Dodaj do ulubionych

potrzebuje dziewczyny na wesele

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 18:14
przyjechalem z Włoch mam zaproszenie na wesele niemam z kim isc. Mam 25l
idealny do tanca, i rózanca. co robic?
Obserwuj wątek
    • Gość: bywalec Re: potrzebuje dziewczyny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 19:26
      Nie bądź frajer, idź sam. Jak pójdziesz z dziewczyną, to musisz się nią
      zajmować, towarzyszyć, dbać aby sama nie została przy stole. A tak wszystkie
      dziewczyny na weselu są twoje i nie masz kłopotu na głowie.
    • Gość: Ciekawska Re: Michał IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 19:30
      Czy ty czasami nie wybierasz się na wesele do Pawła W?
    • Gość: wiśnia Re: potrzebuje dziewczyny na wesele IP: *.infoplus.com.pl 30.09.05, 21:23
      Wez mnie, wprawdzie mam 2 razy tyle co Ty ale...zapewniam jestem do tańca i do
      różańca:)))
      • Gość: korniszon Re: potrzebuje dziewczyny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:51
        stoją tirówki jak trza pod Białobrzegami i za Radomiem / Kosowa ,lufy jak
        trzeba ....
        • Gość: kkk Re: potrzebuje dziewczyny na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.10.05, 13:37
          nooo,korniszon gada do rzeczy, lufy jak sie patrzy,mniam
    • Gość: l i l a b a j Re: potrzebuje dziewczyny na wesele IP: *.server.ntli.net 01.10.05, 18:40
      a gdzie i kiedy to wesele? :-)))
      bo ja sie bardzo lubie bawic w dobrym towarzystwie
      • Gość: Anti Re: lilabaj IP: *.152.udn.pl 01.10.05, 18:58
        szmata tańczy z kubłem. masz więc szansę. kolo jest idealny dla ciebie. wrócił
        z włoch, zero znajomych jak widać. jest wiec tak głupi, polurany i lubiany jak
        ty.
        lilabaj cała podłoga wasza
        (do mycia)
        • Gość: l i l a b a j re:Anti IP: *.server.ntli.net 01.10.05, 19:37
          no teraz to juz nie mam watpliwosci: masz bardzo ubogie wnetrze...
          • Gość: jabalil Re: dziewczyna do wzięcia .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 21:00
            i tu wlazłaś kanalio forum -jesteś jak stary drapak do zamiatania
            • Gość: l i l a b a j Re: dziewczyna do wzięcia .. IP: *.server.ntli.net 01.10.05, 21:02
              hm, moze w takim razie jakies elektrowstrzasy by ci pomogly gluptasie...
            • Gość: l i l a b a j Re: dziewczyna do wzięcia .. IP: *.server.ntli.net 01.10.05, 21:06
              hm, tylko jaka dawka elektryki bylaby dla ciebie wystarczajaca i leczaca, skoro
              juz jestes niezle kopniety/a...?

:-))
            • Gość: l i l a b a j Re: dziewczyna do wzięcia .. IP: *.server.ntli.net 01.10.05, 21:09
              "(...) jestes jak stary drapak do zamiatania"
              - wyjatkowy z ciebie smiec...
            • Gość: l i l a b a j Re: dziewczyna do wzięcia .. IP: *.server.ntli.net 01.10.05, 21:13
              smiec, znaczy sie, zes niespotykany jabalil...
              • Gość: jabalil Re: dziewczyna do wzięcia -tylko"lilabaj "!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 11:45
                na ciebie "lilabaj"'nie ma już określenia w słowniku języków nawet obcych nie
                mówiąc już o polskim ..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka