Gość: Ziutka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:35 IV LO to Chałubinski a Czachowski to III LO O którym jest artykuł?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Czas studniówek - czas wydatków IP: *.ats.pl / *.ats.pl 27.11.05, 22:44 Dyr.Sawicka jest w Czachowskim, ale durne te dziennikarze z wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZKA Re: Czas studniówek - czas wydatków IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 28.11.05, 01:04 Co za niedoinformowana ta baba, która napisała ten tekst. Czachowskito III LO.!! Ignorantem kompletnym jest ten kto pisze inaczej i to w dodatku dziennikarka, ach co za poziom, a ja miałam Was za taką porządną gazetę. i nie tłumaczcie mi, że się kobita pośliznęła o jedną kreskę, bo to bzdurne wręcz tłumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RamzesMan Re: Czas studniówek - czas wydatków IP: *.radom.pilicka.pl 28.11.05, 09:51 nie jestem taki stary ,gdyz studniowke mialem 4lata temu..ale nie slyszalem by ktorakolwiek wydawala okolo 1000 pln ..wiedze ze u nas sie robi Francja Elegencja albo conajmniej Wlochy..pragne tylko powiedziec ze chyba ludziom sie w glowkach poprzewracalo..a Radom mial byc taki biedny..a sukienki na studniowke po 500pln..spoko spadam i pozdrawiam wszystkich maturzystow...JAPISZONOW TEZ..powodzenia na maturce.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Czas studniówek - czas wydatków IP: 5.2.* / 211.249.118.* 28.11.05, 10:37 Coś dziwnego dzieje sie ze studniówkami. Zamiast wszyscy cieszyć sie i bawić przy muzyce z płyt, w normalnych ubraniach. To my wydajemy dużo pieniedzy na bal dla bogatych uczniów, zapomninając o tych których nie stać na wydanie całej miesiecznej pensji rodzica na jedna noc.Z artykułu wynika, że studniówka kosztuje drożej niż wesele /od pary/. Kpina. Może wreszcie Wydział Edukacji zająłby sie tym problemem, czy przy kanapkach i sokach nie można też bawić się? czy musimy wydawac tyle pieniedzy na studniówki? A tak wogole ciekawa jestem ile osóbnie idzie na studniówka z powodu braku pieniedzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Czas studniówek - czas wydatków IP: 193.136.66.* 29.11.05, 13:08 wiesz, mysle, ze studniowke ma sie tylko raz w zyciu i jest ona w momencie, kiedy wiele sie konczy, a jeszcze wiecej moze sie zaczac. ponadto dla wielu osob to moze byc jedyny bal w zyciu i moze warto zeby nie byl to bal przy kanapkach i sokach, bo przy takim zestawie to mozna sobie parapetowke w akademiku zrobic o ktorej nikt pozniej nie bedzie pamietal. studniowka ma w sobie cos magicznego i niech tak zostanie, nawet jesli duzo to kosztuje. ale jakie potem wspomnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Puknij sie w czolko dziecko, najlepiej mlotkiem. IP: 82.139.44.* 29.11.05, 22:00 ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: Czas studniówek - czas wydatków IP: 82.139.40.* 10.12.05, 14:54 popieram..studniówka w państwowej szkole to nie bal dla elit a dziewczyny poprzebierane za damy dworu w przepastnych spódnicach na kole wyglądają zabawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Czas studniówek - czas wydatków IP: *.server.ntli.net 28.11.05, 19:20 achhh, pobawilabym sie chetnie... swoja wspominam srednio... :-)), zaprosi mnie ktorys maturzysta na swoja? !warunek!-!musi! lubic sie bawic w towarzystwie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Czas studniówek - czas wydatków IP: *.server.ntli.net 28.11.05, 19:24 normalnym towarzystwie Odpowiedz Link Zgłoś
julianna80 Re: Czas studniówek - czas wydatków 28.11.05, 21:05 te panny, ktore tak przezywaj studniowke,a w zasadzie swoje przyzsle kreacje, to lepiej pouczylyby sie troche do matury!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex No to teraz pajace w Kochanowskim maja cyrk ;-)) IP: 82.139.44.* 29.11.05, 21:58 Rodzice i uczniowie z tej durnej budy staja na uszach, by sie pokazac nauczycielom i innym rodzicom jak najlepiej. A to torebka z Hiszpanii, a to zegarek Rolex, a to kwiatki dla profesorki i flaszka dla profesorka. Oj, sie dzieje, dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: No to teraz pajace w Kochanowskim maja cyrk ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 16:06 ktos tam wyzej pisal ze niemozliwe jest wydatek tysiac zl na studniowke... moi drodzy moja studniowka kosztuje moich rodzicow blisko 2000zl i nie sadze zebym sie jakos wyrozniala suma wydawana. sukienka blisko 700zl (coz tu sie oszukiwac- takie sa ceny tym bardziej jak sie szyje sukienke ktorej nie bedzie mialo poza mna 50dziewczyn), buty 300zl, to juz 1000 oplata za studnioowke 450zl, dochodza dodatki takie jak bizuteria solarium fryzjer makijaz paznokcie- 2000 murowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: No to teraz pajace w Kochanowskim maja cyrk ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 16:06 ps i do matury te panny co dbaja o swoje studniowkowe kreacje sie pilnie przygotowuja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malza Re: No to teraz pajace w Kochanowskim maja cyrk ; IP: *.faktyimity.pl / *.crowley.pl 04.12.05, 18:11 Dziwne, bardz dziwne, bardzo bardzo dziwne. Ja sama miałam maturę w 1992 i na dzisiejsze złotówki kosztowała ona góra 300 złotych (wstęp plus ciuchy), minęło tylko 13 lat i 2 tysiące kosztuje studniówka, no jestem zaskoczona, dziwna jakaś inflacja, może mi to wytłumaczycie bo ja jakoś niedzisiejsza jestem- studniówka była w szkole, jedzonko domowe, zero alkoholu (nie było nawet szampana) a zabawe była doskonała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: No to teraz pajace w Kochanowskim maja cyrk ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 14:28 450sama oplata za studniowke- trzeba oplacic menu(i to przeciez placimy za nas (siebie i osobe towarzyszaca) plus za nauczycieli w sumie, alkohol(chociaz jest go tylko symbolicznie) ciasta, dj, kamerzysta, fotograf, zaproszenia, sukienki?? chyba kiedys byly tansze... 300zl to same buty i nie powiem zebym kupila jakies bardzo drogie- w sredniej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
black_owca Re: No to teraz pajace w Kochanowskim maja cyrk ; 11.12.05, 02:42 nie przesadzaj z cenami.Ładne buty mozna kupić za 150 -180 zł, suknię również.A w tych gorsetach tafty w kolorze brązu z dodatkami turkusu i tak bedziecie wszystkie jednakowo wyglądać i tymi idiotycznymi kokami w stylu Bronki z "Daleko od szosy".Do tego obrzydliwe tipsy, solarium..... i za dużo biżuteri.wszystkie panny jednakowe, chociaz każdej bedzie się wydawało, że wygląda wyjątkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: No to teraz pajace w Kochanowskim maja cyrk ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 12:41 nie przesadzam. owszem mozna ladne buty kupic za 150-180zl ale... moje buty musialy byc w kolorze brazowo-bordowym bo tak pasuje do sukienki, teraz jest pelno butow ale wszystkie zamszowe dodatkowo maja spierdzielone obcasy ze musoalabym zdjac je po godzinie bo dluzej bym nie wytrzymala, sukienka?? moja wyglada calkiem inaczej niz ta opisana przez ciebie, nie ma w niej turkusu i tylko baza jest brazowa bo postawilam na sukienke koronkowa, malo tego nie mam oklepanego gorsetu i spodnicy. kok?? ja bede miala proste rozpuszczone wloski z przedzialkiem na boku. tipsy?? nie sa obrzydliwe ale nie zakladam ich, nosilam pol roku i jak zdjelam to mi sie odechcialo wszystkiego, paznokcie wygladaja tragicznie wiec kosmetyczka pomaluje mi moje ktore z trudem odbudowuje dosc droga odzywka i tabletkami, bizuteria?? sukienke mam dosc odwazna wiec wszystko poza tym bedzie skromne. aha i jeszcze jedno- bede wygladala wyjatkowo;) Odpowiedz Link Zgłoś
black_owca Re: No to teraz pajace w Kochanowskim maja cyrk ; 11.12.05, 17:51 Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulowac dobrego smaku...kiedy masz studniówkę?, bo mój syn nie ma z kim iśc na swoja, jest bardzo wybredny:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: No to teraz pajace w Kochanowskim maja cyrk ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 20:01 7stycznia mam;)i ide z moim ukochanym;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Czas studniówek - czas wydatków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 20:22 Świrują sobie ludziska, świrują. Odpowiedz Link Zgłoś