Dodaj do ulubionych

CZY POLACY DOPROWADZA SWOJA GLUPOTA DO PIATEGO ROZBIORU ?

IP: *.uk.neceur.com 19.04.01, 11:25
Nie jestem politologiem ani historykiem, ale tak sie zastanawiam ze jestesmy na
dobrej drodze do utracenia niezaleznosci panstwowej.
I to nie przez Zydow tylko przez wlasne narodowe ograniczenie, glupote i brak
jakiejkolwiek solidarnoscie wsrod Polakow.
Ale jak juz to niepodleglosc utracimy to moze nam Niemyc albo inni wreszcie
drogi pobuduja.............
Obserwuj wątek
    • Gość: I.G. Re: CZY POLACY DOPROWADZA SWOJA GLUPOTA DO PIATEGO ROZBIORU ? IP: 212.69.68.* 02.08.01, 13:14
      Jeśli nie będzie dobrej ustawy lustracyjnej i nie utnie się łba lewo-UOP-
      ośmiornicy, wspieranej przez bierny opór UOP-oficerów i urzędników
      państwowych, a sterującej np. ostatnio wstrętną kampanią tendejcyjnie
      ujawnianych afer finansowych i innych kontra prawicy, to niechybnie tak.
      • Gość: 44 Re: CZY POLACY DOPROWADZA SWOJA GLUPOTA DO PIATEGO ROZBIORU ? IP: *.powerinter.net 03.08.01, 00:05
        Kto bedzie imperatorem Polski: Minchnik i jego kumple? Napewno nie Niemcy,
        USA, Rosja nie nadaje sie do tej roli; Watykan moze konkurowac tylko w sakli
        globalnej; Europa - to byloby co wszyscy chca. Najgorsze gdyby zagrozenie
        wyszlo z samej Polski w postaci wojny domowej, jak w Jugoslawi 10 lat
        temu.Byloby to upokorzenie nietylko naszego narodu ale i Europy.
        • Gość: I.G. Re: CZY POLACY DOPROWADZA SWOJA GLUPOTA DO PIATEGO ROZBIORU ? IP: 212.69.68.* 06.08.01, 12:41
          Sama Polska, tylko trzeba wyplenić poskomuszy grzech , i uwierzyć w siebie,
          neokomuna jest też niereforlmowalna..
          Europę trzeba budowac drobnymi krokami, dużo czasu jeszcze upłynie..........
    • Gość: Ania I co to będzie? IP: *.nowysacz.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 15:25
      Jestem młodą, bo zaledwie 22-letnią kobietą, niby wszystko przede mną, ale to
      co się obecnie dzieje w Polsce przeraża mnie. Nie chciałabym abym ja , albo
      moje dzieci , wnuki, były w przyszłości niewolnikami w jakimś innym kraju.
      Wydaje mi się,że tak jak długo będziemy mieli naszą "polską "ziemię ,tak długo
      będziemy niezależni, ale u nas wszystko sie sprzedaje obcym nabywcom, choc
      większość społeczeństwa nawet sie tym nie interesuje i nic o tym nie wie.Martwi
      mnie też, tak usilne wejście do Unii Europejskiej. Może powinniśmy też
      przedstawić złe strony tego kroku, a nie tylko zachwalać te dobre.I jeszcze
      jedno.Chciałam powiedzieć, że nie dołączam sie do przeprosin Pana Prezydenta
      Kwasniewskiego w sprawie Jedwabnego, gdyż moi dziadkowie sami ratowali i
      przemycali Żydów (do dzisiaj utrzymują oni z nami kontakt i byli bardzo
      oburzeni z powodu tego jak ta sprawa została załatwiona). W tym momencie
      wyszliśmy na takich samych oprawców jak Niemcy podczas wojny. A swoja drogą
      nasi sąsiedzi bardzo się ucieszyli z takiego obrotu sprawy, gdyż i nam coś
      wreszcie przypisano. A przecież Polacy też ginęli...i dlaczego Prezydent tak
      bardzo kłaniał się przed rabinem, gdyż przecież tak całkiem niedawno razem z
      panem Siwcem calowali ziemię tak jak to robił Papież - może więc i my się
      troche ponabijajmy z jego ukłonów.
    • Gość: El Viejo Re: CZY POLACY DOPROWADZA SWOJA GLUPOTA DO PIATEGO ROZBIORU ? IP: *.syd.iprimus.net.au 09.08.01, 15:50
      Gość portalu: Leslaw napisał(a):

> Nie jestem politologiem ani historykiem, ale tak sie zastanawiam ze jestesmy na
      >
      > dobrej drodze do utracenia niezaleznosci panstwowej.
      > I to nie przez Zydow tylko przez wlasne narodowe ograniczenie, glupote i brak
      > jakiejkolwiek solidarnoscie wsrod Polakow.
      > Ale jak juz to niepodleglosc utracimy to moze nam Niemyc albo inni wreszcie
      > drogi pobuduja.............

A kto mialby to wziac w tym rozbiorze, i po co, i co mialby z tego miec? Na
      swiecie jest wiele o wiele lepszych interesow niz budowanie drog ludziom, ktorzy
      nie reperuja w nich dziur. Rozbioru nie bedzie, raczej skansen.
    • Gość: Adam Re: CZY POLACY DOPROWADZA SWOJA GLUPOTA DO PIATEGO ROZBIORU ? IP: *.chello.pl 11.08.01, 14:07
      To nie Polacy tylko S-psy ale nie zdążą bo po wyborach trawka do obszczywania dla
      S-piesków i im podobnych obszczymurków.
      Gość portalu: Leslaw napisał(a):

> Nie jestem politologiem ani historykiem, ale tak sie zastanawiam ze jestesmy na
      >
      > dobrej drodze do utracenia niezaleznosci panstwowej.
      > I to nie przez Zydow tylko przez wlasne narodowe ograniczenie, glupote i brak
      > jakiejkolwiek solidarnoscie wsrod Polakow.
      > Ale jak juz to niepodleglosc utracimy to moze nam Niemyc albo inni wreszcie
      > drogi pobuduja.............

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka