Gość: Michał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 18:14 przyjechalem z Włoch mam zaproszenie na wesele niemam z kim isc. Mam 25l idealny do tanca, i rózanca. co robic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bywalec Re: potrzebuje dziewczyny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 19:26 Nie bądź frajer, idź sam. Jak pójdziesz z dziewczyną, to musisz się nią zajmować, towarzyszyć, dbać aby sama nie została przy stole. A tak wszystkie dziewczyny na weselu są twoje i nie masz kłopotu na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawska Re: Michał IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 19:30 Czy ty czasami nie wybierasz się na wesele do Pawła W? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiśnia Re: potrzebuje dziewczyny na wesele IP: *.infoplus.com.pl 30.09.05, 21:23 Wez mnie, wprawdzie mam 2 razy tyle co Ty ale...zapewniam jestem do tańca i do różańca:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korniszon Re: potrzebuje dziewczyny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:51 stoją tirówki jak trza pod Białobrzegami i za Radomiem / Kosowa ,lufy jak trzeba .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: potrzebuje dziewczyny na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.10.05, 13:37 nooo,korniszon gada do rzeczy, lufy jak sie patrzy,mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: potrzebuje dziewczyny na wesele IP: *.server.ntli.net 01.10.05, 18:40 a gdzie i kiedy to wesele? :-))) bo ja sie bardzo lubie bawic w dobrym towarzystwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anti Re: lilabaj IP: *.152.udn.pl 01.10.05, 18:58 szmata tańczy z kubłem. masz więc szansę. kolo jest idealny dla ciebie. wrócił z włoch, zero znajomych jak widać. jest wiec tak głupi, polurany i lubiany jak ty. lilabaj cała podłoga wasza (do mycia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j re:Anti IP: *.server.ntli.net 01.10.05, 19:37 no teraz to juz nie mam watpliwosci: masz bardzo ubogie wnetrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabalil Re: dziewczyna do wzięcia .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 21:00 i tu wlazłaś kanalio forum -jesteś jak stary drapak do zamiatania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: dziewczyna do wzięcia .. IP: *.server.ntli.net 01.10.05, 21:02 hm, moze w takim razie jakies elektrowstrzasy by ci pomogly gluptasie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: dziewczyna do wzięcia .. IP: *.server.ntli.net 01.10.05, 21:06 hm, tylko jaka dawka elektryki bylaby dla ciebie wystarczajaca i leczaca, skoro juz jestes niezle kopniety/a...? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: dziewczyna do wzięcia .. IP: *.server.ntli.net 01.10.05, 21:09 "(...) jestes jak stary drapak do zamiatania" - wyjatkowy z ciebie smiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: dziewczyna do wzięcia .. IP: *.server.ntli.net 01.10.05, 21:13 smiec, znaczy sie, zes niespotykany jabalil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabalil Re: dziewczyna do wzięcia -tylko"lilabaj "!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 11:45 na ciebie "lilabaj"'nie ma już określenia w słowniku języków nawet obcych nie mówiąc już o polskim .. Odpowiedz Link Zgłoś