Gość: clio IP: *.tkdami.net 20.10.06, 17:03 WITAM Mam pytanie chce załozyc internet z Pilickiej co sadzicie o tej ofercie? jak jest usterkowoscia i problemami na łączach?? dzieki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niestety Re: internet z pilickiej IP: *.wroclaw.mm.pl 20.10.06, 18:42 Mam telefon w pilickiej i chciałem u nich założyć internet, ale stwierdzili, że się "nie da" (totalna zlewka klienta, żadnych innych propozycji), tak więc trzeba będzie wrócić do telekomuny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okokice_radomia Re: internet z pilickiej IP: *.radom.net 21.10.06, 11:16 Witam Mieszkam pod Radomiem i nikt inny ( lacznie z tpsa ) nie byl w stanieponad 2 lata temu podlaczyc mi internetu. Wzialem wiec interneo. Zalozyli mi ekspresowo nastepnego dnia 512 kilo. Cena niestety bardzo wysoka ( okolo 150 pln za samo lacze miesiecznie ). Umowa byla na dwa lata. Oprocz ceny nie moge jednak powiedziec zlego slowa. Przez pierwszy rok mialem jedna przerwe w dzialaniu trwajaca okolo 30 minut. Poza tym lacze bezawaryjne. W nastepnym roku awarie byly nieco czestsze ale nieuciazliwe. Jedna dluzsza ( jakies 3 godziny ) i kilka przerw kilkuminutowych. Nie mam tez zastzezen co do predkosci lacza. Jak na 512 kilo naprawde jest niezle. Na minus moge podac zablokowanie przez pilicka mozliwosci korzystania z serwerow DNS innych niz pilicka... ich dnsy nie zawsze dzialaja prawidlowo a inne sa zablokowane. Po uplywie dwoch lat postanowilem mimo wszystko zrezygnowac z ich uslug ze wzgledu na wysoka cene i pojawienie sie firm mogacych podlaczyc u mnie internet. Okazalo sie jednak ze w miedzy czasie obnizono ceny wiec podpisalem kolejna umowe na dwa lata tym razem pierwszy rok za 33 pln miesiecznie ( prawie pieciokrotna znizka ) a w kolejnym roku 66 pln co jest juz kwota dosc standardowa. Na razie nie zalujedecyzji o przedluzeniu umowy z pilicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clio Re: internet z pilickiej IP: *.tkdami.net 26.10.06, 22:01 DZIKIE za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś