Dodaj do ulubionych

III Radomska Debata Matematyczna

IP: *.algo.radom.pl / 83.17.183.* 26.03.06, 01:25
Które podstawówki wzięły w tym udział? Konkretnie! Po imieniu! Szczególnie
matematyczki, żeby było od kogo egzekwować zdobyte tam doświadczeia w pracy z
dziećmi zdolnymi, bo póki co to płakać się chce nad tym, jak one z nimi
pracują, a raczej jak ich olewają!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Szymon Re: III Radomska Debata Matematyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 20:25
      Jeżeli moge się wypowiedzieć to byłem na tej debacie i jestem z niej bardzo
      zadowolony. Nie zgadzam się natomiast z wypowiedzią @klosza@, ponieważ
      przynajmniej w mojej szkole nauczycielki matematyki nie "olewają" jak to
      powiedział mój przedmówca uczniów tych zdolnych i mniej zdolnych.
      • Gość: Mateusz Re: III Radomska Debata Matematyczna IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.03.06, 20:32
        zgadzam siez szymonem bo ja tez bylem na debacie i jestemz niej zadowolony
    • Gość: ustka Re: III Radomska Debata Matematyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 20:55
      matematyka da sie lubic ale trzeba gimnastykowac szre komorki.Czekam na IV
      debate matematyczna.podziekowania dla organizatorow
    • Gość: Aga Re: III Radomska Debata Matematyczna IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.03.06, 13:38
      Debata matematyczna była super. Też na niej byłam i żałuje, że nie moge w wziąć
      w niej udziału w nastepnym roku!
      • Gość: lol Re: III Radomska Debata Matematyczna IP: *.internet.radom.pl 29.03.06, 21:17
        Właśnie! Organizatorki przeszly same siebie =) Debata była świetna! Aby było
        więcej takich imprez i nie tylko z dziedziny matematyki!
    • Gość: fala Re: III Radomska Debata Matematyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 11:34
      W gimnazjum nr 13 warto byc uczniem .Majac dobrych nauczycieli mozna sie lepiej
      rozwijac jako nastolatek.Nauki nalezy pobierac u dobrych mistrzow w kazdej
      dyscyplinie
    • miki15_15 Re: III Radomska Debata Matematyczna 30.03.06, 13:44
      PSP 2!!!!!!!!
      • Gość: Uczeń Re: III Radomska Debata Matematyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:00
        W gimnazium nr 13 jest kadra matematyczna że tylko pozazdrośćić, ale cóż
        wPostanowioneszyscy tam nie mogą uczęszczać ja zmieniam adres zamelidowania tam
        jest super.Postanowione......
    • Gość: wojtek Re: III Radomska Debata Matematyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 21:15
      Matematyka bedzie obowiazkowa na maturze.ranga tego przedmiotu jest w globalnym
      spoleczenstwie nie do podwazenia.Kazdy mlody czlowiek powinien inwestowac w
      nauki scisle
    • Gość: ula Re: III Radomska Debata Matematyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 22:28
      Matematyka jest trudna ale do opanowania gdy ma sie dobrych nauczycieli.W
      gimnazjum przy 25 czerwca proponuja na zywych przykladach jak zaciekawic a nie
      straszyc matematyka.gratuluje otwartych pomyslow.
      • Gość: mate_matusia Re: III Radomska Debata Matematyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 22:31
        >proponuja na zywych przykladach jak zaciekawic

ooooo, a jak bardzo żywe te przykłady som??????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka