Dodaj do ulubionych

internet z pilickiej

IP: *.tkdami.net 20.10.06, 17:03
WITAM
Mam pytanie chce załozyc internet z Pilickiej co sadzicie o tej ofercie? jak
jest usterkowoscia i problemami na łączach??
dzieki za informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: niestety Re: internet z pilickiej IP: *.wroclaw.mm.pl 20.10.06, 18:42
      Mam telefon w pilickiej i chciałem u nich założyć internet, ale stwierdzili, że
      się "nie da" (totalna zlewka klienta, żadnych innych propozycji), tak więc
      trzeba będzie wrócić do telekomuny.
    • Gość: okokice_radomia Re: internet z pilickiej IP: *.radom.net 21.10.06, 11:16
      Witam
      Mieszkam pod Radomiem i nikt inny ( lacznie z tpsa ) nie byl w stanieponad 2
      lata temu podlaczyc mi internetu. Wzialem wiec interneo. Zalozyli mi ekspresowo
      nastepnego dnia 512 kilo. Cena niestety bardzo wysoka ( okolo 150 pln za samo
      lacze miesiecznie ). Umowa byla na dwa lata. Oprocz ceny nie moge jednak
      powiedziec zlego slowa. Przez pierwszy rok mialem jedna przerwe w dzialaniu
      trwajaca okolo 30 minut. Poza tym lacze bezawaryjne. W nastepnym roku awarie
      byly nieco czestsze ale nieuciazliwe. Jedna dluzsza ( jakies 3 godziny ) i
      kilka przerw kilkuminutowych. Nie mam tez zastzezen co do predkosci lacza. Jak
      na 512 kilo naprawde jest niezle. Na minus moge podac zablokowanie przez
      pilicka mozliwosci korzystania z serwerow DNS innych niz pilicka... ich dnsy
      nie zawsze dzialaja prawidlowo a inne sa zablokowane.
      Po uplywie dwoch lat postanowilem mimo wszystko zrezygnowac z ich uslug ze
      wzgledu na wysoka cene i pojawienie sie firm mogacych podlaczyc u mnie
      internet. Okazalo sie jednak ze w miedzy czasie obnizono ceny wiec podpisalem
      kolejna umowe na dwa lata tym razem pierwszy rok za 33 pln miesiecznie ( prawie
      pieciokrotna znizka ) a w kolejnym roku 66 pln co jest juz kwota dosc
      standardowa.
      Na razie nie zalujedecyzji o przedluzeniu umowy z pilicka.
      • Gość: clio Re: internet z pilickiej IP: *.tkdami.net 26.10.06, 22:01
        DZIKIE za odpowiedz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka