Dodaj do ulubionych

dom weselny casello opinie plisss:)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 21:02
znacie ten lokal prosze o opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: dom weselny casello opinie plisss:) IP: *.rad.vectranet.pl 19.11.07, 11:00
      Blondyneczko, wysil sie troszeczkę i poszukaj na forum bo opinii o Casello było
      tu już sporo!
      • Gość: blondyneczkaaa Re: dom weselny casello opinie plisss:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 19:14
        Ewa jesli nie masz ochoty nic napisac na ten temat to wcale sie nie
        odzywaj przeciez nikt ci nie kaze, proste!!! A jesli czytasz to
        forum tylko po to aby komus cos niemilego powiedziec to moze czas
        juz zmienic zainteresowania. Nie uzywam tego forum tak czasto zeby
        sledzic na biezaco kazde wypowiedzi a znalezc sie nie da zbyt duzo
        dla twojej informacji
        • Gość: Ewa Re: dom weselny casello opinie plisss:) IP: *.rad.vectranet.pl 20.11.07, 20:27
          nie powiedziałam Ci nic niemiłego, a czasu na forum nie trzeba spędzać dużo,
          wystarczy użyć opcji 'Szukaj na forum' wpisać casello.
          • student241 do Blondyneczki.... 21.11.07, 09:16
            Ewa ma rację. Chyba przesadzasz Blondyneczko - wpisując "Casello" w wyszukiwarkę
            wyskakuje mnóstwo informacji na temat tej sali:
            szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=casello&x=0&y=0&A_szukaj=tresc&A_szukaj=temat&zywe=2&sort=data_desc&poz=0&ile=15
            nie chce się szukać?

Pozdrawiam
            • Gość: mlody Re: do Blondyneczki.... IP: *.31.radom.pilicka.pl 08.09.08, 14:55
              niedawno miałem wesele w casello i patrze co pisza inni , atu malo opini i wypowiedzi , ja z zona jestesmy bardzo zadowoleni ze wybralismy tą sale ,sala , jedzonko ,obsluga wszysto ok i niczego nie brakowało , dziekujemy włascicielom sali ,i polecamy innym szukajacym sali na weswele
              • Gość: radomianka Re: do Blondyneczki.... IP: *.17.udn.pl 14.09.08, 11:31
                Podzielam opinię j.w. Wszystko super!!! (a propo's nie polecam
                Kaskady na Wolanowskiej-ogromny niewypał)!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka