Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wspanialy mecz !!!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.01, 00:30
    Naprawde kapitalne widowisko! Dawno nei widzialem, zeby 90 minut polska
    reprezentacja grala z taka determinacja. Dzisiaj byl monolit. Brawo wszyscy!
    Szkoda Adama Matyska. Mam nadzieje, ze ten uraz nie jest grozny. Brawo
    Olisadebe. Moze tymi golami w koncu dal do myslenia pustoglowym kibolom,
    ktorych jedynym zajeciem jest walka w grupie, bo sami jeden na jeden uciakaj
    gdzie pieprz rosnie.
    Mam nadzieje, ze Polacy rownie dobrze zagraja w srode. Jezeli wygraja to
    bedziemy juz bardzo blisko finalow.
    Obserwuj wątek
      • Gość: tom Re: Wspanialy mecz !!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.01, 00:59
        masz racje. tylko szkoda ze odpuscilismy na poczatku drugiej polowy, bo by
        moglo byc ze 4:0. no ale co sie odwlecze... w srode gramy z armenia. a co do
        kibicow to mam nadzieje ze nareszcie przestana byc takimi p... rasistami...
        a tak przy okazji to oli moglby sie nauczyc po polsku.. no ale szczescie ze w
        ogole jest
        • Gość: Lechita Re: Wspanialy mecz !!!!!! IP: *.netinc.ca 25.03.01, 07:33
          Spokojnie, Oli sie uczy. Rozumiem go ze moze troche boi sie gadac z
          dziennikarzami po polsku bo sie wstydzi bledow. Przeciez wogole mogl by olac
          Polske i zostac w klubie. Ale on nie odwrocil sie od druzyny! Nawet jak go
          obrzucono bananami to sie nie obrazil na wszystkich. A przeciez mogl by
          stwierdzic ze nie bedzie gral jak go nie chca. Widziales jak po bramce
          pocalowal Orzelka na koszulce? To bylo cos pieknego.
          • Gość: zambi Re: Wspanialy mecz !!!!!! IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 25.03.01, 11:38
            nawet kiedys slyszalem jak nawijal po polsku...
            na razie to brzmi to zenujaco, wiec nie dziwcie sie ze sie
            wstydzi. to po prostu latwiejsze (nawet w Grecji chodzi na nauke
            jezyka i stara sie rozmawiac z Polakami tam tylko po polsku)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka