janek_pradera 07.01.08, 20:12 jakiś sposób na bezsenność potrzebuję albo inaczej na to by położyć się i wyspać bez jakiś wybudzeń przebudzeń itp już zmęczony jestem pomocy:) ma ktoś jakąś rade na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romualdus1 Re: sposób na bezsenność 23.01.08, 08:51 pochodzić po dworze przed snem wypić szklankę mleka ciepłego (działa usypiająco) przewietrzyć pokój nie ruszać się w łóżku nie myśleć o sprawach z całego dnia wstać wcześniej następmnego dnia(budzik) i nie spać w dzień wcale Odpowiedz Link Zgłoś
janek_pradera Re: sposób na bezsenność 23.01.08, 21:34 :)no cóż wspaniałe rady:) nie do wszystkich da się zastosować ale wierze ze skutkują:) teraz zaczyna mi brakować dnia i przydałoby sie go wydłużyć albo zwolnić bieg czasu ale na to chyba nie ma recepty:) Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: sposób na bezsenność 28.01.08, 23:51 dzien sie wydluza.... i tak codziennie do 21 czerwca a na bezsennosc to idz w polu popracuj od switu do zmierzchu i na pewno sen bedziesz mial dobry w nocy... i bedziesz chcial zeby noc byla dluzsza Odpowiedz Link Zgłoś
janek_pradera Re: sposób na bezsenność 29.01.08, 16:14 widać żeś miastowy;) w polu teraz nie bardzo jest przy czym pracować:)sezon zacznie sie dopiero w marcu gumna zaczniem wywozić pod łowies i kartoszke:) na razie jedynie w lies i drwa rubać kob ne zmerznuty na resztu zymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: sposób na bezsenność 31.01.08, 17:04 no dobra, to do lasu na caly dzien, narab i dla mnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
romualdus1 Re: sposób na bezsenność 21.03.08, 13:58 a wiosną to już chyba bezsenność tak nie męczy? Odpowiedz Link Zgłoś