Dodaj do ulubionych

Kwiaciarnia???

IP: 88.156.131.* 01.12.06, 18:34
kochane ,gdzie robią odlotowe wiązanki ślubne,która kwiaciarnia
co polecacie
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Kwiaciarnia??? IP: 88.156.131.* 08.12.06, 19:44
      • Gość: klientkakwiaciarni "Pod Katedrą" IP: 85.112.196.* 27.12.06, 14:29
        jak w tytule. Tanio nie jest ale warto. Pani Jola ma głowę do układania
        bukietów - czasem nie warto sie upierać przy swoim - można dać pole do popisu
        bukieciarce.
        • Gość: Adka Re: "Pod Katedrą" IP: *.tkdami.net 27.12.06, 19:51
          Pani Jola odwala lipę.Mi wiązanka "zdechła" już przy wejściu do kościoła i
          poszczególne gałązki zaczęły poprostu wypadac z bukietu (byłam w ciężkim szoku)
          a starsza miała z innego rodzaju róż niż było umówione(zupełnie bez
          uprzedzenia) co wywołało ogromne zdziwienie i kompletnie nie pasowało
          kolorystycznie do kiecki.Dodatkowo miałam żywe róże we włosach które również
          zdechły w kościele co utrwalone zostało przez kamerę.Wiązanka wogóle różniła
          się od tej jaką zamówiliśmy no i te klapnięte kwiatki.Wyglądało to jak z
          poprzedniego wesela.Zgodze się p.Jola ma głowę do układania wiązanek ale jest
          niesolidna!!!!!!
    • lutea Re: Kwiaciarnia??? 27.12.06, 23:36
      ragnę zaznaczyc że pani Jola nie ma wplywu na warunki atmosferyczna, ktore bądż
      co bądż wplywają w ogromnym stopniu na kondycję kwiatów;)
      • Gość: Adka Re: Kwiaciarnia??? IP: *.tkdami.net 27.12.06, 23:59
        Słuchaj ja też biorę to pod uwagę i wiem co mówię.Akurat niestety tak się
        złożyło że w dniu mojego ślubu było niecałe 15 stopni ciepełka więc raczej
        marny wpływ na kondycję tych kwiatów miała pogoda,no co innego gdyby było ze 30.
        A poza tym świerze kwiaty powinny wytrzymac conajmniej z 2 dni a już na pewno
        od rana do godziny 17.00 czyli do ślubu,więc nikt mi nie powie że to były
        świerze kwiaty.Lipę odwaliła p.Jola i tyle.Zresztą skoro znajdujesz
        wytłumaczenie na mój każdy argument to wytłumacz mi dlaczego bez porozumienia
        ze mna zmieniła strukturę mojej wiązanki i kolorystykę wiązanki starszej nie
        mówiąc już o innym gatunku kwiatów jaki wsadziła zamiast zamówionych.Przecież
        istnieją telefony prawda? Wszystko można zmienic ale za porozumieniem!!!
        • Gość: ludź Re: Kwiaciarnia??? IP: 85.112.196.* 28.12.06, 10:15
          zgadzam się z Tobą, Adka. A ta nierzetelność p. Joli wynika niestety, z chęci
          osiągnięcia jak największego zysku: tzn. byle jak, byle jak najwięcej...
          Trzeba kobietę przypilnować i już. Ewentualnie nie płacic... wkurzy się ale
          może będzie miała nauczkę - zresztą podobno już się takie numery zdarzały...
          (jak wszędzie zresztą). No a Twój stres: no coś ty, kwiaty nie są tego dnia
          najważniejsze... chociaż można się wkurzyć, że za takie pieniądze taka lipa:(((
    • Gość: ala Re: Kwiaciarnia??? IP: *.pr.radom.net 08.01.07, 21:07
      kwiaciarnia " Izabella" Niedzialkowskiego. Nie robilam ślubnej , ale kilka razy
      wysyłałam posłańcem, właśnie stamtad. Podobno młodym dech zaparlo.Podobno były
      prześliczne.Ceny uważam - bardzo przystepne. Ja za taka wysłana płacę 40 zł.
    • agawia84 Re: Kwiaciarnia??? 10.01.07, 01:05
      Moja przyjaciółka na swój slub we wrześniu zamawiała wszystkie kwiaty w
      kwiaciarni na Żeromskiego obok perfumerii Aleksandra. Nie wiem dokładnie jak
      się nazywa, wiem jednak, że kwiaty na mój ślub też tam zamówię. Oglądałam
      albumy ze zdjęciami wiązanek i przystrojeniem samochodu i kilka wzorów mi się
      naprawdę podobało, zwłaszcza przystrojenie długiej białej limuzyny. Tym
      bardziej, że my też taką będziemy jechać do ślubu.
    • Gość: kattty Re: Kwiaciarnia??? IP: *.dsl.bell.ca 10.01.07, 22:52
      Moge dopisac cos z wlasnego doswiadczenia:)kwiaciarnia pod katedra-robilam
      bukiet na slub cywilny-mam spostrzezenia podobne jak kolezanka powyzej-cieplo
      nie bylo-kwiatki zdechly baaardzo szybko!poza tym bukiet mial byc na ustalona
      godzine-a gdy osoba upowaznioona do jego odbioru pojechala-jeszcze sie "robil na
      biegu"! poza tym-drogo!do slubu koscielnego przeszukalam pol Radomia-kwiaciarnia
      obok perfumerii na Zeromskiego owszem-ladnie ale baaardzo drogo uwazam!-ja za to
      polecam malutka kwiaciarnie gdzie robilam swoj bukiecik i gratis dostalam ladne
      kwiatki do wpiecia we wlosy-wlascicielka bardzo mila i konkretna i uwazam ze ma
      ceny przyzwoite a nie wygorowane-kwaity byly swieze, nieporozwijane a po slubie
      staly prawie 2 tyg!kwiaciarnia na Traugutta przy wylocie Pilsudskiego, naprawde
      polecam, ja mialam robiony tam przesliczny bukiet -taki jak mi sie marzyl i za
      rozsadna cene!w wymienionych wyzej kwiaciarniach ceny byly wyzsze, a za dodatki
      -kwiaty do wlosow - doliczano dodatkowe bajonskie sumy!
      • Gość: dika do katty! IP: *.internet.radom.pl 19.01.07, 11:49
        Gdzie dokładnie jest ta kwiaciarnia?Dziękuję!
    • Gość: olenka Re: Kwiaciarnia??? IP: *.131.unknown.vectranet.pl 16.01.07, 11:53
      kiedyś podobno ładne robili w Róży i na Borkach
      zgadzam sie z dziewczynami że Pod katedrą jest przereklamowana
      • kattty do dika 20.01.07, 05:13
        to jest bardzo malutka kwiaciarnia -jezeli kojarzysz gdzie jest liceum
        Czachowskiego-to po drugiej stronie ulicy jest przystanek..jak juz bedziesz po
        tej stronie i trzeba isc w strone dworca:)minac przystanek potem kiosk...potem
        jest przejscie..i zaraz przy przejsciu..nie wiem nawet czy ona ma jakas
        nazwe..ale mnie bukiecik slubny wlascicielka zrobila sliczny:)
        • Gość: foka Re: do dika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 19:19
          napiekniejsza wiazanke do slubu zrobiona w kwiaciarni CLIVIA rog
          Sienkiewicza /Mickiewicz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka