Gość: rebelia IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 08.04.04, 21:26 zajebiście!!!! LE ILLJAH!!!!!!!!!:) rulez! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AHRET_DEV Re: Koncert goni koncert IP: 217.96.50.* 11.04.04, 10:04 CARRION RZĄDZI!!! (bo umieją grać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :o Re: Koncert goni koncert IP: *.internet.radom.pl 12.04.04, 00:05 szczepan rzadzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebelia Koncert goni koncert IP: *.internet.radom.pl 12.04.04, 11:28 le illjah umie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzwiedz Re: Koncert goni koncert IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.04.04, 11:22 A ja ide 26 kwietnia do katakumb na CARRION i LILITH. L.A.F.F.C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebelia a IP: *.internet.radom.pl 13.04.04, 16:44 lilith zajebiście grają.carrion to jakaś podróbka.niech wymienią sobie śpiewaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hEndRYK LILITH i CARRION IP: *.suwo / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 08:54 A czy słyszałeś nowe produkcje tych zespołów? Jak nie, bo niby gdzie, to zapraszam na koncert do KATAKUMB w imieniu zespołów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.04.04, 12:17 hej Rebelia skoro Carrion to jakas podróbka to czemu nie napisales jaki zespol podrabiaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebelia dobra dobra IP: *.internet.radom.pl 14.04.04, 20:13 Przykładów nie sposób wymienić bo jest ich dużo.lepiej wymieńcie wokaliste bo wstyd.Ja bym na jego miejscu wstydził się śpiewać na tej samej scenie co wokalistka Lilith.Lilith ma klase,styl i pomysł.Carrion nie ma żadnej z tych rzeczy a robią z siebie gwiazdy.Sorry Adi ale to że tam grasz to nic nie znaczy. nie chcę się kłócić bo nie ma oco.każdy widzi jaka jest prawda.ale plusa moge Wam(carrion) jednego dać.za to że robicie swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: dobra dobra IP: *.udn.pl 14.04.04, 22:26 "przykladów jest duzo"-w ten sposob o kazdym zespole mozna powiedziec ze podrabiaja,po prostu podaj konkretnie jaki zespol podrabiamy -a za grzeska zaden z nas sie nie wstydzi bo nie ma powodu do wstydu.cos mi sie wydaje ze po prostu jego albo nas nie lubisz.jesli ten plus jest szczery to dziekujemy;} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bootleg Re: dobra dobra IP: *.udn.pl 14.04.04, 23:22 "carrion to jakaś podróbka" - napisal `rebelia' a pozniej dolożył; "plusa moge Wam(carrion) jednego dać.za to że robicie swoje." jak dla mnie to sobie zaprzeczasz. A co do wstydu to ja się wstydzę ze jestem z tego samego miasta co Ty - taki anonimowy ktoś co się nudzi w domu i żyje tylko po to żeby komuś przykrośc zrobić. Gdzieś tu na forum widziałem jak wypowiedziałeś się o wszystkich kapelach oprócz Le illjah że to syf czy coś, Twoje uwielbienie tej jednej formacji jak dla mnie śmierdzi niezdrowym fanatyzmem. A stąd do nienawiści jeden krok tylko. A nienawiść to podstawa nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebelia Re: dobra dobra IP: *.internet.radom.pl 15.04.04, 15:33 te Bootleg?nienawiść podstawą?czego?Pewnie twojego toku myślenia.Adi:PLUS był i jest szczery bo to cenię.A personalnie nie mam nic do nikogo.Jestem obiektywny.I tyle.BOOTLEG czytaj uważniej.Nie wypowiadałem się o wszystkich kapelach-to po pierwsze.Po drugie,nie ukrywam swojej sympatii do le illjah bo im sie to należy i po prostu ich lubię(a fanatykiem nie jestem.To co?Nie mogę jakiegoś zespołu lubić bo od razu jestem fanatykiem?zastanów sie co piszesz).I pytam po raz drugi:nienawiść czego jest podstawą według ciebie?Bo rzuciłeś jakieś puste hasło. Umówmy się:bądźmy obiektywni. Każda kapela ma plusy i minusy.Widzę i słyszę więc piszę.Więc?Wokal carriona jest słaby z wyćwiczoną śmieszną manierą.Reszta bez zarzutu (pewnie to dzieki vikiemu).Lilith - styl,konsekwencja w działaniu.Brak im tylko szczęścia.A le illjah?skoro niby jestem takim fanatykiem - to może ty bootleg napisz o nich coś?plusy i minusy.Tylko bez śmierdzących insynuacji i bezpodstawnej krytki.Stać cię na to? Odpowiedz Link Zgłoś