dem-oni
04.01.10, 09:05
Witam
Sen do ktorego szukam wyjasnienia snil mi sie juz nie jedno krotnie .
Sen jest o mnie i o bylym chlopaku
Napoczatku snu jestesmy razem, jestesmy szczesliwy i tak dalej ale pewnego dnia ja mimotego jak bardzo sie kochamy odchodze od niego do innego chlopaka , on to bardzo przezywa i ja tez
niemoge zniesc zrolonki i szukam go kiedy juz go znajduje on jest wsrod innych kobiet
ja niestety odwracam sie i odchodze. Na tym konczy sie moj sen.
Wydarzenie w moim zyciu jest podobne do tego snu moze opisze , moze to laczy sie ze snem ?
Mialam chlopaka za ktorym szalalam on zamna tez kochalismy sie ale do szczescia brakowalo mi jednej rzeczy tego ze on kochal mnie jak bylismy sami a jak pojawialy sie trzecie osoby on zachowywal sie bardzo obojetnie co do mnie bardzo mnie to bolalo strasznie cierpialam chcialam cieszyc sie nim przy wszystkich a nie tylko na osobnosci, jednego dnia cos we mnie peklo i poprostu go zostawilam zainteresowalam sie innym chlopakiem zaczelam z nim byc zdecydowalismy sie na dziecko zgodzilam sie aby tylko zapomiec o tamtym i wszystko na nic on wciaz mnie kochal walczyl o mnie ale ja go otracalam . Do dzis niemoge sie z tym pogodzic chwile spedzone z nim nigdy niezapomne , nikt niezdola wypelnic mojego serca miloscia tak jak wypelnil je on .
Powiedzcie mi co oznacza ten sen , czy to laczy sie z wydarzeniem z mojego zycia ?