inia33 17.05.09, 23:02 możecie mi polecić jakiegoś optyka-nie za drogiego i żeby mi doradzili fajne oprawki? muszę zmienić, a sama za chiny się nie zdecyduję:(... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inia33 Re: optyk 17.05.09, 23:04 i jeszcze-czy któraś z Was miała jakieś doświadczenia z fotochromami, ale nie brązowymi, a szarymi? bardzo cierpię z powodu niemożności założenia normalnych okularów przeciwsłonecznych, a dwie pary okularów to ciut za drogo... Odpowiedz Link Zgłoś
patsy79 Re: optyk 18.05.09, 07:40 Iniu ja okulary w Pionkach kupuję, dobry optyk i jego żona dobrze doradza i ceny mają w miarę, jeżeli będziesz zainteresowana to dam namiary gdzie to ma swój salon. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: optyk 18.05.09, 07:58 ja kupuje tu gdzie był empik-ceny przystępne i dobrą radą służą..te nowe fotochromy,o których chyba mówisz są piekielnie drogie.ja niestety mam brązowe ale mam nadzieję,że tylko do stycznia bo wtedy mam operację i być może okulary nie będą mi już potrzebne:) Odpowiedz Link Zgłoś
marzena604 Re: optyk 18.05.09, 17:36 Ja okulary na Traugutta robiłam przy takim sporym parkingu. I tam mi doradzili takie okulary ze zdejmowaną nakładką przyciemnioną na okulary (jak ją założysz to pokrywa Ci się ze szkłami i nie widać jej prawie, chyba, że ktoś się bokiem przyjrzy. Nakładka trzyma się na magnes. Jak jest słońce to zakładasz. Miałam ten sam problem, co Ty: masakra jak było słońce, a 2 pary okularów to za dużo kasy jak dla mnie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: optyk 18.05.09, 20:00 inia :) ja robiłam okulary na żEROMSKIEGO 51 - za fotochromy plastikowe + oprawki zapłaciłam 370 zł fotochromy brązowe - mają naprawdę dobre - poprzednie miałam ładnych kilka lat i dalej są ok tylko oprawka niemodna mój M ma szare przeciwsłoneczne korekcyjne - i twierdzi , że lepiej mu się chodziło w brązowych mkcafekonkurs.pl/?c2=ania.siw ***** po co mi facet ? żeby utrzymywał mój poziom stresu na stałym , wysokim poziomie ... Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: optyk 19.05.09, 07:57 dzięki dziewczyny:) na razie wstrzymałam się z nowymi okularami, takimi na codzień, zrobię sobie bliżej jesieni, za to zamówiłam sobie korekcyjne przeciwsłoneczne, w optyku na Focha, tym sposobem spełnię moje od wielu lat niespełnione marzenie, żeby mieć "normalne" okulary przeciwsłoneczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
el500 Re: optyk 22.06.09, 18:25 Możesz przymierzać okulary bez wychodzenia z domu. Wejdź na www.okularyonline.pl ! Okulary do 50% taniej niż u standardowego optyka! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek478 Re: optyk Grabowscy - spooooookooo polecam 23.07.14, 20:13 Z tego co dobrze wyczytałem to zdecydowałaś się na dwie pary przeciwsłoneczne i zwykłe. Szczerze zrobiłaś bardzo dobrze ja już od paru lat kupuje okulary koło M1 to jest optyk Grabowski i to oni powiedzieli mi że mogę zrobić słoneczne z moją wadą, muszę przyznać super sprawa : ) Mam uczulenie na słońce tzn. nawet fotochrom nic mi nie dawał. Jesli chcesz namiary na tego optyka to jest na Grzecznarowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
mania8880 Re: optyk Grabowscy - spooooookooo polecam 07.03.15, 12:08 Hej ja też jestem hapy po zakupach moich nowych oksów :) Mam fajne RayBany z korekcją. Też polecam optyka Grabowscy na Grzecznarowskiego w Piotrze i Pawle Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek479 Re: optyk Grabowscy - bardzo miłe Zaskoczenie 07.05.15, 16:43 Słuchajcie niedawno tzn jakieś pół roku temu robiłem okulary słoneczne z wadą no i w majówkę miałem słabą przygodę i złamałem okulary. Poszedłem do Grabowskich czy może da radę coś zamówić podobnego a babeczka powiedzila że załatwią mi front i nie będę płacił - szczerze szok bo to moja wina i byłem pewien że będę musiał robić nowe. Rzadko zdarza się takie podejście więc szczerze NAPRAWDĘ POLECAM :) ja chodzę na Grzecznarowskiego Odpowiedz Link Zgłoś