Dodaj do ulubionych

Czy to prawda???Sońta=Lepper

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 17:59
Czy to prawda??? Mój wójek twierdzi, że widział radnego Sońtę na zjeździe
Samoobrony jak witał sie z Lepperem. Czy to nowe wcielenie radnego demagoga???
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Re: Czy to prawda???Sońta=Lepper IP: *.udn.pl 25.12.04, 18:41
      To nie nowe wcielenie ale fakt.
      Sońta, Lepper , Wulczyński to jedna firma i te same metody
      • Gość: kris Re: Czy to prawda???Sońta=Lepper IP: *.udn.pl 25.12.04, 18:44
        alfons , alfonsa , pijak, pijaka , a oszołom , oszołoma zawsze znajdzie po węchu
        • Gość: kosa do boju!!! Re: Czy to prawda???Sońta=Lepper IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.12.04, 21:10
          Nie mierzcie wszystkich jedną kreską. to, że wy rozpoznajecie się na "pigalaku"
          po zapachu z waszych portek to nie znaczy że wszyscy inni to stosują.
          A jeśli już to wolałbym 1000% Leppera jak Millera.
      • Gość: ?! Re: Czy to prawda???Sońta=Lepper IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.12.04, 18:45
        O kim wy piszecie? dajcie sobie spokój - nie warto, bo nie ma o kim i o czym.
        to żadna figura tylko żłobojad. Na waszych postach zbiera popularność, a tym
        samym mości sobie michę na nastepne wybory. Nie wybierać go już więcej i temat
        zniknie.
        Mądrości w Nowym Roku.
    • Gość: urke Re: Czy to prawda???Sońta=Lepper IP: *.udn.pl 25.12.04, 23:11
      Gratuluję wujka z Samejbrony donosiciela.
    • Gość: kosa Re: Czy to prawda???Sońta=Lepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 11:28
      Co ma kosa do .........Leppera
    • Gość: Filipek z Samoobro Re: Czy to prawda???Sońta=Lepper IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.12.04, 21:03
      Pisze tu paru sfrustrowanych nierobów, którzy myśleli że Krzysio załatwi im
      ciepłe posadki a on gonił ich do roboty.
      Panowie Su, Ko, Sob, Goł, Soł, i Wój weźcie się za robotę a nie będziecie
      obrzucali błotem swojego niedawnego jeszcze przyjaciela!
      • Gość: wideo Re: Czy to prawda???Sońta=Lepper IP: 193.111.144.* 26.12.04, 22:01
        Sam się weź do roboty gnojku! To on rozbił prawicę, dlaczego część z nas
        odeszła do PiSu? Dlaczego D.S. miał przez niego przerąbane w pracy? Dlaczego
        olał wielu etosowych kumpli? Bo co? Bo lizcyliśmy na posadki? A ty na co
        liczysz? Jesteś wyjątkowym dupolizem ale kariery przy nim nie zrobisz!
    • Gość: modaR Re: Czy to prawda???Sońta=Lepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 09:20
      Bardzo żałuję tego co się stało ale Filipek ma trochę racji. Bez względu jak
      postąpił Krzysiek tak się nie robi Panowie. Forum nie jest miejscem na takie
      dyskusje i gorzkie żale bo to prawicy dobrze nie służy. Widzę też, że jest w
      Was tyle jadu że nie jest mozliwa jakakolwiek płaszczyzna porozumienia, a
      szkoda bo wysokowo Was ceniłem (cenię). Miejscem na takie "wygadanie się" były
      zebrania, ale Wam jak zwykle się nie chciało. Mówiliście jeden do drugiego
      ale "wywalić prosto w twarz" już nie potrafiliście. Szkoda, bo tylko przez taką
      szczerość aż do bólu można osiągnąć kompromis a przede wszystkim jedność. Teraz
      śmieją się z Was (nas) te czerwone złodzieje, którzy rozkradają Polskę i różowe
      złodzieje, którzy rozkradają Radom. Pocieszam się, że NIGDY nie mówi się NIGDY.
      Pozdrawiam przyjaciół z PiSu.
      • Gość: IDEA-lny Re: Czy to prawda???Sońta=Lepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 18:14
        O prosze, nieudacznik Woj. Ścibor zebrał się na wypociny. Zawsze wolał lisać
        tyłek Sońcie i finansować kampanie Fałkowi, a teraz jeszcze nas poucza....
        • Gość: Filipek z Samoobro Re: Czy to prawda???Sońta=Lepper IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.01.05, 20:36
          O? PiSowcy piszą po nazwiskach! Nie znam tego gościa ale po twoim poście
          zakładam się, że już nie nazwałby was przyjaciółmi. A skoro jedziesz po
          nazwiskach to mogę rozyszyfrować nazwiska tych śmieci podane przeze mnie nieco
          wyżej. To są prawdziwi rozpierd...lacze prawicy! Etosowcy, których każdy
          wyrzuca z roboty! Np Wydra wyrzucił obiboka Surmę, który tak tu pluje na Sońte!
          Surma jaki ty musisz by pięciolicowy! Spotykasz go, kłaniasz się w pół,
          podajesz rękę, klepiesz po plecach i ciągle się tłumaczysz. A odejdziesz na
          bezpieczną odległość i zaczynasz pluć. Nie masz odwagi powiedzieć tego wprost?
          Jesteś takim samym tchórzem jak i te pozostałe obrażone śmiecie z tym gościem
          na czele, który tak lansuje swoją żonkę na jakieś eksponowane stanowisko
          (najlepiej dyrektora) kuratoriuum. A swoją drogą rozszyfruj co to znaczy NAS?
          Jesteś w stanie podać prawdziwe nazwiska? Jak nie, mogę zrobić to ja.
    • Gość: Filipek z Samoobro Re: Czy to prawda???Sońta=Lepper IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.12.04, 21:12
      Nie jestem żadnym dupolizem.A D.S. miał przerąbane bo jest zwykłym nierobem i
      obibokiem.Myślał, że jak kolega jest przełożonym to można nie wypełniać
      obowiązków służbowych?!Jeżeli byłby takim dobrym urzędnikiem to dlaczego
      wyp.lił go Wydra?Dlaczego wielu innych z Radomia pracujący w Wwie nie chcieli
      go na stanowiska (np Oracz)?Bo tak jak napisałem: jest obibokiem myślącym, że
      jak już się gdzieś zapisze to wszystko mu się należy bez jakiegokolwiek wysiłku!
      Tak nie może być i miał rację, że go ganiał.
      • Gość: wolodia Re: Czy to prawda???Sońta=Lepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 14:25
        Ale jadem plujecie panowie, wiecie ze dzwoni, ale juz nie bardzo wiecie w
        którym kościele ....bo do kościoła nie chodzicie. forum to chyba nie miejsce do
        wytrząsania swoich żali, ....we własne gniazdo nie srajcie, bo sie potopicie we
        własnych odchodach panowie W.Ś. i K.S. wraz z synalkiem. A k woli ścisłości
        to o ile siegam pamięcią ( a tę mam wyjątkowo dobrą ...w szczególnośći do
        zaplecza kadrowego) to dużo wczesniej z urzedu woj. wyleciał sońta niż surma, i
        chyba ten drugi nigdy nie był pracownikiem tego pierwszego????
    • Gość: AniaP Re: Czy to prawda???Sońta=Lepper IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 08:56
      Bardzo ciekawy wątek. Czekam na rozwinięcie, kto zna jeszcze parę szczegółów o
      w/w panach?
    • Gość: szpion Re: Czy to prawda???Sońta=Lepper IP: 193.111.144.* 04.01.05, 20:59
      Jak smiecie poruwnywać Leppera Andrzeja z jakimś Sońtom? Nie wiem kto to jest
      ten Sońta ale jesli to jakiś lokalny kacyk to do stup sie nie umywa Lepperowi
      Andrzejowi! I Łyrzwinskiej Wandzie ora z\jej menżowi Łyrzwinskiemu
      Stanisławowi!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka