Dodaj do ulubionych

Przyjecie - Pod Różami

IP: *.internet.radom.pl 16.10.06, 16:44
Bardzo byłabym wdzieczna za opinie odnosnie sali w Jedlni "Pod Różami"- czy
ktos z was był tam na przyjeiu weselnym? a moze organizował własne?bede
wdzieczna za Wasze opinie na temat tego miejsca - Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Anulka Re: Przyjecie - Pod Różami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 09:27
      Byłam tam na weselu w zeszłym roku i bardzo mi się podobało. Wesele było na
      150osób.Jedzenie dobre, organizacja też. A obsługa jaka miła - kelnerzy.
      • Gość: majaa:) Re: Przyjecie - Pod Różami IP: *.internet.radom.pl 17.10.06, 09:47
        Dziękuje za opinie,włąsnie zastanawiamy sie nad urządzeniem tam swojego
        wesela:) ma byc jakies 120 - 130 osób i kelnerzy - mężczyźni mi sie marzą bo
        oni nigdy po 24 nie zmieniaja butów na kapcie jak to bywa w przypadku kobiet,
        których meczy chodzenie na obcasach :)heh Męzczyżni zreszta mam wrazenie sa
        bardziej elegantcy nie sądzisz?
        • Gość: Renia Re: Przyjecie - Pod Różami IP: *.pr.radom.net 17.10.06, 23:10
          SUPER SALA ZRESZTĄ ZNAM OSOBIŚCIE BASIĘ I RYSIA-SZEFOW SALI-NIE MA NIC LEPSZEGO-
          A MACIE ZESPÓŁ -NIERAZ TAM GRAMY-JESTEŚMY PO PROSTU FAJNI
          :-))))))))
          • monicamm Re: Przyjecie - Pod Różami 18.10.06, 12:32
            Mogę pokazać Ci na DVD jak wygląda impreza weselna w lokalu "Pod Różami".
            Uważam,że to całkiem fajna sala na tego typu imprezę.
          • Gość: majaa:) Re: Przyjecie - Pod Różami IP: *.internet.radom.pl 18.10.06, 18:35
            Hej:)budujace sa te Wasze opinie i bardzo mnie ciesza:)zespołu jeszcze nie mamy
            namiarów na jakies konkretne tez nie wiec bede wdzieczna za wszelkie kontakty:)
            aaa i jesli te płytki aktualne z imprez z sali Pod Rózami to chetnie zobacze:)
            • monicamm Re: Przyjecie - Pod Różami 18.10.06, 19:09
              Oczywiście,że aktualne.
              Podaj mi na maila namiary do siebie
              monicamm@gazeta.pl
            • Gość: Do uslug Re: Przyjecie - Pod Różami IP: *.pr.radom.net 29.10.06, 01:11
              Pracownik -kelner Pod Różami -zespól polecam,ktory grał u nas na imprezie dla
              Kolejarzy-mam numer -podaję z Wizytówki-bardzo dobrze zna ich szefowa i szef-
              więc POLECAM
              602-338-258
              602-104-498
              Proszę pytać o grające malżeństwo-SUPER
    • stratoos Re: Przyjecie - Pod Różami 18.10.06, 21:13
      Hej, w maju byłem tam na weselu u kolegi. Było super. Miesiąc temu miałem tam
      swoje wesele. Wszystko wyszło super. Zero problemu z organizacja, bardzo dobre
      jedzenie, świetni właściciele, ze wszystkim się można dogadać. Naprawdę świetne
      miejsce. Naprawdę trudno jest się do czegoś przyczepić. Oby takich miejsc było
      więcej. Polecam.
      • Gość: nm Re: Przyjecie - Pod Różami IP: 213.17.170.* 20.10.06, 07:29
        CO wy opowiadacie, znam dokładnie to miejsce, pod nim jest sklep i jedzenie jak
        nie zejdzie ze sklepu czyli stare jest dokładnie myte w ludwiku i dostraczane
        na przyjecia, a własciciele buraki jkaich mało, wiem dokladnie bo mam znajomych
        co tam pracuja i wiem jakie przekrety odchodzą. jak juz to polecam pod lipami w
        rajcu.
        • Gość: hmmm Re: Przyjecie - Pod Różami IP: *.internet.radom.pl 29.10.06, 18:44
          Ten ostatni wpis wygląda mi na konkurencję ;) Ja po kilku imprezach w tym
          lokalu mogę go polecić śmiało. Sprawna obsługa, dobre jedzenie, wszystko OK.
          No , może obraz ten psuła nieco przepustowość toalet, co jest rzeczą ważną
          przecież. Ale nie było tak źle.Nie słyszałem złych opinii o tym lokalu,
          może "nm" pomylił go z jakimś hipermarketem? "Pod lipami" w Rajcu też nie jest
          źle, ale moim zdaniem bez porównania na korzyść "Pod różami".
    • Gość: monikaz Re: Przyjecie - Pod Różami IP: *.pilicka.com.pl 30.10.06, 15:46
      Hej, tu jest stronka tego lokalu www.pod-rozami.com.pl/
      Byłam tam na weselu 2 razy, bardzo mi się ta podoba, obsługa bomba - przystojni
      kelnerzy, wystrój sali - bomba, barek z drinkami, fajne miejsce na wiejski
      stół, sala taneczna piękna, wszystko OK. Polecam.

Hotel Pod Różami
      26-630 Jedlnia Letnisko
      ul. Radomska 49
      tel. (048) 32 22 141
      fax (048) 32 22 272
      tel. kom. 0 501 044 752, 0 501 044 750
      www.pod-rozami.com.pl
      e-mail: hotel@pod-rozami.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka