Gość: blondyneczkaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 21:02 znacie ten lokal prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: dom weselny casello opinie plisss:) IP: *.rad.vectranet.pl 19.11.07, 11:00 Blondyneczko, wysil sie troszeczkę i poszukaj na forum bo opinii o Casello było tu już sporo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondyneczkaaa Re: dom weselny casello opinie plisss:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 19:14 Ewa jesli nie masz ochoty nic napisac na ten temat to wcale sie nie odzywaj przeciez nikt ci nie kaze, proste!!! A jesli czytasz to forum tylko po to aby komus cos niemilego powiedziec to moze czas juz zmienic zainteresowania. Nie uzywam tego forum tak czasto zeby sledzic na biezaco kazde wypowiedzi a znalezc sie nie da zbyt duzo dla twojej informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: dom weselny casello opinie plisss:) IP: *.rad.vectranet.pl 20.11.07, 20:27 nie powiedziałam Ci nic niemiłego, a czasu na forum nie trzeba spędzać dużo, wystarczy użyć opcji 'Szukaj na forum' wpisać casello. Odpowiedz Link Zgłoś
student241 do Blondyneczki.... 21.11.07, 09:16 Ewa ma rację. Chyba przesadzasz Blondyneczko - wpisując "Casello" w wyszukiwarkę wyskakuje mnóstwo informacji na temat tej sali: szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=casello&x=0&y=0&A_szukaj=tresc&A_szukaj=temat&zywe=2&sort=data_desc&poz=0&ile=15 nie chce się szukać? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: do Blondyneczki.... IP: *.31.radom.pilicka.pl 08.09.08, 14:55 niedawno miałem wesele w casello i patrze co pisza inni , atu malo opini i wypowiedzi , ja z zona jestesmy bardzo zadowoleni ze wybralismy tą sale ,sala , jedzonko ,obsluga wszysto ok i niczego nie brakowało , dziekujemy włascicielom sali ,i polecamy innym szukajacym sali na weswele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianka Re: do Blondyneczki.... IP: *.17.udn.pl 14.09.08, 11:31 Podzielam opinię j.w. Wszystko super!!! (a propo's nie polecam Kaskady na Wolanowskiej-ogromny niewypał)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś