Dodaj do ulubionych

Do bugu_bugu

26.04.06, 17:34
Zarejestrowalem dla Ciebie twoj nick: bugu_bugu. Nie chce, by powtarzaly sie historie jak z KR!. Jezeli jestes nim zainteresowany, zglos sie na mojego maila: domel_radom@yahoo.pl. Tak podam Ci kod...

Pozdrawiam Cie bugu_bugu serdecznie! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: bugu bugu Re: Do bugu_bugu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:29
      :) dzięki, ale chyba nie skorzystam. Mam już zarejstrowany inny, powszechnie
      lubiany nick, ale ostatnio z niego nie korzystam, nie chce mi się logować, a tak
      jest szybciej.
      • domel_radom Re: Do bugu_bugu 28.04.06, 17:54
        ale zawsze jest mozliwosc podszywania sie pod Ciebie, co wtedy? glupia jest sytuacja z KR!... niezmila przynajmniej

Pozdrowienia dla Ciebie! :)
        • Gość: bugu bugu Re: Do bugu_bugu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:49
          z ciekawości pytam, dlaczego tym się zainteresowałeś?
          • domel_radom Re: Do bugu_bugu 28.04.06, 22:59
            Bo zdenerwowala mnie sytuacja z KR!. Oczywiscie nie mma zamiaru rezerwoac nickow wszystkim, ale widze, ze Ty czesto sie udzielasz, wiec lepiej by bylo gdybys mial staly nick...

Pozdrowienia dla Ciebie!
            • Gość: slash Re: Do bugu_bugu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 23:54
              KR! to trol tego forum dlatego wiec wiekszosc jedzie po nim jak cytujac slowa
              ministra Krwawego Ludwika po "burej suce"
            • Gość: bugu bugu Re: Do bugu_bugu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 07:13
              dzięki. nie zamierzam upodabniać się do KR :)
              • Gość: oki Re: Do bugu_bugu IP: *.futuro.kielce.msk.pl 29.04.06, 08:39
                BRAWO bugu bugu ;)))))
                • Gość: bugu bugu Re: Do bugu_bugu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 08:42
                  oooo temat rozszerza się na kraj :) fajnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka