Dodaj do ulubionych

Wyburzyć Puchatka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 16:43
Akcje wyburzania Puchatka czas zacząc
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Wyburzyć Puchatka IP: *.realestate.net.pl 08.09.06, 16:45
      Puchatek został już sprzedany i niedługo zacznie się jego remont!
      • Gość: Dematerializator Re: Wyburzyć Puchatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 16:46
        Remont za duzo nie pomorze trza wyburzyc!!
        • Gość: gal Re: Wyburzyć Puchatka IP: *.gprspla.plusgsm.pl 08.09.06, 16:55
          Zgadzam się Puchatek to kompletny niewypał sowieckiej władzy paszoł ze Starego Miasta!!! WYBURZYĆ !!!
          • Gość: Dematerializator Re: Wyburzyć Puchatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 16:57
            Może po wyburzeniu i madrym zagospodarowniu terenu Stare Misto odzyska swoj
            koloryt
            • Gość: gal Re: Wyburzyć Puchatka IP: *.gprspla.plusgsm.pl 08.09.06, 17:07
              Jestem pewien iż Stare Miasto zyskałoby bardzo wiele i wkońcu wygldałoby tak jak powinno. Stary Rynek to miejsce w ktore powinno się zainwestować przecież to rdzeń naszego miasta do którego mimo wszystko mam wielki sentyment.
              • Gość: adek Re: Wyburzyć Puchatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 17:11
                zeby stare miaso odzyskalo swoj "kolor"jak piszesz nie wystarczy pozbyc sie
                puchatka, trzeba sie pozbyc okolicznych meliniaży,lumpów,rumonów,cyganów i tych
                wszystkich elementów które tam mieszkają!
                • Gość: Ula Re: Wyburzyć Puchatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 17:12
                  z tego co piszesz to trzeba pozbyc sie wszystkich :-)
                  • Gość: meny Re: Wyburzyć Puchatka IP: *.gprspla.plusgsm.pl 08.09.06, 17:17
                    Co? teraz jest tam wzglednie spokojnie kiedyś nie przeszedłbyś wokół puchatka bez wpie.. :-) teraz cisza, spokój część meneli wymiera a inni kibluja nad sekwana.
                • Gość: Dematerializator Re: Wyburzyć Puchatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 17:14
                  Ale od czegoś trzeba zaczac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka