www.piotr.26 Re: Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszka 02.02.11, 18:50
            Wladze Lecha,wlodarze Poznania popieraja wybryki swego kibola.proponuje ogolno Polski bojkot stadionu.druzyny oraz meczy ktore beda odbywac sie na Euro 2012 nie kupowac biletow niech gadzina oplowa sie sama.
            • kret_w_butach Re: Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszka 02.02.11, 19:07
              hehe, bojkotuj, bojkotuj, cymbale :) i tak bojkotujesz wirtuozie własnego fleta, bo na mecze nie chodzisz :)
              • rockville Re: Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszka 02.02.11, 19:15
                kret_w_butach napisał:

> hehe, bojkotuj, bojkotuj, cymbale :) i tak bojkotujesz wirtuozie własnego fleta
                > , bo na mecze nie chodzisz :)
                ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejny absolwent liceum integracyjnego z elementami profilowanymi !
              • www.piotr.26 Re: Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszka 02.02.11, 19:19
                Kret w dupie byles i gowno wiesz fleta idupe lizesz litarowi i jego podobnym ze wstydu schowaj sie gleboko pod ziemie.Wpraw sobie jedynki bo plujesz.
    • Gość: 12 Re: Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszka IP: *.impan.gov.pl 02.02.11, 18:41
      A może ci ludzie byli nasłani przez wyborczą?Wiadomo że ta gazeta nie lubi tego co robią kibice Lecha .Szczególnie patriotycznych imprez jak hołd powstańcom wielkopolskim.
    • rockville Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszkadza 02.02.11, 18:51
      Czy WL nie moze zastapic tego osilka Litara tym absolwentem gimnazjum profilowanego z elementami integracyjnymi o pseudnimie Rolnik ? ROLNIK NA PREZESA WIARY LECHA !!!
      • Gość: R Re: Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszka IP: *.icpnet.pl 02.02.11, 19:39
        A może ten policjant, który na Piątkowie strzelał do złodzieja telefonu komórkowego?
    • lucas1977 Wiara Lecha jest OK 02.02.11, 20:47
      Ja nie bronię tego człowieka, tylko Wiary Lecha i kibiców Lecha w ogóle.
      Idiotycznie dziecinne są skróty myślowe większości tu piszących.

Litar obraził i opluł niewinnie kibicującą rodzinę na WSK. (Godne pogardy zachowanie malutkiego człowieczka)

Reakcja:

Nie będę chodził na mecze póki ta tłuszcza się pojawia.
      Nie zabiorę tam synów.
      W ogóle nie będę oglądać piłki.
      Zrównać stadion z ziemią.

Podobny przykład tego typu toku myślowego:

Gerber dodaje mięso mechanicznie obrabiane do słoiczków dla niemowląt.

Reakcja:

Nie będę kupował słoiczków Gerbera.
      W ogóle nie będę kupował Gerbera.
      Nie będę w ogóle kupować gotowej żywności dla niemowląt.
      Nie będę karmić niemowląt. W ogóle.
      Nie będę mieć niemowląt. W ogóle i ani ani.

Ksiądz zgwałcił 13 latka. Po pijanemu.

Reakcja:

Mój syn nie będzie księdzem.
      Mój syn nie będzie ministrantem.
      Mój syn nie będzie chodził do kościoła dopóki ta tłuszcza tam będzie siedziała.
      Zrównać z ziemią ten kościół.
      W ogóle wszystkie kościoły wystrzelić w kosmos.

Itd. Itp.

Bezmózgie plucie na organizację tylko dlatego, że jest wśród niej człowiek, który zachował się niegodnie.
      Inna sprawa, że to ile Litar zrobił fajnego dla Poznania i kibicowania w Poznaniu nikt nie wie, prawda?
      • www.piotr.26 Re: Wiara Lecha jest OK 02.02.11, 20:56
        Wladze klubu.Wiary Lecha co robia w obronie kibica,popieraja bandytyzm -tok myslenia!
      • Gość: versum Re: Wiara Lecha jest OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 21:20
        Nagonka trwa w najlepsze. Trzeba po bolszewicku zniszczyć jakakolwiek ostoję niezależną od jedynej słusznej linii par....Gazety. Już chyba z 10 namolnych wątków powstało, pełna mobilizacja. Nie dajmy się oszukać, tak naprawdę nie wiemy co się wydarzyło, krążą tylko jakieś opowieści, urban legend, a może to typowa prowokacja ?
        Ja popieram samoorganizację w formie wiary lecha, choć kibicem nie jestem. To jest rzecz społecznie pozytywna. Nikt temu nie może zaprzeczyć.
        • www.piotr.26 Re: Wiara Lecha jest OK 02.02.11, 21:29
          Organizacja (spoleczna)mafia co wlasny statut ma w dupie.
          • Gość: versum Re: Wiara Lecha jest OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 21:36
            Skąd ta troska ? Jesteś w tej organizacji ?
          • Gość: Lydia Azjatycka piotr 26 co tam w agorowej dupie IP: *.internetia.net.pl 04.02.11, 18:52
            piotrek co tam
    • rockville Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszkadza 02.02.11, 20:57
      Litar i Grobelny powinni zostac aresztowani i skazani na dlugoletnie wiezienie, a majatki ich i ich rodzin skonfiskowane i oddane mieszkancom Poznania . Na czele WL powinien zostac ROLNIK !!!
    • body1 Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszkadza 03.02.11, 12:42
      Wystarczy wejśc na forum WL i poczytać teksty ( pedały , cioty ,obok Bóg , honor rodzina, śmieci , gó... etc) Poziom wypowiedzi co niektórych członków WL jest żenujący , ale czego można się spodziewadź po przedstawicielach organizacji , która popiera i wspiera przestepców i to jawnie. Litar na zdjęciach z p.Olafem szefem bojówki zamieszanym w narkotyki etc. Litar wystawia zaświadczenie zfauszowane Guciowi zamieszanym w Bóg wie ile spraw. Przecież to są jaja prezes stowarzyszenia robi sobie foty z bandytami a nastepnie z Grobelnym . Mam nadzieję ,że GW dalej będzie robic "dobra robotę" Stop bandziorom stadionowym w "białych kołnierzykach" to sa nadal bandziory i tyle w temacie
      • ssdd1975b Re: Litar po wyroku. Wiarze Lecha to nie przeszka 03.02.11, 16:24
        a ja czekam co zrobi PZPN - dzisiaj ma Literek dyscyplinarna pogawedke z nimi...- mam nadzieje ze Ci panowie maja jaja i potrafia temu kmiotkowi dowalic jakas mila kare (oczywiscie powinni tez wywalic go z jakichkolwiek funkcji jakie on tam ma - cos chyba z Kibicami),

a Literek-pudelek no coz z checia chcialbym go spotkac i nawet pozwolilbym mu napluc sobie w twarz - tylko ze wtedy nie wiem czy on by to przezyl... :)

WL - dopoki nie zrobicie porzadku z gosciem to niestety ale bedziecie posmiewiskiem calej Polski - a nie wspomne juz o przyspiewkach stadionowych wychwalajacych super lame literka i was wszystkich... :)

BTW nie jestem z Wawy, a z Bialegostoku (Jaga chyba wam dupe kilka razy juz skopala :) - tzn w meczach bo nawet nie interesuje mnie to czy w realu kibole jagi kumpluja sie z wami czy tez nie... ale pamietajcie ze na stadionach wiekszosc to normalni kibice a i w spoleczenstwie 99.99% nie akceptuje takich zachowan jakie sa na nagraniu - i nie istotne jest czy oplul tylko faceta, czy faceta i kobiete - po prostu ludzie wynosza nauke z domu ze plucie na kogokolwiek nie przystoi...Jezeli u was w domach to norma i jest akcpetowane to naprawde ale to naprawde wspolczuje wam...

Pozdrowienia dla reszty Poznaniakow (lubie wasze miasto, choc niestety nie za czesto bywam)
        • Gość: znajomy chetnie sie frajerku z Toba spotkam IP: *.internetia.net.pl 04.02.11, 18:49
          i bede plul na Ciebie jak super slut. Pasuje napinaczu,kiedy tylko chcesz stane przy Twoim ryju zgadzajacym sie z Wyborcza.
          • www.piotr.26 Re: chetnie sie frajerku z Toba spotkam 04.02.11, 19:01
            W PLUCIU JESTESCIE znajomy MISTRZAMI,A JAK W POLYKANIU,
    • Gość: koziołek _ratusz stowarzyszenie pedałów "szpara lecha" IP: 95.154.230.* 05.02.11, 12:53
      stara ku... do jebania to kolejorz lech z poznania!

klub miętkich siusiaków umoczonych w interesy ze szmatławymi kibolami i na kibolskim pasku chodzacy
    • colway Krzysztof Markowicz ps Litar jest na ciebie wyrok! 10.03.11, 00:20
      Krzysztof Markowicz ps Litar to znany Poznański meski pedofil lubiący malych chłopców ! W śród kolegów zgrywa kozaka i ukrywa sie pod przykrywka kibica a w rzeczywistości poluje na klatkach i pod podstawówkami na małych chłopców stad na pluł na kobiete bo do nich nie ma szacunku.

Chodzą też słuchy na osiedlu że ojciec robil mu to samo codziennie rano i wieczorem posuwal go w dupcie.

Czasem posuwają sie tez razem z tym typkiem w szarych dresach stojacym obok niego i tym trzecim zgrana grupka pedofilów

Nieoficjalnie wiem że na śmiecia jest już wyrok dlatego od dłuższego czasu nie wychodzi z domu bez obstawy... taki kozak
    • costa3500 Tego pseudo-mecenasa; 12.05.11, 14:01

Również bym oskarżył gdyż jest winien zatajenia prawdy o tym bandycie handlującym kiełbasą
      lewą wódą i prochami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka