Dodaj do ulubionych

Chiromancja

14.06.15, 16:24
Czy ktoś ma doświadczenie w temacie? Czy ktoś zna dobrym chiromantów w kraju?
Zainteresowałam się tematem , i wyszło, że mam baaardzo krótką linię życia, wg obliczeń zostało mi niecałe 6 lat życia :)))) Z drugiej strony, znam osobę, która ma bardzo długą linię zycia, a jest tak schorowana,. że szok. Ciekawa jestem, czy ktoś korzystał z usług chiromanty i czy się sprawdza?
Obserwuj wątek
    • tuman76 Re: Chiromancja 15.06.15, 09:09
      Widzisz lara9369 zachciewa Ci się głupot a teraz masz zmartwienie i niepotrzebny stres.
      Weź ty się do normalnego życia i normalnej egzystencji jak większość to nie będziesz miała szoków . Radzę Ci dobrze . Weź to pod uwagę .
      • lara9369 Re: Chiromancja 15.06.15, 10:35
        Dziękuj, tumanie :) Wezmę to pod uwagę.
        Ale gdzie coś pisałam o jakimś stresie i szoku? Widzisz, człowiek który dużo przeżył w swoim życiu przyjmuje śmierć raczej z ulgą, nie z przerażeniem;) Tym bardziej człowiek - który nie ma się czego wstydzić, bo przeżył to życie, kierując się głosem serca. Tylko ten, kto ma wątpliwości; czy wszystko w życiu dobrze robiłem? ma stracha przed śmiercią
        Natomiast, > Weź ty się do normalnego życia i normalnej egzystencji jak większość, to zdanie jest dla mnie niezrozumiale; jakie życie uważasz za normalne lub nie, i dlaczego sam zaglądasz na to forum, skoro uważasz essoterykę za przejaw nienormalności? :))))
        Co do "większosci', pozwolę sobie zacytować Mahatmę Gandhiego: Jeśli tysiące ludzi mówią kłamstwa i tylko jeden człowiek głosi Prawdę, nie sprawi to, że prawda stanie się kłamstwem, a kłamstwo zamieni się w Prawdę
        • olek13 Re: Chiromancja 15.06.15, 23:22
          Co prawda ja to nie 'tuman76', ale napiszę Ci, po co zaglądam na fora ezo, religijne i inne ufologiczne: w celach poznawczych. Interesuje mnie, jak bardzo ludzie potrafią się pogrążyć w bzdurze. Obserwacja głupoty jest interesującym i pożytecznym doświadczeniem, bowiem pozwala łatwiej dostrzec własną głupotę.
          Tak więc pisz, niech też piszą inni na pożytek mój i pozostałych przytomnych czytelników.
          • lara9369 Re: Chiromancja 16.06.15, 07:48
            olek13

Co Twój wpis ma wspólnego z chiromancją? Czy w ogóle wiesz, czym jest i do czego służy?

Cóż, "śpiewać każdy może" :))))))
            • olek13 Re: Chiromancja 16.06.15, 08:34
              Mój wpis odnosi się do Twoich słów, napisanych do 'tuman76'
              Chiromancja zaś służy do czegoś zupełnie innego, niż to deklarują chiromanci. Ale może o tym jeszcze nie wiesz?
              • lara9369 Re: Chiromancja 16.06.15, 13:03
                olek13 napisał: > Chiromancja zaś służy do czegoś zupełnie innego, niż to deklarują chiromanci. A
                > le może o tym jeszcze nie wiesz?
                Nie, nie wiem. Z moich wiadomości wynika, że chiromancja służy do odczytywania losu 9w tym chorób, posiadanie dzieci etc.) z linii na dłoniach obu rąk. A Ty - o czym?
                • olek13 Re: Chiromancja 16.06.15, 13:40
                  Ze znanych faktów wynika, że z jednej strony służy zaspokajaniu potrzeby łudzenia się kontrolą nad przyszłością poprzez rzekome jej poznanie, z drugiej - zarabianiu na sprzedawaniu naiwniakom kitu.
                  Twoje wiadomości nie mają pokrycia w faktach.
                  • lara9369 Re: Chiromancja 16.06.15, 13:52
                    olek13
                    I właśnie o to chodziło mi w tym konkretnym wątku: czy są osoby, którym pokrywa się to, co odczytują chiromanci z naszych dłoni.
                    Dziękuję za rzeczową konkretną odpowiedź
                    • olek13 Re: Chiromancja 16.06.15, 14:16
                      Proszę uprzejmie.
                      W dodatku w przypływie życzliwości dopowiem tylko, że cała tzw. ezoteryka jest generalnie wielką ściemą, niewartą uwagi (poza podejściem antropologicznym czy kulturoznawczym, rzecz jasna).
                      • prostyludzik Re: Chiromancja 17.06.15, 21:15
                        No cóż, może również coś dopowiem. Przyszłość jest zmienna. Tam nie ma nic stałego, wszystko zależy od waszych wyborów. W każdej chwili modyfikujecie swoje ścieżki losu, jak również prawdą jest to, że można na nie wpływać posiadając odpowiednią wiedzę i moc. Ale tutaj również nieodzowna jest pomoc samego zainteresowanego, aby po "ustawieniu", czyli nadaniu większego prawdopodobieństwa konkretnemu zdarzeniu lub ciągu zdarzeń utrzymać się w dokonanym wyborze poprzez konkretne zachowanie lub właśnie zmianę zachowań. Dotyczy to zarówno zdarzeń, jak i ludzi i chorób. Proszę sobie poczytać o tym jak można samemu to zrobić na www.popko.pl lub www.uzdrowiciele24.pl. ewentualnie jeśli doskwiera nam brak wiary i wytrwałości utrzymania się w danej ścieżce losu, oni również mogą pomóc nadając temu odpowiedni kierunek. Choć nie ukrywam, że Zbigniew Popko (www.popko.pl) jest tutaj niekwestionowanym autorytetem. Pozdrawiam
    • odomobo Re: Chiromancja 18.06.15, 11:00
      Witaj lara9369
      W ciele jest dużo informacji. Oczy, uszy,czy linie na dłoni potrafią powiedzieć bardzo dużo, i można sporo się dowiedzieć.
      Długość linii nie jest jedyną informacją i na pewno nie należy traktować ich "liniowo" , a tak zwany los nie jest zdeterminowany.
      Porównaj linie na lewej dłoni z tymi na prawej. Mega skrót - Lewa to los-kierunek, prawa to realizacja.
      Obserwuj swoje dłonie, linie potrafią się zmieniać np. zależnie od stanu psycho-fizycznego, diety itp.
      Mi doskonała chiromanta powiedziała wiele o mnie, moim zdrowiu, moim losie jaki był i potencjałach (przewidziała los mojego małżeństwa, określił liczbę zieci i podała wiele innych faktów/danych pozornie wyłącznie z dłoni, praktycznie to jest zawarte w Twoim biopolu a na dłoni tylko łatwiej to odczytać).
      Jak zechcesz więcej, to poprzez maila gazetowego podam namiary na znaną mi panią, ona reklamy nie potrzebuje tylko wpisz w wątku że wysłałaś maila, bardzo rzadko zaglądam na tą pocztę.
      A trolami na forum nie przejmujesz się, super :-)
      Pozdrawiam cieplutko
      odomobo@gazeta.pl
      • olek13 Re: Chiromancja 19.06.15, 22:59
        Jeśli to o trolach jest do mnie, to uprzejmie się zgadzam.
        W gruncie rzeczy gdy np. na forum wyznawców poglądu, że Księżyc jest zrobiony z sera napisałbym, że przez całą historię nie było na to dość krów, to też byłbym trolem.
        Ale co mi tam: w imię rozsądku i na pohybel ciemnocie mogę być trolem.
        • odomobo Re: Chiromancja 26.06.15, 16:38
          Jako trol-mędrzec nie uwzglęniłeś sera koziego, owczego itp. itd. Taka Twoja o serach, i pewnie o tym Księżycu wiedza.
          Pozdrawiam Cieplutko, Ciebie Olku również
          odomobo
          • olek13 Re: Chiromancja 27.06.15, 12:09
            Trol-mędrzec? Może wystawiasz certyfikaty?
            Księżyc jest zrobiony z tofu i to wie każdy inteligentny newageowiec.
            Co do wiedzy w ogólności to wybacz, ale Ty też nie stwarzasz wrażenia kompetentnego gościa.
            Dzięki za pozdrowienia.
    • toraborak Re: Chiromancja 17.09.22, 19:24
      Ja mam książkę na ten temat. To bardzo ciężkie do nauczenia
    • antoniskalski123 Re: Chiromancja 29.11.22, 19:43
      tak czytanie z reki bardzo odbre efekty daje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka