Gość: ja bo nie kto inny IP: *.udn.pl 05.01.05, 17:50 Czy wy wiedzie że AMM spędzi u nas aż 3 dni??? Ma trzy wystepy i jedną imprezę zamkniętą. Wreszcie ktos fajny bedzie w Rrradomiu :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jdk Re: Ani Mru Mru 05.01.05, 18:01 Dobra wiadomosc! I gazeta zauwazyla te impreze w dziale Koncerty, imprezy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody18 Re: Ani Mru Mru IP: *.eleclerc.com.pl 06.01.05, 16:54 A kiedy jakiś fajny koncert w Radomiu. Na razie z neta wiadomo mi o Lipali ma WOŚP w niedzielę na placu Jagielońskim o godz.18.50 i koncert Habakuk w piątek o 20 w Piwnicy Artystycznej Katakumby. Wie ktoś może o koncercie Lady Pank czy Wilków może też Kultu i T.LOVE. A poza tym ja bardzo lubie Ani Mru Mru......... Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: Ani Mru Mru 06.01.05, 18:15 Tez bym z checia zobaczyl Kult albo i nawet T.Love... Jesli chodzi o Kult, to polecam wysylke mejla na adres menedzera: wieteska@kult.art.pl - ja co jakis czas wysylam, ale jak bedzie duzo postow z Radomia, to moze sie w koncu wybiora? Nie byli wszak w naszym miescie juz z 5 lat (w Kielcach w tym czasie juz 3 razy, z czego ostatni raz jesienia) Odpowiedz Link Zgłoś