Gość: ALEXX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 13:34 W RADIU ESKA RADOM POJAWILA SIE REKLAMA ZE MA BYC OTWARTY CLUB ROYAL NA ZEROMKIGO W SRODE 25 MAJA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: faul Re: OTWARCIE ROYAL-U IP: *.udn.pl 21.05.05, 13:37 To jest samowola budowlana do rozbiórki. Zobaczymy czy sobie władze z taką drobną sprawą poradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: OTWARCIE ROYAL-U IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 23:20 ale krypciocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraft OTWARCIE ROYAL-U - TOTALNE BEZPRAWIE!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.05.05, 09:50 Qrwa jeżeli pozwolą na otwarcie tego przybytku czerwonej latarni to dla mnie straci szacunek polskie prawo. Po co wydawane są decyzje, po co prawomocne wyroki sądowe skoro wszystko u nas mozna zalegalizować!!! Kto weźmie odpowiedzialność za ewentualne zawalenie się obiektu? Kto personalnie!? Ten, który wziął łapówę?! To nie jest li tylko skandal. To jest conajmniej bulwersujące!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: tylko w radomi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 10:38 tylko w radomiu mozna sie spotkac z takimi opiniami typu :istna samowolka. jak to miasto ma sie rozwikac to ja nie wiem. jak nie ma klubow to zle jak otwieraja to tez zle. ludzie zastanowcie sie co wy gadacie. podam kilka przykladow: krakow , warszawa, lodz(gdzie jest wieksza nedza niz w radomiu) sa nocna kluby w kamienicach. ludzie tam mieszkaja i nie narzekaja. takie poglady tylko w radomiu....bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraft Nie tylko w Radomiu !!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.05.05, 10:43 Ile razy mozna ci tłumaczyć: OTWIERAC WSZYSTKO ALE ZGODNIE Z PRAWEM!!! Przecież to samo prawo obowiązuje i w warszawie a tam jakoś nie widzę żeby utrudniało to w otwarciu np nowych lokali?! Nie może być przyzwolenia dla bezprawia tylko dlatego ze tego brakuje! To tak jakbyś dał rozgrzeszenie bandycie, który okradł bank zabijajać po drodze kilka osób tylko dlatego, że ze swojego łupu przekazał marną część na dom dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: treptow Re: tylko w radomi IP: *.udn.pl 22.05.05, 10:45 W Krakowie siedzą w głębokich piwnicach to ich nie słychać. Katakumby nikomu nie przeszkadzają chociaż nagła ewakuacja z takiego miejsca byłaby trudna. Odpowiedz Link Zgłoś