isoxazolidine 28.03.06, 19:20 dokładnie. wszczynanie cyrków nie słuzy niczemu. może tylko tym, którzy siejąc tanie, populistyczne kłamstwa chcą ubic kapitał na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyborca kto kłamał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 19:39 Kto w końcu jest kłamcą - Woźniak czy Gołębiowski i Nita??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorez Re: komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 08:03 a mało tego Isox - źle to wróży na przyszłość. Z doświadczenia wiem, ze gdzie pieniaczy sieją - a taki obraz wyłania nam się z posiedzenia rady miejskiej (za co oni biorą pieniądze??) tam potencjalny inwestor nie ma nic do szukania. Pozostaja nam zatem inwestycje centralne sterowane z poza Radomia, a to w tym momencie oznacza jeszcze głębsza zapaść miasta. W tym miejscu (niezależnie od wyniku przetargu - jeżeli oczywiscie sie utrzyma, a nie zostanie unieważniony) pozostaje nam tylko jeszcze raz serdecznie podziękowac za ogolny cyrk i wyznaczenie nowych "przejrzystych" standardów które z powodzeniem można promować na reszte kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
heniek_z_lasu Re: komentarz 29.03.06, 12:07 A niech unieważnią. Rok poślizgu, a przynajmniej lepsi samorządowcy (mam nadzieję) będą mieli wpływ na to co tam powstanie. Oby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bax Re: komentarz IP: 82.139.43.* 29.03.06, 12:14 U nas chyba już istnieje tradycja nieważniania przetargów.Rzadzą nami niekompetentni ludzie,którzy tak naprawdę nie znają się na niczym,a podjęcie sensownej decyzji bez kłótni to dla nich wspięcie się na wyżyny. Mam nadzieję, że nie zobaczymy już ich w następnej radzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papa Re: komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 13:30 Powinni unieważnić ten przetarg, bo ta władza w mieście nie ma moralnego prawa podejmować tak ważnych przyszłościowych decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frykas Nasza codzienność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 18:43 Odkąd pamiętam zawsze w naszym zacnym grodzie ponował ogólny egoizm i snobizm. Jest to niejako wina tego, że mamy w sobie syndrom nizszości. mianowicie uzależnienie od Kielc do 1976r. i od Warszawy od ostatniej reformy administracyjnej. Prawie zawsze byliśmy kierowani, wsyscy światli mieszkańcy opuszczają lub opuścili to miasto. Nie ma żadnych inwestycji, które pomogą rozświetlić Radom wobec innych miast w Polsce. Zostali w Radomiu tylko: drobni businesmani, złodzieje (wszystkiego), bumelanci, narkomani, drobni przedsiębiorcy, kamienicznicy, handlarze, taksówkarze, "wieczni" studenci, pracownice hipermarketów no i oczywiście radni ze świtą z magistratu. Przepraszam tych, których pominąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElaM Re: Nasza codzienność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 09:11 Czy zawsze będą w Radzie ludzie myślący tylko i wyłącznie o własnych interesach, karierach pseudopolitycznych czy z prezydenckimi ambicjami, bijący pianę tylko dla piany, popisujący się przed kamerami żeby tylko zyskać popularność, PRZEKLINAJĄCY I OBRAŻAJĄCY INNYCH NA SESJACH!!! Oni nigdy nie będą poważnie traktowani przez władze centralne. WYBIERZMY WRESZCIE UCZCIWY I KOMPETENTNY SAMORZĄD, PREZYDENTA, który będzie poważnie traktowany przez władze centralne i który będzie lobował w Warszawie (wejdzie oknem do gabinetu ministra, jeśli go drzwiami wyrzucą) a nie Sońtę, Langowskiego czy im podobnych. Bo jeśli prezydentem zostanie któryś z nich to ja po prostu tego nie wytrzymam spakuje walizki i więcej tu nie wracam. Odpowiedz Link Zgłoś