Dodaj do ulubionych

Doodle 4 Google

27.04.11, 13:56
Hej kociaki ;**

Chodzi mi o konkurs "Doodle 4 Google" (Jak ktoś nie wie: Tekst linka), a mianowicie, czy wy, bądź wasza szkoła bierzecie w nim udział.?

Pytam, bo właśnie dziś się dowiedziałam, że mam wziąć w nim udział, bo się moja szkoła angażuje, i ciekawi mnie, czy u was też tak jest, czy może tylko moi nauczyciele mają takie pomysły. smirk

Jeśli wątek był, lub z jakiegoś powodu się wam nie podoba, to czerwony kosz, lub jeszcze lepiej biały "iks" na czerwonym tle w prawym górnym rogu ekranu.suspicious

R.I.P
xoxo
smile_peace_ brawo
Obserwuj wątek
    • smile_peace_ ?? sb write smt! 27.04.11, 19:54
      • roxy11 Re: ?? sb write smt! 28.04.11, 17:58
        babka od plastyki nam o tym mówiła, ale że jesteśmy w gimnazjum, w konkursie mogłaby wziąć udział tylko jedna dziewczyna, która jest rok młodsza.

• wunia -.- 29.04.11, 16:13
      nie nie biorę...

a swoją drogą po co piszesz ' R.I.P' ? jakbyś nie wiedziała, to ten skrót pojawia się na grobach shock sciana
    • smile_peace_ @wunia 29.04.11, 16:55
      Piszę tak, ponieważ chcę tak pisać (bardzo gramatycznie złożone zdanie ;p).

Wiem, że on pojawia się na grobach, nie jestem idiotką, ale jakby to tłumaczyć, to oznacza
      "Rest In Peace" czyli "odpoczywajcie w pokoju", więc kto powiedział, że miałam na myśli pogrzeb, czy śmierć? Dla twojej wiadomości miałam na myśli, żebyście sobie odpoczęli w sPOKOJU w swoim Pokoju, więc... kisskiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka