27.07.06, 12:50

Wpisałem do googla hasło: pedał, bo chciałem trochę zmodernizować mój rower i poszukuję niektórych części a tu się nieoczekiwanie otworzyła strona internetowa posła Wierzejskiego! Czy może ktoś wie, czy rzeczywiście pan poseł prowadzi sklep z częściami?
Nie wynika to z zamieszczonych na stronie informacjami, ale poprzez ich głębszą analizę doszedłem do wniosku, że musi prowadzić jakąś działasność uboczną (oprócz posłowania) skoro przy rocznych przychodach około 130 tysięcy złotych zdołał odłożyc już 210 tysięcy. Przeciez oprócz podatków i wydatków na zycie musi jeszcze odprowadzać kontrybucje na partię no i z pewnością ma dodatkowe koszty związane z reprezentacją i utrzymaniem schludnego wyglądu.
Obserwuj wątek
    • renepoznan Re: #pedał? 27.07.06, 15:07
      szkło kontaktowe?
      • Gość: kiks4 Re: #pedał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:43
        > szkło kontaktowe?
        -----------
        cicho, nie tak głosno!!!
        • Gość: julek z centrali Re: #pedał? IP: 194.39.141.* 27.07.06, 17:36
          kiks masz niesamowicie blyskotliwy dowcip

mysle, ze masz rowniez niesamowicie blyskotliwy umysl, skoro sie nie domyslasz
          ze ktos mu podlozyl kukulcze jajo

• speedy Re: #pedał? 27.07.06, 18:08
            julek z centrali Jak jesteś taki mądry, to wpisz sobie to po prostu w google.
            Google Twoim przyjacielem.
            • Gość: marecki Re: #pedał? IP: *.icpnet.pl 27.07.06, 20:16
              przeciez julek napisal o kukulczym jajku, ktos dodal mu to slowo pedal do opisu
              albo zrobil przekierowanie
              i prosze nagle to wychodzi-co za zbieg okolicznosci...

mam nadzieje, ze zlapia pedalskiego aktywiste jesli pracuje w sejmie, albo
              wywala z roboty osobe odpowiadajaca za bezpieczenstwo sieci jesli zmiana
              nastapila z zewnatrz
              • Gość: tsurani to okrutne tak szkalować szlachetnego posła IP: *.icpnet.pl 28.07.06, 07:03
                wszak każde dziecko w Polsce wie, że Wszechpolak może być nawet najgorszym
                ścierwem i idiotą, ale na pewno NIE JEST PEDAŁEM!
                • v.i.k.k.a nie zgadzam sie!:) 04.08.06, 21:12
                  znam jednego "wszechpolaka", który uważa ze nie jest pedałem, jednak fakty mowia
                  same za siebie-cały swój wolny czas spedza z kolegą, nawet ostatnio spedzili z
                  soba noc. ..nie wnikam co sie wtedy wydarzyło:DDDDDDDDDDD
    • Gość: Zencio z Chełma Re: #pedał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 09:08
      Ojejku, co wy tam wiecie. Wierzejski stawiał najlepsze pałki w Chełmie. Warszawa
      go zabrała.
      • tomekjot Majaczysz 04.08.06, 15:21
        w Chełmie nikt go nie widział. Wisiał na plakatach ( tylko)
    • martinez23 Re: #pedał? 30.07.06, 11:06
      kiedyś wpisałam w Google PTASIA GRYPA (jestem zootechnikiem, świeżo upieczonym)
      i wyskoczyła mi stronka naszego ukochanego narodowego złodzieja satelit -
      szanownego pana prezydenta :) czekajcie, sprawdzę czy to jeszcze działa?
      a jak!!! :) pozycja nr 1: Kaczyński, Lech :D
    • Gość: gogyl Re: #pedał? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.07.06, 11:32
      Tak to już jest z googlami, gdzie pozycja strony zależy m.in. od ilości linków
      na innych (niejednokrotnie celowo zakłądanych tylko po to) stronach. Tak jak
      zauważył ktoś w tej dyskusji - wpisanie "ptasia grypa" pokazuje
      www.lechkaczynski.pl a "siedziba szatana" - www.radiomaryja.pl
      • Gość: kiks4 Re: #pedał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 20:47
        Gość portalu: gogyl napisał(a):

> Tak to już jest z googlami, gdzie pozycja strony zależy m.in. od ilości linków
        ------------
        Pozycja strony na liście trafień istotnie zależy od ilości linków do niej ale tu mamy do czynienia z czyś innym. Jak to się dzieje, że po wpisaniu słowa kluczowego "pedał' wskazywana jest strona nielubianego posła. Przeciez w treści materiałów na jego stronie z pewnością ani razu to słowo nie występuje.
        Więc to jest tak, że albo ktoś obsługujący serwer sejmowy majstruje w materiałach poselskich albo- co bardziej prawdopodobne- haker znalazł sposób na modyfikacje materiałów i dodanie tego pechowego słowa do zasobu słów kluczowych.
        Tak czy inaczej- serwery sejmowe nie są nalezycie zabezpieczane i odpluskwiane.
        Co gorzej- na tych serwerach są osadzone zbiory ustaw, z których korzysta cała Polska. I co będzie, jeśli jakiś haker zmieni parę słów lub choćby przecinek w treści ustawy.
        Za dopisanie prostego słówka "lub czasopisma" minister Jakubowska zakończyła swą kariere polityczną i ma do dziś kłopoty.
    • v.i.k.k.a tez wpisałam i mi wyszło:dr h:))) 04.08.06, 21:19

• Gość: Bzik Re: #pedał? IP: *.icpnet.pl 06.08.06, 00:58
      dobre :)

to także:
      www.iskry.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=113
    • Gość: A.Jędrzejewski Aaaron Szechter IP: *.koba.pl / *.koba.pl 06.08.06, 14:08
      A ja wpisałem w Wikipedii "Adam Michnik" pl.wikipedia.org/wiki/Adam_Michnik
      i oto co zhnalazłem : [... Pochodzi z rodziny przedwojennych działaczy
      Komunistycznej Partii Polski: Ozjasza Szechtera i Heleny Michnik. Ma dwóch braci
      – byłego stalinowskiego prokuratora Stefana Michnika, mieszkającego obecnie w
      Szwecji, i Jerzego mieszkającego w USA (Nowy Jork).

W tekście z 1995 sam siebie określił jako "Polaka pochodzenia żydowskiego". [1]...]
      • henryk.kowalski Re: Aaaron Szechter 06.08.06, 18:25
        Gość portalu: A.Jędrzejewski napisał(a):

> A ja wpisałem w Wikipedii "Adam Michnik" pl.wikipedia.org/wiki/Adam_Michnik
        > i oto co zhnalazłem : [... Pochodzi z rodziny przedwojennych działaczy
        > Komunistycznej Partii Polski: Ozjasza Szechtera i Heleny Michnik. Ma dwóch
        brac
        > i
        > – byłego stalinowskiego prokuratora Stefana Michnika, mieszkającego obecn
        > ie w
        > Szwecji, i Jerzego mieszkającego w USA (Nowy Jork).
        >
        > W tekście z 1995 sam siebie określił jako "Polaka pochodzenia żydowskiego".
        [1]
        > ...]
        I co z tego kretynie ?
        • Gość: Kicek A to z tego: IP: *.icpnet.pl 06.08.06, 20:35
          czytaj:
          www.iskry.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=114
        • Gość: A.Jędrzejewski Re: Aaaron Szechter IP: *.koba.pl / *.koba.pl 06.08.06, 22:56
          Po merytorycznej zawartośći postu i kulturze wypowiedzi wnoszę że mam do
          czynienia z sympatykiem jakiegoś odłamu Unii Demokratycznej (PO, PD, UW ??) ,
          wychowanym na lekturze Gazety Wyborczej :) Takie osoby zawsze reagują
          histerycznie na każde ujawnienie prawdy o swoim guru - Michniku. Nie będę się
          zniżał do twojego poziomu bo musiał bym się położyć na podłodze.
      • Gość: kato Re: Aaaron Szechter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 18:34
        a ja wpisałem w vikipedii A. Jędrzejewski - i nic nie znalazłem!
        • Gość: A.Jędrzejewski Re: Aaaron Szechter IP: *.koba.pl / *.koba.pl 06.08.06, 22:49
          Co za skandal ;) Poważnie nic tam o mnie nie ma ?? Doprawdy, wprost nie mogę
          uwierzyć jak doszło do takiego przeoczenia ;) Nie sądziłem że Wikipedia ma aż
          takie luki :D A tak poważnie to wolę żeby encyklopedie o mnie nic nie pisały niż
          pisały to co piszą o Michniku i jego rodzince :) Michnik to ciekawy przypadek
          kolesia któremu udało się wykreować własny wizerunek człowieka opozycji, pomimo
          że tak naprawde zawsze był po stronie czerwonych. Do dziś kumpluje się np. z
          Urbanem i Kwaśniewskim. Nikt nie zrobił tyle co michnik aby czerwone świnie nie
          straciły przypadkiem swojej władzy w naszym kraju. Pomimo że nie lubię PiS-u i
          Kaczyńskich (za ich lewicowe poglądy gospodarcze), to muszę przyznać że mam
          nadzieję że uda im się przerwać trwającą od kilkunastu lat farsę demokracji -
          rządy ludzi z PZPR i ich agentury.
        • Gość: Bzik Najwazniejsze że IP: *.icpnet.pl 07.08.06, 00:42
          Byłes na iskrach i dodałes ocenę 1 - to świadczy o TW ojej przynależności
    • Gość: ciągne2pały Re: vivat geje lebsijki i sex grupowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 19:21
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka