Dodaj do ulubionych

Napiszę pracę dyplomową

31.10.16, 09:52
Zajmuję się udzielaniem profesjonalnych, indywidualnych porad i pomocy przy opracowywaniu własnej pracy zaliczeniowej, magisterskiej lub licencjackiej.

Napiszę pracę
- indywidualną
- unikatową
- opracowaną na podstawie tekstów źródłowych
Materiał tworzę sama, podchodząc do klienta i zagadnienia indywidualnie.

Zapraszam do kontaktu: pracenaukowe25@wp.pl

INFORMACJE_STRONA_INTERNETOWA
KONTAKT
Obserwuj wątek
    • magister34 Re: Napiszę pracę dyplomową 26.01.17, 09:52
      Praca dyplomowa nie ma wpływu na posiadane kompetencje. To tylko niezbędny warunek ukończenia studiów. Tak więc zamiast marnować czas na szukanie materiałów i dobór stosownej literatury zleć tę pracę profesjonalistce. Robiąc to oszczędzasz mnóstwo czasu który możesz poświęcić na ważniejsze rzeczy. Szybko, profesjonalnie i po konkurencyjnej cenie napiszę twoją pracę maturalną, zaliczeniową , dyplomową, doktorat z każdej dziedziny, na każdy temat. Opracuję także pracę badawczą lub teoretyczno-badawczą. Zapytaj o temat a ja go dla Ciebie napiszę w szybkim czasie. email: pracedyplomowe2017@gmail.com
    • napiszepracezaciebie1 Re: Napiszę pracę dyplomową 09.08.17, 23:24
      Oferuję pomoc w pisaniu prac na wysokim poziomie naukowym. Każdego roku pomagam wielu studentom z kierunków humanistycznych. Pisanie różnego typu prac pozwala mi na regularne pogłębianie wiedzy i doświadczenia, które procentują coraz bardziej w kolejnych zleceniach.
      Pracę piszę przede wszystkim z prawa, historii (ukończyłam oba kierunki) politologii, stosunków międzynarodowych. Wystarczy nakreślić mi swój temat, problem, a ja dokonam analizy i na pewno znajdę dla niego właściwe rozwiązanie. Pomagam w pisaniu prac magisterskich, licencjackich, inżynierskich, doktorskich, zaliczeniowych, a także innych tekstów naukowych. Wszelkie opracowania wg indywidualnych wymagań osoby zlecającej - plan/spis treści, zebranie literatury.W razie pytań jestem do dyspozycji. E mail: napiszepracezaciebie@gmail.com
    • makinetka82 Re: Napiszę pracę dyplomową 29.08.17, 23:49
      Oczywiście nie przeszkadza wam , ze łamiecie prawo, i ogłaszacie to w necie ?:D
      Swoją akurat już napisałam, wydaje mi się jednak, że gdybym potrzebowała takiej " usługi" , wybrałabym kogoś bystrzejszego :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka