Gość: Wojtek Re: NA CO ONE LECA? IP: *.geschichte.hu-berlin.de 02.05.01, 11:02 To Ty jeszcze nie wiesz? Na forse, chlopie, na forse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnypol Re: NA CO ONE LECA? IP: 192.168.0.* / 212.160.156.* 02.05.01, 11:54 Chyba masz przykre doświadczenia, albo nic innego do zaoferowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: NA CO ONE LECA? IP: 209.246.71.* 02.05.01, 16:05 Niestety Wojtek ma racje, nie w tak lokoniczny sposob jak to napisal, ale pieniadze sa chyba najwazniejsze. Nie zawsze kobiety wybiora glupiego bogacza ,ale jak bedzie mial "cos" do zaoferowania i nie bedzie mial szmalu to predzej czy pozniej to sie rozpadnie. Kobiety nie chca byc glodne, zle ubrane, jezdzic tramwajem i siedziec w domu, a na wakacje do parku, musisz dac jej poczucie bezpieczenstwa, czesto faceci mysla, ze bezpieczenstwo to sila, sila sa pieniadze....zreszta wystarczy poczytac jaki zapach podnieca kobiety ,ktoras z was napisala zapach pieniedzy. Szkoda ,ze kobiety nie chca sie przyznac do tego, ze licza iz facet bedzie mial pieniadze, opowiadaja o czulosci ,wiernosci i zrozumienu, po czym wypomna ci ,ze nie stac cie na to czy tamto, i nie jest to moj przypadek, chociaz trafilem na taka zepsuta, ze jak nie podjedziesz volvo to nie ma randki.Sa kobiety "niezalezne" okupuja to brakiem czasu na rodzine i wyzbyciu sie uczuc bo zobaczyly ,ze to twarda lekcja i niestey sie zmieniaja. Generalnie od 30-ki , konczy sie romantyzm i chcesz zaimponowac kobiecie to musisz miec szmalec predzej czy pozniej nawet jesli jestes rezyserem w hoolywood ale biednym-to po ptakach. A na co leca, na glos na rece, na oczy ,kazda na cos innego, posladki,wlosy, tam tez....,wysoki ladne zeby, wyglad, rzecz gustu, podobno playboye nie maja takich sukcesow, to tak jak z Pamelka, no mozna "bzyknac" ale nic wiecej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ped Re: NA CO ONE LECA? IP: 212.191.70.* 02.05.01, 16:28 "Uczeni w pismie "tlumacza , ze takie postepowanie plci pieknej jest zdrowym spadkiem po ludzkich zwierzecych przodkach. Mezczyzna zasobny w gotowke daje gwarancje ze zdola wyzywic i wychowac jej potomstwo . Za objaw zwyrodnienia tego instynktu nalezaloby uwazac jedynie zachowanie gdy kobieta - dobrze sytuowana z powodu zasobnosci portfela meza -nie chce miec dzieci. Zaradnosc mezczyzny to korzystna cecha w walce o byt i jako taka jest warta aby ja przekazac nastepnemu pokoleniu. Dzieki niej gatunek ludzki zachowuje zywotnosc i doskonali sie biologicznie. Mezczyzni zwracaja uwage na urode kobiet i dzieki temu gatunek pieknieje a wszelkie "poczwary" eliminowane sa z rozrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnypol Re: NA CO ONE LECA? IP: 192.168.0.* / 212.160.156.* 02.05.01, 16:42 Bardzo ładnie Ped.Tego nie da sie włożyć w jakieś ramy.Ja kieruje sie przy wyborze przede wszystkim inteligencją i wyglądem partnera.Co do wyglądu to musi miec to coś.Ciesze sie gdy ma swoją pasje,swoje marzenia które realizuje.Lubie ludzi pewnych siebie .Ale co do pieniędzy to nie wiem.Sama potrafie o siebie zadbac i jakoś tak zawsze wychodzilo ze to ja mialam wiecej pieniedzy.Nie pochodze z bogatej rodziny ale potrafie zarobić na swoje utrzymanie,tak ze od 18 roku zycia jestem zdana na siebie.Jeżeli chodzi o oparcie to raczej w tym ze jast przy mnie i mnie nie ogranicza.A nie ze daje mi swoją karte kredytową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemas Re: NA CO ONE LECA? IP: *.wroclaw.top.pl 25.05.01, 17:02 Gość portalu: Michal napisał(a): > Niestety Wojtek ma racje, nie w tak lokoniczny sposob jak to napisal, ale > pieniadze sa chyba najwazniejsze. Nie zawsze kobiety wybiora glupiego > bogacza ,ale jak bedzie mial "cos" do zaoferowania i nie bedzie mial szmalu to > predzej czy pozniej to sie rozpadnie. Kobiety nie chca byc glodne, zle ubrane, > jezdzic tramwajem i siedziec w domu, a na wakacje do parku, musisz dac jej > poczucie bezpieczenstwa, czesto faceci mysla, ze bezpieczenstwo to sila, sila > sa pieniadze....zreszta wystarczy poczytac jaki zapach podnieca kobiety ,ktoras > > z was napisala zapach pieniedzy. Szkoda ,ze kobiety nie chca sie przyznac do > tego, ze licza iz facet bedzie mial pieniadze, opowiadaja o czulosci ,wiernosci > > i zrozumienu, po czym wypomna ci ,ze nie stac cie na to czy tamto, i nie jest > to moj przypadek, chociaz trafilem na taka zepsuta, ze jak nie podjedziesz > volvo to nie ma randki. Tez znam takie przypadki. Ale zycie daje w dupe wszystkim. Mina latka, uroda zblednie, jesli bedzie liczyc w swoim zyciu tylko na sponsora to sie przejedzie. A facet z kasa po latach znajdzie sobie znowu jakas mloda latorosl. I tak to wyglada. Kazdy niech liczy na siebie bo inaczej wczesniej czy pozniej dostanie po tylku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ped Re: NA CO ONE LECA? Do Sunny IP: 212.191.70.* 02.05.01, 17:32 Zgadzam sie z Toba . Ja tylko staralem sie wytlumaczyc opinie Michala na temat kobiet. Nie znaczy to ze podzielam jego zdanie . Bo takie zachowanie czesci kobiet mozna by nazwac samiczym. Tak jak istnieja samcze zachowania mezczyzn , rowniez sprawiajace wrazenie niesympatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnypol Re: NA CO ONE LECA? Do Sunny IP: 192.168.0.* / 212.160.156.* 04.05.01, 15:37 :)))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś