Dodaj do ulubionych

Który dentysta? - implant zęba

19.11.07, 18:42
Jakiś czas temu prosiłam państwa o kontakt do dobrego stomatologa
(mój syn złamał ząb-jedynkę). oKazało się, ze korzeń jest połamany i
trzeba założyć implant. Poradzcie proszę, kto w Radomiu zajmie się
tym profesjonalnie?
Dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 18:58
      Ja sobie zrobiłam licówkę na szklanym włoknie u dr Radziszewskiej na
      Okulickiego.Nie różni się wyglądem od innych zębów, zrobiła ją
      estetycznie i profesjonalnie, choć to "troszkę" kosztowało.
      • Gość: zen Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.radom.pl 19.11.07, 19:43
        Gość portalu: xyz napisał(a):

> estetycznie i profesjonalnie, choć to "troszkę" kosztowało.
        tzn. Ile?
    • Gość: ktos Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.pr.radom.net 19.11.07, 20:24
      w Radomiu nikt nie zrobi implantu ja radze zglosic sie do pani
      Agnieszki Rondomanska Korbecka super stomatolog radomianka.Niestety
      gabinet ma w Warszawie ul Komisji Edukacji Narodowej 36 A lok
      9.Telefon 022 859 75 80 lub kom. 0501 185 610.
      • Gość: only-,=me Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.rad.vectranet.pl 19.11.07, 20:51
        bzdura :) moja dentystka robi, a jej klienci to w wielu przypadkach
        osoby mieszkajace na stałe za granicą, które tu przyjeżdżają tylko
        po to zeby zrobic sobie zeby, bo cena jest nieporownywalnie
        mniejsza,a jakosc niejednokrotnie lepsza :) ale nie powiem, która
        to, gdyż i tak mam problem żeby się zapisac, więc nie bede sobie
        jeszcze bardziej utrudniać:)
        • Gość: zen Re: Który dentysta? - implant zęba - cena? IP: *.radom.pl 20.11.07, 10:19
          No ale może ktoś poda cenę? Bardzo jestem zainteresowany ale chciałbym wiedzieć
          jakiego rzędu to jest wydatek.
          • Gość: qwerty Re: Który dentysta? - implant zęba - cena? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 10:50
            1500-7500 zł
        • Gość: lol Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 18:04
          plis powiedz ktora to dentystka, ja sobie robie implanty wszystkich
          zebow...niewiem do kogo mam isc zeby to bylo zrobione, wprzadku
    • Gość: gosia Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 11:37
      Prosze spytać na Szklanej w Laserdencie-tam własnie reklamuja sie,ze
      robia implanty .chodzę tam -jest bezboleśnie ,robia dobrze i nie
      zdzieraja tak bardzo.Niestety nie znam cen implantów wiem tylko ,ze
      sie tym też zajmują.
    • Gość: Ktoś Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.rad.vectranet.pl 14.12.07, 19:02
      Ja do dentysty zawsze chodzę do "Arimy". Bardzo mili dentyści i bardzo
      profesjonalni. Przychodnia na ulicy Czystej.
      Pozdrawiam i polecam
      :)
    • Gość: Jan Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.rad.vectranet.pl 15.12.07, 19:52
      Tylko nie do P.Romaszkiewicza przy ul.Mariackiej.Najładniejszy i
      najdroższy gabinet w Radomiu a implant wytrzymał mi 2lata:-(.Wielkie
      problemy z reklamacją i masę nieprzyjemności!!!!!!!
      • Gość: Były pacjent Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.19, 12:57
        Też nie polecam tego lekarza. Pewnie gwarancja obejmowała tylko sam implant a zawiniła.. kość pacjenta :)
    • Gość: Gość Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.28.udn.pl 16.12.07, 23:40
      dr. Senderowski na Słowackiego (Dentica). Najlepszy dentysta.
      • Gość: xyz Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 14:45
        Zależy dla kogo, mnie chciał leczyć zdrowego zęba.Poszłam do innego
        i okazało się bólbył spowodowany wyrastaniem ósemki.Potrzebne było
        jej usunięcie, a nie leczenie zęba obok.
        • Gość: mania Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.centertel.pl 14.03.08, 14:50
          A MNIE WCZORAJ DR.STANISZEWSKA Z LIMANOWSKIEGO ZAPROPONOWAŁA
          IMPLANTY JAKO ŻE NIE MAM ZĘBÓW DO KTÓRYCH MOŻNA BYŁOBY DOKLEJIĆ
          MOSTEK, A KONKRETNIE POWIEDZIAŁA (CYTUJĘ)ŻE JEJ SYN SIĘ W TO BAWI Z
          KLOEŻANKĄ. ALE CZY JUŻ TO KOMUŚ Z POWODZENIEM ZROBILI TO NIE
          WIEM.DR.STANISZEWSKI JEST TERAZ NZ URLOPIE,WRACA PO SWIĘTACH,TO
          POŻNIEJ DAM ZNAĆ ,A CENA TO PODOBNO 1200ZŁ (ALE MYSLE ZE BEZ KORONY)
          • Gość: erer Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 22:47
            a jest jakaś przychodnia w Radomiu gdzie można pójść i za jednym zamachem zrobić
            kilka zębów przy jakimś znieczuleniu, uśpieniu lub hipnozie? panicznie boję się
            bólu, nie działają na mnie żadne znieczulenia...
            • Gość: /Me Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 16:20
              Ja robilem implant w gabinecie Dr. Grzywacza, przy policji na traugutta. Wiem,
              ze chirurg przyjechal z wawki. Przygotowanie i wkrecenie "sruby" trwalo moze
              godzinke, wszstko odbylo sie w sterylnych , operacyjnych warunkach. Calosc nie
              jest bolesna, a nieprzyjemna, szczegolnie wkrecanie implantu. teraz czekam na
              osteointegracje i nadbudowe.
              Sam gabinet obsluge etc. moge spokojnie polecic.
              • Gość: aaa Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 21:21
                Wiem, że kilka zębów w znieczuleniu podczas jednej wizyty jest w
                stanie zrobić dr Gierach. Ma swoją prywatną przychodnię na
                Malczewskiego.Ma swoją stronę w internecie.
              • Gość: mania Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.centertel.pl 16.03.08, 14:21
                /Me powiedz,proszę, jaka cena implantu z usługą,a ile potem
                korona.Bardzo ważna jest sterylność bo czytałam gdzieś kiedysś o
                kimś komu przy okazji sprzedano jakąś wredna bakterię
          • Gość: marias Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.rad.vectranet.pl 15.03.08, 22:35
            staniszewki michal z zona tz syn z zona i sa dobrzy BARDZO DOBRZY,,przeprraszam
            ale matka wysiada najnowsze technologie sproboj porozmawiac z mlodym,,siedzialem
            u Niegono fotelu ok,mam problemy ,polecam ,tchorzom i innym ,nowe ,technologie
            mlodych,ktorzy maja wiedze ,polecam
            • Gość: mania Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.centertel.pl 16.03.08, 14:37
              Zgadza sie dr.STANISZEWSKI Michał jest baedzo dobry, chodzę do niego
              z synem i robił mu kanalowe bez znieczulenia i mój strachliwy
              dzieciak ani kwęknął,nic go nie bolalo. ZRESZTA JA NA JEGO MAMĘ TEŻ
              NARZEKAĆ NIE MOGĘ BO MI ZROBIŁA NA JEDNYM ZNIECZULENIU 3 ZĘBY W TYM
              1 RWALA I TEŻ BYŁO KOMPLETNIE BEZBOLESNIE. PEWNIE KOMBINACJA
              ZNIECZULENIA+DOSWIADCZENIE.
              • Gość: mlody Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.rad.vectranet.pl 16.03.08, 21:43
                mlody stanszewski,ma wiedze od 7 roku zycia jest BARDZO DOBRY,jego zona tez a
                matka pomoze praktyka ,,,tak ze POLECAM 3 lekarzy jedna cena kosultacja rodzinna
                i jest OK
              • Gość: erer Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 19:58
                a gdzie przyjmują? masz może jakiś tel, stronę internetową?
                • Gość: mania Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.centertel.pl 18.03.08, 11:10
                  Staniszewsccy przyjmuią na LIMANOWSKIEGO ,nr nie pamiętam,ale to
                  jest zaraz kolo przystanku 13,7, a na tej samej posesji jest zaklad
                  kamieniarski,więc naprawde łatwo trafić.Ostatnio jak tam bylam to
                  zęba robiła mi taka nowa młoda dentystka Sylwia,taż bardzo godna
                  polecenia,zero bólu szybka i konkretna. Bo dr.Michał ma być dopiero
                  w kwietniu.
                  • Gość: mania Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.centertel.pl 18.03.08, 11:42
                    srony chyba nie maja a to nr. do gabinetu 331-51-39
    • Gość: monia Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.08, 21:52
      na ul. Kościuszki dr. Kuszewska chyba robi implanty.
    • Gość: Dyrda Re: Który dentysta? - implant zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.19, 13:01
      Bardzo wszechstronny. Nawet opinie w internecie sam sobie potrafi napisać :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka